Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 oct 2008 - Anul XIII, nr. 231 (3912)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Aglomeraţie în Suceava

Circulaţia rutieră, bulversată de închiderea traficului pe Serpentine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Traficul rutier în municipiul reşedinţă de judeţ este din ce în ce mai aglomerat, cu tot mai multe blocaje şi ambuteiaje, cele mai multe ca urmare a unor lucrări care blochează căile de circulaţie existente.

Astfel, după ce în oraş se resimte puternic închiderea circulaţiei înspre Şcheia, ca urmare a lucrărilor care se fac în zona podului de cale ferată, ieri, la îngreunarea circulaţiei a contribuit mult şi închiderea străzii Mircea Şeptilici, cunoscută sub numele de Serpentine.

Cum închiderea străzii nu a fost anunţată din timp, foarte mulţi şoferi, care intenţionau să meargă pe acolo, s-au trezit încolonaţi într-un şir de autoturisme care căutau alternative de a ieşi din zona blocată.

Efectul închiderii circulaţiei pe Serpentine, în vederea asfaltării străzii, s-a resimţit atât în zona intersecţiei Mărăşeşti, unde au apărut chiar blocaje rutiere, zeci de maşini rămânând înţepenite în mijlocul intersecţiei, blocate de alte maşini care le tăiau orice cale de ieşire.

Probleme de trafic s-au înregistrat şi pe strada Mărăşti, care coboară dinspre Baia centrală, cât şi pe străzile din preajma Autogării, unde coloanele de maşini se întindeau pe sute de metri.

 

Asfaltarea Serpentinelor, terminată până la finele săptămânii

Problemele de circulaţie în zona adiacentă Serpentinelor vor dura cel puţin până la sfârşitul săptămânii, când se preconizează finalizarea lucrărilor de asfaltare a străzii.

Începute de aproximativ două săptămâni, lucrările vizează modernizarea completă a străzii, care poate fi o bună variantă ocolitoare pentru Calea Unirii, extrem de aglomerată în ultima vreme.

În acest scop au fost făcute lucrări de ridicare a gurilor de canal, iar în prezent se lucrează la turnarea covorului asfaltic pe a doua bandă de circulaţie, prima fiind asfaltată la finele săptămânii trecute.

Viceprimarul Lucian Harşovschi, care a inspectat ieri lucrările de asfaltare a Serpentinelor, a cerut reprezentanţilor firmei SC CF Iaşi ca în măsura în care o bandă de circulaţie poate fi utilizată, să fie permisă trecerea şoferilor care au de circulat pe acel sens de mers.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circulaţia rutieră, bulversată de închiderea traficului pe Serpentine.
 Vizualizări articol: 986 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 2 voturi
Circulaţia rutieră, bulversată de închiderea traficului pe Serpentine2.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Inainte trimis de
( 1 oct 2008, 11:52:40
Inainte sa incepeti sa blestemati si sa injurati (pe buna dreptate), tineti cont ca in Bucuresti, pana sa se imbunatateasca un pic situatia, a fost FOARTE FOARTE RAU. Tot asa au trebuit sa inchida artere mari, sa devieze traficul prin cucuietii deal, s.a.m.d. Se vede ca asta e, lucrurile vor fi mult mai nasoale, pana cand sa fie ceva mai bune...sa speram ca merita totusi nervii si benzina arsa de-amboulea, si ca spaga si interesele proprii vor fi lasate macar aici la o parte, si cineva va pune si interesul pulimii platitoare de taxe pe primul loc....Nu de alta, dar si umflatii de la Primarie, CJ, etc etc trebuie sa se miste prin orasul asta...
2.   Poate acum... trimis de
( 1 oct 2008, 13:29:46
...vor incadra cum trebuie canalele si nu le vom mai simti in trafic.
3.   Ca la noi trimis de
( 1 oct 2008, 14:55:40
atita timp cit toata circulatia este deviata prin oras din cauza podului de la schea nu cred ca avem prea multe sanse sa circulam mai bine .

incepe campania pentru alegeri parlamentare care se masoara in km. asfaltati,reabiliti si cu reluarea povestii strazii CERNAUTI pe care de citeva zile stationeaza un buldozer si un compresor s-au or fi pentru alte lucrari si au gasit un loc unde sa nu fie deranjat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei