Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 nov 2008 - Anul XIII, nr. 260 (3941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

A supravieţuit din maşina morţii

Click aici pentru VIDEO
Unul dintre tinerii implicaţi în cumplitul accident rutier petrecut duminică seara în Dorneşti, Onuţ Cernovschi, de 21 de ani, a supravieţuit din maşina morţii şi a scăpat cu doar câteva contuzii uşoare la cap.

Dacă cei patru prieteni ai săi (tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani) nu au avut nici o şansă, murind zdrobiţi între fiarele contorsionate ale maşinii care a căzut de pe pod, tânărul a fost aruncat prin parbrizul din spate după impactul cu parapetul podului, fapt care avea să-i salveze viaţa.

Pe Onuţ Cernovschi, de 21 de ani, l-am găsit luni dimineaţă, la Spitalul Municipal Rădăuţi. Profund marcat de cele păţite, uşor confuz, dar în afara oricărui pericol, acestuia nu-i venea încă să creadă prin ce a trecut şi cât de norocos a putut fi. Abia îi povestiseră rudele cum s-a petrecut accidentul, că toţi cei patru prieteni ai săi sunt morţi, iar el a scăpat pentru că a fost proiectat prin geamul din spate al maşinii.

„Am fost la discotecă în Satu-Mare, unde am stat maxim o oră, nu ne-a plăcut şi am zis că ne întorcem acasă. Am plecat toţi cinci, la volan era Costel Olari”, îşi începe povestea Onuţ Cernovschi.

„Era ceaţă şi asfaltul era ud. Mergeam cu viteză, cred că aveam peste 100 de kilometri la oră. Îmi aduc aminte doar că maşina a făcut balans după ce am trecut pe calea ferată dinaintea podului, am derapat şi s-a dus de-a latul pe drum. M-am prins de scaunul din faţă, am pus capul în jos şi am închis ochii, atât mai ţin minte”, rememorează tânărul momentele de coşmar. După acest moment el îşi mai aduce aminte doar că la un moment dat a fost ridicat de pe pod, iar o femeie îi ţinea ridicat capul.

El recunoaşte că toţi erau băuţi, inclusiv şoferul, însă spune că nici unul nu consumase o cantitate mare de alcool.

Dacă acesta a avut un noroc teribil, ceilalţi patru consăteni, Adrian Gafencu, de 35 de ani, Ciprian Gherman, de 18 ani, Marius Cătălin Pomohaci, de 18 ani, şi Costel Olari, de 28 de ani, cel din urmă aflat la volanul maşinii, nu au avut nici o şansă de supravieţuire, murind striviţi în maşina care a căzut în râpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A supravieţuit din maşina morţii.
 Vizualizări articol: 11155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.45/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 11 voturi
A supravieţuit din maşina morţii3.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Spune mai departe trimis de
( 4 nov 2008, 11:30:11
Onute, ti-a dat Dumnezeu zile, tu stii ce Sfant ai avut si cat de bun a fost ingerashul tau pazitor.

Ar trebui Onute, sa povestesti tuturor, sa faci o campanie, sa apari la televizor, sa le explici tuturor zburatacitilor care au impresii de soferi, care calca pedala cu mustul in freza, cum e sa mori...aproape. Cei de varsta ta ar trebui sa asculte si sa isi dea seama ca li se poate intampla lor. Dumnezeu nu ti-a dat zile degeaba.

Cand o sa va dati seama dragi mucosi, ca nu sunteti pe pistele de F1, Nascar, Indy si alte alea ? Sper ca inainte sa ajungeti carne sfartecata intre fierataniile unei masini.

Da-le Doamne minte la prosti, si fereste-ma de ei !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei