Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 oct 2008 - Anul XIII, nr. 247 (3928)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Vedetisme

Adomniţei, nuntă cu bodyguarzi la uşa bisericii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Sâmbătă seara, pe un frig usturător, în inima Bucovinei, la biserica Mănăstirii Suceviţa, a avut loc căsătoria religioasă a fostului ministrul al Educaţiei Cristian Adomniţei, cu aleasa inimii sale, Sabina. Cristian Adomniţei şi Sabina Vişinari, cum se numea înainte de nuntă, se cunosc de zece ani şi sunt împreună de trei ani.

Invitaţii au început să îşi facă apariţia în jurul orei 18.00, păşind pe aleea care duce spre mănăstire, străjuită de flacăra torţelor aprinse de o parte şi de cealaltă.

Cei mai mulţi invitaţi erau din Iaşi, unde Cristian Adomniţei, născut şi crescut în Suceava, locuieşte de foarte mulţi ani. Nu au lipsit însă nici sucevenii, atât prieteni apropiaţi ai mirelui şi miresei, cât şi colegi de serviciu ai tatălui mirelui, Constantin Adomniţei, care ocupă un post de conducere la Inspectoratul de Stat în Construcţii Suceava.

Cum era de aşteptat, nu au lipsit oamenii politici, care au venit la nuntă fără a mai ţine cont de faptul că sunt din partide adverse, printre aceştia numărându-se senatorul Ion Solcanu, fondatorul PSD Iaşi, sau vicepreşedintele PD-L, deputatul Cristian Boureanu.

 

Gărzi de corp la intrările în biserică

O „surpriză” pregătită de Adomniţei ziariştilor, dar şi invitaţilor a fost prezenţa gărzilor de corp la intrările în biserică, dar mai ales interzicerea accesului tuturor celor care aveau asupra lor aparate de fotografiat sau de filmat.

După ce mirele şi mireasa şi-au făcut apariţia din cele două autoturisme Toyota 4X4, păşind pe poarta mănăstirii, imediat au apărut angajaţii unei firme de pază şi protecţie.

Aceştia nu doar că mişunau în jurul celor doi miri, dar au şi încadrat uşile de intrare în biserică, blocând accesul jurnaliştilor veniţi să mediatizeze evenimentul.

Zelul lor excesiv a făcut ca intrarea în biserică să fie interzisă şi uneia dintre prietenele miresei, care vroia să imortalizeze evenimentul cu propriul aparat foto, cât şi unui grup de turişti din Bistriţa, care nu înţelegeau de ce le este interzisă intrarea în biserică.

 

Cadou de la Patriarhul României, ÎPS Daniel

Cununia religioasă a tinerilor miri, Cristian şi Sabina Adomniţei, a durat mai bine de o oră şi jumătate, fiind oficiată de un reprezentat special al Patriarhiei Române, desemnat de ÎPS Daniel. Frumoasa slujbă oficiată de acesta şi glasurile puternice şi plăcute din corul bisericesc, precum şi emoţiile tinerilor miri au reţinut atenţia zecilor de invitaţi, care aproape că au umplut bisericuţa mănăstirii.

Însuşi Patriarhul României a făcut o surpriză tinerilor căsătoriţi, cărora le-a fost citită o scrisoare trimisă personal de către ÎPS Daniel, care a ţinut să fie prezent măcar în acest mod, fiind o cunoştinţă apropiată a lui Cristian Adomniţei, încă din perioada în care conducea Mitropolia Iaşului.

Pe lângă urările de bine transmise tinerilor uniţi prin sfânta taină a cununiei, Patriarhul Daniel le-a trimis şi un cadou, o icoană a Maicii Domnului, cu pruncul Iisus, care să-i protejeze şi să-i ajute în viaţă.

 

Adomniţei şi alaiul de cavaleri şi domniţe

La ieşirea din biserică a mirilor, angajaţii firmei de pază s-au instalat ostentativ în faţa camerelor de filmat şi de fotografiat.

Rugat să facă măcar un comentariu referitor la cea mai importantă zi din viaţa sa, Cristian Adomniţei s-a oprit pentru scurt timp, mai ales că rochia decoltată a miresei o îndemna să ajungă cât mai repede undeva la căldură: „Un singur lucru vreau să va spun. La Iaşi, timp de două zile a plouat continuu, iar aici a fost chiar foarte, foarte frig, aproape lapoviţă, iar astăzi Dumnezeu ne-a dat o zi, aproape opusul celei de ieri. Cu cea de ieri a vrut să ne arate ceea ce puteam primi, iar cu cea de azi, ce am primit de fapt”.

La ieşirea din mănăstirea Suceviţa, tânărul cuplu a fost întâmpinat de un alai de cavaleri şi domniţe, în costume medievale, iar conducătorul grupului, un cavaler cu sabie la şold, a făcut plecăciunea cuvenită şi i-a spus fostului ministru: “În această seară sunteţi cu adevărat a’ Domniţei. Să aveţi mare grijă de această frumoasă domniţă, să o iubiţi şi să o preţuiţi”.

 

Nuntă la un restaurant de lux

Nunta a continuat la restaurantul Hotelului Sofia, din Suceviţa, unde, de asemenea, la poartă au fost prezenţi patru bodyguarzi, care permiteau accesul doar invitaţilor.   

Meniul a fost unul tradiţional, din preparate tradiţionale româneşti, precum păstrăv afumat şi piftie de cocoş, ca băutură fiind servită afinata bucovineană.

Atmosfera de petrecere a fost întreţinută de Sofia Vicoveanca, o formaţie de muzică din Iaşi, invitatul surpriză fiind cunoscuta interpretă Loredana Groza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adomniţei, nuntă cu bodyguarzi la uşa bisericii.
 Vizualizări articol: 1853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.19/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 16 voturi
Adomniţei, nuntă cu bodyguarzi la uşa bisericii3.2516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Penibil trimis de
(20 oct 2008, 12:16:05
Mi se pare penibil sa "confisti" o manastire, sa interzici accesul turistilor.
1.1  RE: Penibil trimis de
(20 oct 2008, 12:19:48
Poate au inchiriat manastirea. Si, in acest caz, poate ne spune si noua domnul ex-ministru cit costa sa inchiriezi un astfel de monument.
1.2  RE: Penibil trimis de
(20 oct 2008, 18:35:18
Biserica profitului divin
2.   Naaaaa trimis de
(20 oct 2008, 16:36:31
aia din poza pazeau maicutele? sau maicutele pe ei?

3.   Felicitari trimis de
(20 oct 2008, 17:37:22
CASA DE PIATRA MIRILOR!

le doresc sa fie fericiti

4.   Ce cuplu minunat ! trimis de
(20 oct 2008, 19:41:39
un imbecil cu o penalahappy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei