Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 nov 2008 - Anul XIII, nr. 260 (3941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Săptămâna Europeană a Tineretului

Ofertă de petrecere a timpului liber pentru sute de tineri suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Sute de tineri au participat la cea de-a X-a ediţie a Săptămânii Europene a Tineretului, organizată în perioada 24-31 octombrie a.c., la Suceava.

Deşi cu un buget mult mai mic faţă de anii precedenţi, organizatorii, Direcţia pentru Tineret a judeţului Suceava, împreună cu Asociaţia Juventus, Fundaţia Ana şi alte ONG-uri sucevene (organizaţii non-profit de tineret), au reuşit să facă în aşa fel încât acţiunea, care a adunat laolaltă mii de tineri, de-a lungul celor zece ediţii, să nu treacă neobservată.

„Deşi resursele financiare au fost mai mici ca oricând, am încercat şi am şi reuşit să realizăm împreună o ofertă de petrecere a timpului liber pentru tinerii suceveni dornici de muzică de calitate, dans, umor şi sport”, ne-a declarat Cornel Grosar, preşedintele Asociaţiei Juventus.

Seria manifestărilor puse la cale de organizatori pe parcursul întregii Săptămâni Europeane a Tineretului a cuprins competiţii de fotbal şi baschet între licee, discoteci organizate de DJ suceveni, membri ai asociaţiei  “Youth Can Do It “- Night Music, concursuri de karaoke, ateliere de teatru sub îndrumarea unei actriţe şi a unui student la actorie, o seară germană, cu tema Oktoberfest, şi una multiculturală cu dansurile greceşti şi vieneze oferite de tineri din asociaţia “ Promotorii Bucovinei” – Colegiul Naţional “Alexandru Ioan Cuza”, o petrecere de Halloween, precum şi un seminar despre oportunităţi de finanţare pentru organizaţiile non-profit de tineret.

„Începând cu anul următor vom acorda un sprijin mai consistent acestui proiect, Direcţia pentru Tineret Suceava dorind să se implice cât mai vizibil în viaţa tinerilor suceveni”, a declarat directorul adjunct al Direcţiei pentru Tineret a Judeţului Suceava, Ovidiu Milici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ofertă de petrecere a timpului liber pentru sute de tineri suceveni.
 Vizualizări articol: 1759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Ofertă de petrecere a timpului liber pentru sute de tineri suceveni3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei