Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 oct 2008 - Anul XIII, nr. 245 (3926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Participare sub aşteptări

Tinerii cu motoscutere, dezinteresaţi de campania de prevenire a poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Campania de prevenire a accidentelor rutiere în care sunt implicaţi motoscuteriştii („Viaţa pe scuter”) şi care ar fi trebuit să adune, ieri, pe esplanada Casei de Cultură Suceava, zeci de tineri cu mopedele lor, nu a avut efectul scontat de organizatori (Scooter Fun, prima revistă de scutere din România, şi Poliţia Română).

Deşi poliţiştii Compartimentului de Prevenire din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au primit asigurări din partea reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean că vor fi aduşi tineri de la mai multe licee sucevene, tineri care au motoscutere, la acţiune au fost doar câţiva elevi, cu mopede, de la Liceul cu Program Sportiv Suceava.

Cei de la Scooter Fun au împărţit pliante şi reviste tuturor celor prezenţi, după care tinerii cu motoscutere, coordonaţi de un instructor de la o şcoală de şoferi, au avut de trecut printre mai multe jaloane, într-un mini-poligon improvizat pe esplanada Casei de Cultură.

După ce fiecare dintre cei aproximativ zece motoscuterişti şi-a demonstrat abilităţile, în aplauzele zecilor de persoane care s-au oprit să vadă ce se întâmplă, şi au primit premii, s-au aprins lumânări în memoria victimelor accidentelor rutiere, după care s-a plecat într-o caravană a conducătorilor de mopede pe traseul Casa de Cultură  - Bucovina - Policlinică - Mihai Viteazu şi din nou Casa de Cultură.

Potrivit statisticilor IPJ Suceava, de la începutul anului şi până la sfârşitul lunii septembrie au avut loc nu mai puţin de 34 de accidente rutiere în care au fost implicaţi motoscuterişti, soldate cu doi morţi, 18 răniţi grav şi 30 răniţi uşor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii cu motoscutere, dezinteresaţi de campania de prevenire a poliţiei.
 Vizualizări articol: 2314 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 7 voturi
Tinerii cu motoscutere, dezinteresaţi de campania de prevenire a poliţiei3.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Normal trimis de
(17 oct 2008, 14:06:15
normal ca nu au venit, deoarece multe scutere sunt furate/neinmatriculate/neinreg iar cei care le conduc, abia daca au buletin. Evident ca nu au casca, nu au vesta si nu au cel mai mic habar despre cum ar trebui sa conduca pe drumurile publice.

Si mai grav e ca ei sunt cei mai expusi. Daca intra intr-o masina, ei isi rup primii gatul....si pe cuvant daca ma intereseaza
1.1  RE: Normal trimis de
(17 oct 2008, 17:20:49
Ai dreptate cu ruptul gitului dar, din pacate, ajunge sa aiba un sofer nevinovat probleme din cauza unor mucosi inconstienti ca astia

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei