Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 sep 2008 - Anul XIII, nr. 229 (3910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Monden

Cele mai noi creaţii vestimentare de toamnă-iarnă, prezente la parada modei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Pentru mulţi suceveni, “febra de sâmbătă seara” s-a dovedit a fi interesantul eveniment monden organizat de Suceava Shopping City – parada modei încheiată cu prezentarea unei colecţii haute couture a cunoscutului creator de modă Cătălin Botezatu.

Evenimentul a atras atât persoane cunoscute, din administraţia locală şi de la conducerea unor instituţii private, cât şi mulţi suceveni dornici să vadă ce se mai poartă toamna aceasta şi iarna care vine, ori pur şi simplu interesaţi să admire parada manechinelor.

Printre cei care au ţinut să se afle în public la prezentarea de modă se numără fostul viceprimar al Sucevei Angela Zarojanu, recunoscută pentru cochetăria ei, actualul viceprimar Viorel Seredenciuc, fostul director economic al Primăriei Suceava Neculai Bujor şi comisarul Dan Hoffman, şeful Serviciului de Paşapoarte Suceava.

 

Modă şi modele, admirate de sute de oameni

Pe podiumul amenajat în interiorul complexului comercial Shopping City Suceava au urcat zeci de manechine din Suceava, Iaşi şi Botoşani, precum şi trupa de modelling special pregătită pentru a prezenta colecţia haute couture ce poartă semnătura lui Cătălin Botezatu.

Introduse în scenă de prezentările făcute de Narcisa şi Gabi Marian, cei doi prezentatori ai evenimentului organizat sub sloganul „Toamna aceasta se poartă Shopping City Suceava”, manechinele au defilat îmbrăcate în vestimentaţii prezente în cadrul magazinelor Benetton, House of Art, Moda Miss, Orsay, Raison D’Etre, Feel Good, Erros şi Sense, în vreme ce încălţămintea a fost asigurată de magazinele Benvenuti şi Otter, bijuteriile de Sabrini, iar coafurile şi machiajele de Salon Coquette.

Cu mers sigur, dinamic şi îndrăzneţ şi cu priviri reci, sau din contră, cu zâmbetul pe buze, cu mişcări naturale şi unduiri provocatoare, în funcţie de hainele pe care le purtau şi de rolul asumat, tinerele manechinele ale Agenţiei Fargo, condusă de Cristian Câtea, au atras privirile a sute de oameni timp de aproape două ore.

Pozate şi filmate din toate unghiurile, admirate, comentate dar şi aplaudate, fetele şi vestimentaţiile prezentate de ele au fost în centrul atenţiei, demonstrând că şi la Suceava se pot organiza astfel de evenimente, destul de rare în această zonă.

În vreme ce unii din cei prezenţi au profitat din plin de ocazie pentru a-şi etala ultimele achiziţii în materie de modă dar şi de accesorii IT (precum recent apărutele Iphone cu ecrane touchscreen), coafuri făcute special pentru această seară, chiar şi la copii de patru ani, veniţi cu părul vopsit în două culori, alţii au lăsat deoparte orice pretenţii şi au venit cu ţinuta de stradă, aşa cum merg zi de zi la serviciu sau la întâlnirile cu prietenii.

 

Ce se poartă toamna aceasta

Majoritatea ţinutelor prezentate sâmbătă seara se adresează femeii active, cu vestimentaţii tip office sau potrivite pentru un cocktail, haine create pentru femeia de afaceri dar şi pentru cele dornice să atragă privirile la o petrecere elegantă. Nu au lipsit nici ţinutele tinereşti, de stradă, ori cele potrivite pentru o plimbare în parc, printre frunzele palide care plutesc în jur, în această toamnă.

În această toamnă se poartă, după cum ne-au sugerat creatorii firmelor care şi-au prezentat colecţiile de toamnă iarnă 2008-2009, cămăşile în carouri alb – negru, cămăşile albe din bumbac, cu tăieturi moderne, buzunare şic şi catarame asortate.

În tendinţe sunt şi cămăşile cu gulere scurte, iar culorile de bază se amestecă cu griuri, violet Parma, caramel, albastru păun, roşu închis sau indigo. Eleganţa vine şi din ţesăturile fine, tăieturile perfecte şi gulerele sau manşetele detaliate, elemente care s-au regăsit în colecţiile prezentate pe scena Shopping City. De asemenea, sunt la mare modă jachetele strânse pe talie cu centuri late, botinele, cizmele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cele mai noi creaţii vestimentare de toamnă-iarnă, prezente la parada modei.
 Vizualizări articol: 944 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Cele mai noi creaţii vestimentare de toamnă-iarnă, prezente la parada modei4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu aveti ce scrie. trimis de
(29 sep 2008, 12:42:37
noroc cu prezentarea de moda..de altfel nu aveati ce scrie in ziar(3 articole,mari si late, dedicate prezentarii de moda a lui botezatu)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei