Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 sep 2008 - Anul XIII, nr. 222 (3903)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

De mântuială

Gropile din zona podului de cale ferată de la Iţcani, „rezolvate” cu pietriş

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Gropile din zona podului de cale ferată de la intrarea în Iţcani, care îngreunau şi mai mult traficul foarte aglomerat din zonă, au fost „rezolvate” de angajaţii Biroului Reparaţii Străzi al Primăriei Suceava cu o roabă de pietriş care le va ţine astupate cel mult câteva zile. Această situaţie este cu atât mai jenantă cu cât se ştia de ceva vreme că circulaţia de pe Calea Obcinilor spre Gura Humorului, pe sub pasarela Şcheia, va fi închisă o perioadă lungă de timp, iar valorile de trafic din zona Iţcani vor creşte considerabil.

 

Gropile, simţite din nou de şoferi în câteva ore

În primele două zile de la închiderea circulaţiei pe sub pasarela de la Şcheia, traficul aglomerat din zona căii ferate de la Iţcani era îngreunat şi de gropile prin care maşinile aveau de trecut, una chiar sub pod, pe banda de mers de la Suceava spre Rădăuţi, şi una câţiva metri mai încolo, pe celălalt sens de mers.

În aceste condiţii, maşinile care veneau de pe strada Traian Vuia nu puteau circula, sub pod, pe două benzi, una pentru cei care mergeau înainte şi una pentru cei care făceau la stânga, spre Şcheia, toţi şoferii evitând banda de lângă bordură, unde era groapa.

După ce conducerea Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava a cerut ca aceste gropi să fie cârpite măcar provizoriu, pentru a se putea circula mai bine pe acea porţiunea de drum, ieri acestea au fost umplute cu pietriş.

„Am pus acest material provizoriu astă-noapte (n.r. în noaptea de joi spre vineri). De săptămâna viitoare aveam în plan începerea lucrărilor de lărgire a drumului de pe strada Traian Vuia, pe porţiunea dinaintea podului, însă, având în vedere aglomeraţia, s-ar putea să mai amânăm aceste lucrări. Trebuie să venim acolo cu utilaje, e o lucrare destul de mare ”, ne-a declarat Ştefan Vasincu, şeful Biroului Reparaţii Străzi din cadrul Primăriei Suceava, care nu a putut da vreun răspuns când l-am întrebat de ce nu s-a gândit la o reparaţie mai trainică a celor două gropi, sau la lărgirea drumului, înainte de închiderea circulaţiei pe sub pasarela de la Şcheia.

Ieri la prânz, la doar câteva ore de la punerea pietrişului, acesta începuse deja să se taseze, iar groapa să fie din nou simţită de şoferi.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gropile din zona podului de cale ferată de la Iţcani, „rezolvate” cu pietriş.
 Vizualizări articol: 1904 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Gropile din zona podului de cale ferată de la Iţcani, „rezolvate” cu pietriş2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prelipca trimis de
(20 sep 2008, 11:36:47
Asa este moda la prelipca cu pietris in gropi,
2.   Suceava,renumit oras de cretini trimis de
(20 sep 2008, 11:47:07
numai pe toloaca asta numita suceava se pot astupa gropile cu pietris sau cu pavele ! nicaieri in alta parte nu am mai vazut asa ceva.

dragi idioti care l-ati votat pe lungu,va doresc un sincer MURITI ! ! !
3.   GROPI trimis de
(20 sep 2008, 12:16:57
Ca la noi la nimeni, acuma vor sa incepa lucrarile de largire inaintea podului, de la Iticani, parca nu se stia ca va fii inchis cel de la Scheia, toata vara n-au avut timp, au stat la umbra !!!!!!!!!!!!!
4.   Halal rezolvari .... trimis de
(20 sep 2008, 12:17:37
cum cu pietris domnilor, pai asa se face treaba, cu pietris?? da va n pl mea de idioti, pe lnga ca platim taxe de drumuri, etc, si ca avem niste drumuri de toata jena...ce v-ati gandit" hai sa acoperim cu pietris" ...bai prostilor, NU ASA SE FACE, iti sare o piatra in parbriz , de la cel din fata,,si te costa ,,,FACETI ODATA DRUMURILE ASTEA CALUMEA!!!!! adormitii si prostii sunt la PUTERE !!!!!
5.   Imi pare rau ca am votat prelipcaru trimis de
(20 sep 2008, 13:20:52
ne rupem masinile in doua,dam o groaza de bani ca astia isi bat joc de noi,toata vara nu s a facut nimic si acum cand e frig si ploua a inceput campania de asfaltare ca sa nu tina mult asfaltul,care trebuie pus cand e uscat si nu ploua.....vine campania electorala treba bani
6.   Oituz trimis de
(20 sep 2008, 14:41:24
Asa s-a "asfaltat" si Oituz-ul acum 2 ani o masina scotea printr-un furtun pietris iar unu cu ciubote de cauciuc batucea ca sa se astupe mai bine . Acum pe Oituz sunt nu gropi ci TRANSEE !!!!!Pana la urma tot oamenii sunt de vina ca accepta aceste strazi si drumuri dupa ce platesc taxe si impozite .....
7.   Metoda brevetata trimis de
(20 sep 2008, 16:29:49
lungu are trei metode brevetate pentru amenajarea rutiera:

1.pietris (tine la cel mult 10 masini);

2.pavele indesate in gropile care care nu mai pot pastra prundisul;

3.asfaltare (mai bine formulat plombare) cu foarte multe dimburi, denivelari, facuta in bataie de joc si in graba. se aplica in general cind ploua.

imbecilul nu a lasat nici o sosea din suceava nepedepsita.

nu este in stare sa asfalteze o strada, toate starzile care erau asfaltate cat de cat(sau pavate cum sint cele din centru) au fost distruse.

ma repet: un incompetent ridicat la rangul de primar.
8.   Vai de capu` nostru trimis de
(20 sep 2008, 16:46:23
Bine spus CINGA , dar vreau sa mai spun ceva la punctul 3: "asfaltarea" se face in Sv numai de firma FLORCONSTRUCT si aia parca vor sa-si bata joc de toti.

Am vazut in jud. Bacau o asfaltare facuta de UMB pt. care s-a dat garantie de 10 ani, iar la noi nu dau garantie nici macar 6 luni!!!

Asa ca...."traim in Romania......adica in Suceava" si sosele bune nu vom avea decat cand nu vor mai fi cei de la FLORCONSTRUCT
9.   Borduri trimis de
(20 sep 2008, 18:09:18
ce ne tot plangem de gropi. \bine ca acum avem borduri noi pe mijlocul strazii. Nici videanu la Bucuresti nu s-a gandit la asta.
9.1  RE: Borduri trimis de
(20 sep 2008, 19:49:23
Probabil ca s-a gandit si el la varianta cu borduri in mijlocul strazii, dar a iesit scandal cu salvarea si pompierii pentru ca nu au pe unde sa treaca atunci cand mergeau la interventii iar traficul este aglomerat.

La noi in Suceava... cine sa faca scandal ? Care cum spune ceva impotriva primarului este catalogat ca dusman de clasa pentru ca ataca PDL-ul, iar Flutur a fost destul de clar in priviinta asta: care se leaga de PDL va primi o replica pe masura. Exact ca inainte de '89 - aceleasi practici (necunoscute de cei mai tineri) folosite de activistii PCR care inca mai sunt activi, singura diferenta este ca nu mai servesc PCR-ul ci... alte partide (PSD, PDL, PNL, PRM, s.a.m.d.)

Cei care nu au trait vremurile odioase nu au cum sa-si dea seama de aceste practici, pentru ei totul fiind un fel de gluma (va amintiti brigazile de tineret dusi la munca? - cartoful vesel, drumul vesel, tunelul vesel).
10.   Gropi trimis de
(20 sep 2008, 18:25:32
Pe serpentine stau de 2 saptamani si se chinue sa ridice capacele!!!!!!!!!
10.1  RE: Gropi trimis de
(21 sep 2008, 23:51:10
le-au ridicat in pod.cu o palma peste nivelul asfaltului

11.   Groapa cu bolovani trimis de
(20 sep 2008, 19:11:53
Doarme linistit primarul si seful de la drumuri, cand stiu in ce hal sunt drumurile din orase dar si cele judetene?

Dorm , sigur ca dorm la cat de nesimtiti si de incompetenti sunt

. Halal manageri. Nu va mustra constiinta cand primiti sakariul?

12.   ... trimis de
(20 sep 2008, 19:37:41
Primarul a facut ceea ce i-a lipsit acasa: trotuare.

Este cunoscut faptul ca in mediul rural nu prea exista trotuare, iar oamenii circula pe strada.
13.   Cine-l poate revoca din functie pe primar? trimis de
(21 sep 2008, 05:40:25
cine-l poate revoca din funtie pe primar? trebuie sa fie cineva care are controlul asupra lui.
14.   Pentru vizitatoru trimis de
(21 sep 2008, 12:44:35
ma da tu esti si prost..sa fiu in locul tau sa mor ca fac alta revolutie:))te crezi pe vremea lu ceasca ..? esti copil ma..crezi ca e ca si la tactu la magazin ca daca te supara vanzatoarea o dai afara? ca il stii pe patron .. esti prost de bubui ma.du si te freaca cu calu ma.. si iti trece iti spun sigur..daca te mananca in cur
15.   Ulitze, nu strazi trimis de
(21 sep 2008, 16:28:09
Traim in Romanica si asta ar trebui sa ne dea de gandit
16.   Cu pietris trimis de
(21 sep 2008, 19:59:08
Asa boi n-am vazut decit pe vremea lui Ceasca.Gropile alea pot fi astupate cu asfalt in citeva ore,dar cu cine sa faci treaba cind vezi mirlanoii cum stau rezemati in lopata si asteapta sa vina sefu sa le insufle putin dor de munca.Iar chestia cu pietrisu pt astupat gropi cred ca-i apartine unui bou promovat pe teme politice.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei