Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 oct 2008 - Anul XIII, nr. 248 (3929)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Numire

Ovidiu Doroftei este prefect de Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Noul prefect al judeţului Suceava, Ovidiu Doroftei, a fost validat în funcţie ieri, în cadrul unei ceremonii oficiale care a avut loc la Prefectura Suceava, în prezenţa subprefecţilor Angela Zarojanu şi Dumitru Paşniciuc, a şefilor de instituţii descentralizate, senatorul Tiberiu Prodan şi europarlamentarul Cătălin Nechifor. Alături de aceştia au mai fost prezenţi fostul prefect, Alexandru Băişanu, care şi-a predat astfel mandatul către cel care i-a fost şef de cabinet.

Hotărârea de Guvern cu ordinul de numire a lui Ovidiu Doroftei în funcţia de prefect a judeţului Suceava a fost citită de secretarul general adjunct din cadrul Ministerului Internelor şi Reformei administrative, Cristian Roman, care a arătat că mandatul acestuia este cu caracter temporar, până la organizarea concursului.

 

Băişanu şi-a prezentat bilanţul la sfârşit de mandat

În discursul său, fostul prefect al judeţului Suceava Alexandru Băişanu a arătat că în mandatul său a reuşit să ducă la îndeplinire obiectivele pe care şi le-a propus. Printre acestea el a amintit de organizarea în bune condiţii a alegerilor locale din luna iunie a.c., găsirea unui spaţiu adecvat pentru Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto, în incinta viitorului Iulius Mall, înfiinţarea SMURD Suceava, dar şi eliberarea de caziere în toate oraşele judeţului.

„Sunt realizări concrete, pe care le-am anunţat că vreau să le duc la îndeplinire încă de la începutul mandatului de prefect. Şi sunt convins că noul prefect va continua toate proiectele pe care eu le-am început şi care sunt în folosul locuitorilor judeţului”, a declarat Alexandru Băişanu.

El a ţinut să le mulţumească angajaţilor Prefecturii Suceava pentru colaborarea pe care au avut-o atât în perioada în care a fost subprefect, cât şi cea în care a ocupat fotoliul de prefect. Băişanu a precizat că împreună cu cei aproape 60 de angajaţi ai Prefecturii a reuşit să îndeplinească atribuţiile pe care această instituţie le are, „şi am reuşit să deschidem Prefectura către oameni”.

„Spre comparaţie, Primăria Suceava are peste 200 de funcţionari, iar noi, Prefectura, am avut aproape 60. Vreau să precizez că Prefectura are oameni serioşi, profesionişti, care au reuşit să-şi îndeplinească atribuţiile şi care vor face echipă foarte bună cu noul prefect”, a mai spus Băişanu.

După ce l-a felicitat pe succesorul său, Alexandru Băişanu a ţinut să remarce că „este pentru prima dată când delegarea de competenţă la Prefectura Suceava se face cu zâmbetul pe buze, şi cu mulţumirea şi a unuia, şi a celuilalt”.

 

Doroftei vrea finalizarea reconstrucţiei caselor şi reactivarea Fondului Bisericesc

Noul ocupant al fotoliului de prefect al judeţului, Ovidiu Doroftei, s-a declarat onorat de funcţia pe care o ocupă, precizând că în cele şase luni cât a ocupat funcţia de şef de cabinet al prefectului Băişanu a reuşit să acumuleze experienţa necesară unei funcţii administrative.

El a arătat că printre obiectivele sale pe termen scurt se numără finalizarea reconstrucţiei caselor distruse sau afectate de inundaţiile de la sfârşitul lunii iulie a.c., organizarea în condiţii bune a alegerilor parlamentare, definitivarea demersurilor pentru transferul Serviciului de Permise şi Înmatriculări în noua locaţie de la Iulius Mall. Pe lângă aceste obiective, Doroftei a precizat că îşi propune să continue procedurile pentru reactivarea fostului Fond Bisericesc Ortodox din Bucovina dar şi să accelereze procesul de restituire a proprietăţilor.

„Voi continua iniţiativele pe care le-a avut fostul prefect, Alexandru Băişanu, şi în acelaşi timp voi lua acele măsuri care se impun pentru respectarea legalităţii în judeţul Suceava”, a mai spus prefectul judeţului.

Ovidiu Doroftei are vârsta de 31 de ani şi a fost şeful de cabinet al lui Alexandru Băişanu, din momentul în care acesta a preluat funcţia de prefect.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Doroftei este prefect de Suceava.
 Vizualizări articol: 3735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
Ovidiu Doroftei este prefect de Suceava2.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fat Frumos de Bucovina! trimis de
(21 oct 2008, 12:10:22
A invatat el in sase luni ce altii invata in ani buni. Tare copilul! A invatat pe dinafara unde-i buda la prefectura, cum se face nod la cravata, ce tre sa faci cand esti mahmur si cel mai important, cum mananci **** la conferintele de presa, pentru imagine!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei