Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 oct 2008 - Anul XIII, nr. 243 (3924)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Salvaţi Copiii

Centrul de resurse pentru părinţi şi copii, inaugurat, ieri, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
La Şcoala „Miron Costin” Suceava s-a inaugurat ieri Centrul de resurse pentru părinţi şi copii. Acest centru este rezultatul unei bune colaborări între Organizaţia Salvaţi Copiii – filiala Suceava şi Şcoala „Miron Costin”.

Directorul şcolii, profesorul Dumitru Moraru, a spus că este o onoare pentru şcoala pe care o conduce să găzduiască un astfel de centru, „dar este şi o certificare a unei colaborări de peste 15 ani, între Şcoala „Miron Costin” şi Salvaţi Copiii. Este o bucurie, pentru că în acest fel vom fi mai mult ajutaţi în activitatea noastră didactică, pe problemele pe care le avem cu copiii din şcoală, cu comunitatea”.

 

„Salvaţi Copiii”, la majorat

Preşedinta Organizaţiei Salvaţi Copiii – filiala Suceava, Camelia Iordache, a spus că acest centru de consiliere este o continuare firească a programelor pe care Salvaţi Copiii le-a desfăşurat împreună cu Şcoala „Miron Costin”. Ea a dezvăluit faptul că pe 12 octombrie s-au împlinit 18 ani de la înfiinţarea

Organizaţiei Salvaţi Copiii la Suceava, „deci, putem spune că este sărbătoarea majoratului. În tot acest timp ne-am făcut prieteni, care ne-au ajutat la nevoie. Acum suntem adulţi şi sperăm ca în această calitate să avem un cuvânt mai greu de spus”.

 

Două proiecte în derulare

Prezentă la acest eveniment, Georgeta Păunescu – coordonator proiect Salvaţi Copiii – i-a înmânat o diplomă de excelenţă Cameliei Iordache, pentru întreaga activitate desfăşurată de Salvaţi Copiii Suceava.

Ea a prezentat şi trei manuale: „Vârsta preşcolară”, „Vârsta şcolară”, „Preadolescenţă şi adolescenţă”,  utile pentru profesori, dar şi pentru părinţi. Pentru prima dată, Salvaţi Copiii nu va împărţi aceste manuale gratuit.

În cadrul Centrului de resurse pentru părinţi şi copii se vor derula două proiecte „Suntem prietenii tăi” şi „Educaţia fără violenţă. Disciplinare pozitivă”, dar şi consiliere psihologică pentru părinţi şi copii. De acest centru se vor ocupa psihologul Andreea Petriciac, psihologul Doina Fîntînariu şi asistentul social Elena Ailincă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centrul de resurse pentru părinţi şi copii, inaugurat, ieri, la Suceava.
 Vizualizări articol: 1203 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Centrul de resurse pentru părinţi şi copii, inaugurat, ieri, la Suceava5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei