Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 oct 2008 - Anul XIII, nr. 235 (3916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Vise

Liceencele s-au îngrămădit să devină fotomodele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Visează să urce pe podiumurile de prezentări de modă şi să fie aplaudate şi admirate de toată lumea. Peste 70 de eleve de liceu din judeţul Suceava s-au prezentat sâmbătă la Hotelul Continental, locul unde Agenţia Next Generation Models a organizat o preselecţie pentru a descoperi tinere talente din lumea modei. 

Slabe sau mai plinuţe, blonde, brunete sau roşcate, liceence de doar 15-16 ani, animate de gândul că visul de a deveni fotomodel ar putea deveni realitate, şi-au luat inima în dinţi, şi-au făcut curaj şi au venit la preselecţie.

 

Scurtă şedinţă foto cu fiecare concurentă

Odată ajunse la preselecţie, fetele au avut de completat un formular cu date personale - vârstă, înălţime, greutate şi dimensiuni. După completarea formularului, fetele au primit un număr de înregistrare şi au aşteptat să fie strigate pentru a se prezenta în faţa juriului, două fotomodele, reprezentante ale Next Generation Models.

Prima întâlnire cu juriul însemna o scurtă şedinţă foto, în cadrul căreia fiecare candidată la podium era pozată din diferite unghiuri. Au urmat apoi un scurt interviu în faţa juriului şi câţiva paşi înainte şi înapoi, în timp ce Alina Brăilescu, una dintre reprezentantele Next Generation Models, puncta prestaţia fetelor. „Mulţumesc şi vorbim mai târziu”, aşa li se adresa tuturor Alina Brăilescu. După ce toate cele 71 de candidate au trecut prin faţa juriului, iar clasamentul final a fost întocmit, Alina Brăilescu a selecţionat o echipă de câteva fete cu care va lucra pe plan local, la Suceava, în momentul în care Agenţia Next Generation Models va avea acţiuni în judeţ.

Pentru alte patru fete din Suceava, visul de a deveni fotomodel a prins şi mai mult contur, pentru că au fost selecţionate să participe la o preselecţie naţională în vederea descoperirii de noi fotomodele.

 

Urmează „duelul” cu frumoasele României

„Veţi fi chemate în cel mai scurt timp la Bucureşti, unde veţi participa la un concurs naţional. Nu este uşor şi concurenţa este mare. Concursul va fi la jumătatea lunii noiembrie. Până atunci, nu vă tundeţi şi nu vă îngrăşaţi”, le-a spus Alina Brăileanu celor patru sucevence selecţionate pentru etapa naţională a preselecţiei de fotomodele.

Fetele selecţionate pentru marea competiţie de la Bucureşti mai au o singură problemă, aceea de a-şi convinge părinţii să le lase la Bucureşti. „Am 15 ani, sunt la liceu, şi trebuie să-i conving acum pe părinţi să mă lase, şi, sincer, nu ştiu dacă o să am succes”, a spus una dintre fetele ajunse în finală.

Cât despre preselecţia naţională, Alina Brăilescu, scout manager la Next Generation Models, a spus că fetele vor concura alături de zeci de candidate din toată ţara. Dintre acestea vor fi selecţionate 15 concurente care vor intra în finală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liceencele s-au îngrămădit să devină fotomodele.
 Vizualizări articol: 1155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 8 voturi
Liceencele s-au îngrămădit să devină fotomodele3.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta ne asteapta? trimis de
( 6 oct 2008, 11:49:50
Traim intr-o tara in care toti tinerii isi doresc sa devina fotbalisti si fotomodele. Ma contrzice cineva?
1.1  RE: Asta ne asteapta? trimis de
( 6 oct 2008, 12:52:02
Si neveste de virinei...
1.2  RE: Asta ne asteapta? trimis de
( 6 oct 2008, 14:12:55
si de manelozauri
1.3  RE: Asta ne asteapta? trimis de
( 6 oct 2008, 14:52:54
as vrea sa fiu sotie de fotbalist
1.4  RE: Asta ne asteapta? trimis de
( 6 oct 2008, 20:42:42
bah uite, eu vreau sa ajung medic ... bun
2.   Fete fara minte trimis de
( 6 oct 2008, 11:58:04
fotomodelismul asta este rampa de lansare spre curvasaraie,dar daca se bat pentru asemenea meserie(curvasaraie) inseamna ca o sa le placa

2.1  RE: Fete fara minte trimis de
( 6 oct 2008, 21:14:41
ginditiva bine inainte de a face acest pas, nu va bateti joc de tineretia voastra, fidca sint destui care vor sa profite de voi sa cistige si bani de pe pielea vostra.
2.2  RE: Fete fara minte trimis de
( 7 oct 2008, 01:30:13
Nu poti sa-ti imaginezi geo cam cat de mult mi-as dori sa te prind, sa te jupoi si din pielea ta re RATAT sa fac semne de carti pentru copiii care vor sa invete sa scrie corect in limba romana.

Si...apropo !!! Ala fara minte esti tu !!! MARS la coada vacii (doar daca macar vaca te accepta) !!!
3.   Talamb e parintele care nu-si lasa fata sa devina trimis de
( 6 oct 2008, 12:10:32
Talamb e parintele care nu-si lasa fata sa incerce sa devina model. Cred ca le refuza o viata plina de satisfactii profesionale si materiale. Mai ales daca vezi ca fata ta a fost selectata in primele 4 dintre adolescentele din Suceava inseamna ca este cel putin frumoasa si ca are un dram de sansa. Cand o sa ajunga o contabila amarata la Kaufland probabil parintii aia o sa-si considere fiica realizata... dar poate ar fi putut defila la Paris sau Milano...

Poate ca nu o sa iasa fotomodele din felete astea dar gandul ca nu au fost lasate sa incerce o sa le frustreze toata viata.
3.1  RE: Talamb e parintele care nu-si lasa fata sa devina trimis de
( 6 oct 2008, 13:28:15
auzi domnle...habar n-ai de lumea modei si de tot ce tine de ea....daca vrei ca fata ta sa moara de anorexie, da trimite-o la Milano, la Paris sa devina "futomodela", in loc sa o incurajezi sa aiba o cariera adevarata, care la sfarsit sa-i aduca satisfactie si o batranete usoara.
3.2  RE: Talamb e parintele care nu-si lasa fata sa devina trimis de
( 6 oct 2008, 15:13:09
Decat un burtos cu osanza pe el care numara de la un birou mezelurile de la Kaufland si isi zice in sinea lui ca e un economist realizat in Suceava mai bine slab si frumos la Milano si Paris. De ce sa muncesti toata viata pentru o batranete frumoasa cand poti munci 10-15 ani si sa obtii mai mult decat obtine burtosul de mai sus in toata "cariera" lui?
3.3  RE: Talamb e parintele care nu-si lasa fata sa devina trimis de
( 6 oct 2008, 16:28:50
ai dreptate FLhappy
4.   GRAMATICAAA !!! trimis de
( 6 oct 2008, 14:20:06
In atentia autoarei textului: cum se spune corect, " un liceeanc, o liceeanca" sau " un liceean, o liceeana" ?

Pe ce criterii se obtin angajarile la acest ziar?!

Rusine!
4.1  RE: GRAMATICAAA !!! trimis de
( 6 oct 2008, 14:49:42
Corect se spune un licean/doi liceeni, o liceana, doua liceene, cu varianta pentru feminin liceanca/liceence.
4.2  RE: GRAMATICAAA !!! trimis de
( 6 oct 2008, 20:53:47
tot reportaje e cretin si fara sens, fete care incearca modelingul reprezinta una din ultimele probleme ale acestei tari... multi decat sa-si dea cu parerea mai degraba ar pune mana pe o carte sau macar dublu-click pe un documentar... "huo manelistii, cocalarii si panaramile" e ceva ce auzi zi de zi... nu imi e mare mirarea ca multi n-aveti ce face decat sa va bateti joc de potentialele viitoare distruse
4.3  RE: GRAMATICAAA !!! trimis de
( 6 oct 2008, 20:55:15
* reportajul

:)
5.   Societatea trimis de
( 6 oct 2008, 18:43:09
Drumul spre succes trece neaparat prin paturile multor factori de decizie...Nu va faceti iluzii. O SOCIETATE in care oamenii de succes sunt fotbalisti, fotomodele si politicieni nu poate avansa.
6.   Burliutz,smecher trimis de
( 6 oct 2008, 19:46:00
oricum trebuie sa treaca si pe la tataia sa vedem daca fac fata fetitele,sa le selecteze burliutz primul si pe urma la milano si paris
7.   Curve .... trimis de
( 6 oct 2008, 20:08:42
ba fetelor ba,, da in halul asta ati ajuns ?laughing curvelor ce sunteti huuuuuuuuu!!!!
8.   Prostie trimis de
( 6 oct 2008, 20:33:51
doamne ...da astea`s c rau de tot..:))) la k viseaza ele...mai intai trebuie sa faci un curs de modelling, etc..adik vine una de la tara de 100 kg si are pretentia sa fie model...=))) tare
9.   Dar pe bune acuma... trimis de
( 6 oct 2008, 20:46:25
care e problema daca au chef de fotomodelism? poate stiu ca mai mult nu pot... si cat timp arata bine ... bravo lor.

Decat sa se critice alegerea fetelor mai degraba s-ar initia o campanie care sa informeze despre fata nevazuta a modelingului. Adevarata problema e riscu ca aceste fete sa aiba GRAVE probleme de sanatate datorate compromisurilor care li se cer. Cum probabil stiti, multe fotomodele devin bulimice.
10.   Societatea de consum trimis de
( 6 oct 2008, 21:28:26
Pentru STRAINUL, ai facut o observatie corecta, dar din pacate nu stiu citi inteleg lucrul acesta. America se prabuseste din acest motiv, ma opresc aici............
11.   Burliutz,fraierul trimis de
( 6 oct 2008, 22:07:09
tu te uiti la fata ta,ba fraiere!!!sa te prind pe langa fata mea iti rad mustata imediat,perversule,parca erai popo odata,acum o dai la fete ba cacaciosule de pervers,ai fi tu smecher dar nu mie frica de moaca ta de prostovan,pedofil pervers!!!!!
12.   Barbatii conduc si lumea femeilor trimis de
( 7 oct 2008, 18:28:44
Visati fetelor cu ochii deschisi si o sa vedeti unde ajungeti...Va spun eu...NICAERI...O sa ajungeti foarte sigur in momentul in care o sa vi se faca "propunerea"...Daca vrei sa mergi mai departe trebuie sa faci un compromis si sa te F U T I cu unul din cei care te pot promova mai departe si in cel mai rau caz sa-ti iei tzeapa si sa te intorci cu coada intre picioarelaughing)) si sa fii o curva toata viata ta...CURAJ FETELOR...NU VREAU SA VA DESCURAJEZlaughing DACA LA ATATA VA DUCE MINTEA ATATA FACETI...BAFTA LA PRESELECTIE .Poate ajungeti pe un podium de prezentare si o sa atrageti atentia unui fotbalist...Ca doar asta asteptati...Sa va vada unul cu bani dar tot curva si doamna de companie o sa fiti pana se plictiseste de voi si gaseste pe alta.Trezitiva daca aveti un dram de minte...Cei al lui nu e si al tau.O sa te simti bine o perioada si pe urma ramai cu coada intre picioare P.S. Nici o romanca nu a iesit miss Univers pana acum...Ce va face sa credeti ca veti ajunge voi undeva?????...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei