Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 sep 2008 - Anul XIII, nr. 221 (3902)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Bară la bară

Trafic de coşmar, după închiderea circulaţiei pe sub pasarela Şcheia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Închiderea circulaţiei pe sub pasarela de la Şcheia a produs, aşa cum era de aşteptat, probleme deosebite în traficul din mai multe zone ale municipiului Suceava. Încă de la prima oră a dimineţii de ieri, marea nemulţumire a şoferilor care circulau prin municipiul Suceava era că oraşul e tranzitat de maşini de mare tonaj.

Deşi pe hârtie traficul greu a fost deviat pe rute ocolitoare, în realitate mulţi şoferi de tir au trecut prin Centru sau prin faţa Primăriei, alegând şi ei varianta ocolitoare cea mai scurtă.

 

Coşmarul de la pasarela Iţcani

Cea mai mare aglomeraţie s-a înregistrat în zona pasarelei de la Iţcani. Închiderea accesului spre DN 17 de pe Calea Obcinilor a mărit mai mult ca niciodată valorile de trafic din zona pasarelei de la Iţcani.

Maşinile care veneau de pe strada Traian Vuia şi se îndreptau spre pasarela de la Iţcani au circulat bară la bară pe tot parcursul zilei, la un moment dat coada de vehicule întinzându-se până aproape de intersecţia de la Sala Sportului.

Aceeaşi aglomeraţie se înregistra şi pe drumul care vine de la Şcheia spre pasarelă. Mulţi dintre şoferi, care nu cunosc foarte bine şoselele din judeţ, erau derutaţi, întrebându-se în ce direcţie să o ia pentru a ajunge la destinaţia spre care se porniseră.

„Merg la Cacica, nici nu ştiu pe unde trebuie să merg, o să îl întreb pe poliţistul din intersecţie”, ne-a spus un şofer care aştepta în lunga coloană de maşini să treacă de pasarelă.  

Ieri, la intersecţia de lângă pasarelă s-a aflat în permanenţă cel puţin câte un agent de circulaţie, abia după ora 16.00, când traficul a devenit mai liber, poliţiştii fiind retraşi din zonă.

Conducerea Biroului pentru Siguranţa Circulaţiei în Mediul Urban din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava a anunţat că pe perioada cât traficul de pe Calea Obcinilor spre Şcheia va fi închis, un agent va fi prezent la pasarela de la Iţcani pe tot parcursul zilei, fără dirijarea traficului circulaţia din zonă riscând să se blocheze.

Poliţiştii au subliniat că, pe lângă aglomeraţie, traficul mai este îngreunat şi de gropile aflate chiar sub pasarelă.

 

Deficienţa cu indicatoarele de la Maraton, remediată

În urma articolului publicat în paginile ziarului nostru de ieri, în care semnalam că în intersecţia de la Maraton, de unde drumul spre Şcheia este închis, nu există nici o semnalizare care să-i avertizeze şi pe şoferii care merg spre Gura Humorului sau mai departe că şoseaua este închisă şi pentru ei, în zonă a fost montat un nou indicator.

Acesta, plasat peste indicatorul pus pentru şoferii care merg spre Siret sau Botoşani, îi atenţionează să facă la dreapta şi pe conducătorii auto care merg spre direcţia Câmpulung Moldovenesc.           

Aglomeraţia din trafic, sporită de închiderea pasarelei de la Şcheia, va toca nervii şoferilor cel puţin până la mijlocul lunii viitoare.

Porţiunea de drum aflată în zona pasarelei a intrat într-un amplu program de reabilitare, lucrările fiind executate de SCCF Iaşi Grup Colas. Drumul ar urma să fie deschis pe 15 octombrie, dacă vremea va fi favorabilă şi nu va da peste cap planurile constructorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trafic de coşmar, după închiderea circulaţiei pe sub pasarela Şcheia.
 Vizualizări articol: 964 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Trafic de coşmar, după închiderea circulaţiei pe sub pasarela Şcheia1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pe cat trimis de
(19 sep 2008, 11:34:44
Ar urma???????????????? sa fie deschis pe 15 octombrie? la cum se lucreaza nici de mosu nicolae nu va fi gata. Dar ce mira pe cineva?
1.1  RE: Pe cat trimis de
(19 sep 2008, 13:29:08
Este benefic reparatia la pasarela SCHEIA ,dar la intersectiile din tot municipiul sa iasa politia ,,,serviciul circulatie sa dirijeze nu ca in zilele precedente sa faci 1h din sv pina in scheia,,ca noi platim si saraci de politai sa nu mai stea in birou sau sa stea la cotitura pentru radar ,,sasi faca meseria in intersecti ca si asa semafoarele lasa de dorit si pune la incercare nervi soferilor si nunumai. multumim
2.   ASTA-I SUCEVICA! trimis de
(19 sep 2008, 11:34:48
PROBLEMA LA PASARELA DE LA ITCANI APARE IN FAPTUL CA ,EI CARE O IAU LA STANGA PE VARIANTA TREBUIE SA DEA PRIORITATE SI NU ESTE ALTA BANDA IN DREAPTA PT CA CEI CE MERG INAINTE SPRE SIRET SA AIBA PE UNDE TRECE ASA CA CEILALTI PARTICIPANTI LA TRAFIC STAU IN SPATELE CELOR CE O IAU LA STANGA .DACA AR MA FI O BANDA DE MERS INAINTE NU AR FI DELOC AGLOMERATIE.SI SA PUNA SEMAFOARELE IN FUNCTIUNE

2.1  RE: ASTA-I SUCEVICA! trimis de
(19 sep 2008, 12:08:09
semafoarele au fost executate de o firma din piatra neamt acu` multi ani. dupa ce si-a vazut banii luati si-a bagat picioarele in service si garantie. de aia nu merge de mult timp nu ca n-ar fi fost util....
3.   ... trimis de
(19 sep 2008, 12:06:56
S-a gandit careva sa astupe gropile de sub pasarela de la Itcani inainte de a devia traficul pe acolo ? Astia sunt specialistii nostri.

Si mai auzi pe cate o cucoana care ne tot explica ca suntem cei mai destepti din europa, dar ca nu suntem lasati sa ne etalam desteptaciunea.

Adevarul este ca suntem prosti de dam in gropi (dovada cea mai clara este rezultatul votului nostru).

Cat despre specailisti... acestia sunt plecati de mult (asa putini cati erau, s-au dus toti datorita nesimtirii edililor votati de noi).

In rest... vedeti rezultatele.

3.1  RE: ... trimis de
(19 sep 2008, 15:31:37
AI DREPTATE, ESTE EXACT ASA CUM SPUI. PACAT CA NU NE IA NIMENI IN SEAMA.
4.   DA,DA trimis de
(19 sep 2008, 12:50:32
DA,DA...............
4.1  RE: DA,DA trimis de
(19 sep 2008, 13:32:52
Si pe transfagarasan e jale au inceput lucrare de 5 luni si in momentul de fata trebuie sa faci jaloane ca si acuma sant gramezi de asfalt in carosabil,,,chiar nu vede nimeni ce se intampla ,au luat bani si acuma bat apa in piuaaaaaaaaaa ?//rusine primaria si autoritatile locale .asteptam alegeriile.
4.2  RE: DA,DA trimis de
(19 sep 2008, 13:38:32
care alegeri????????abia ati ales, se vede ce si pe cine... Lungulee, mata pe unde circuli, sau te doare-n palarie , ca de, esti primar, ai uitat cume sa fii om de rand, cum te stiam cand erai tinerel... maicaaaa....
5.   Si trimis de
(19 sep 2008, 13:11:33
daca tot stiau ca au sa refaca drumul spre Scheia sub pod de ce masa au mai bagat bani in el prin iunie cand l-au asfaltat? pt ce ? ca acum sa-l beleasca iar ?
6.   Hmm trimis de
(19 sep 2008, 13:58:38
15 octombrie... dar in ce an mai exact? SCCF Iasi detin recordul la intarzieri... sa vedem ce scuze o sa mai auzim de la ei acum...
7.   Nesimtire trimis de
(19 sep 2008, 15:28:17
din pacate in momentul de fata in Suceava toate ies pe dos. Este un dezastru total
7.1  RE: Nesimtire trimis de
(19 sep 2008, 17:36:09
da, stiu.

el -primaru'- se scuza ca acum au venit banii.

oricum nu termina mandatul in picioare. aud multe discutii in crasme, pazea lungule ca o sa ti-o furi, asa cum ai furat la alegeri. si alalalt trepadus e vizat, flutur/molia , ce-o fi el .
8.   Medicamenteee,medicamenteee trimis de
(19 sep 2008, 17:56:58
oare miliardele cheltuite de domnul primar pe studii de trafic unde sau dus??????????dar noi sucevenii care l am votat ii promitem ca daca isi mai bate joc de noi in continuare o sa ne mutam cu totii la Prelipca sau la Salcea si sa vedem atunci daca o sa ii convina cand o sa stea 12 ore in trafic ca sa ajunga acasa.Noi avem rabdare ca mai sunt doar 3 ani si 9 luni pana la urmatoarele alegeri.......................
9.   ... trimis de
(19 sep 2008, 18:55:02
"Portiunea de drum aflata in zona pasarelei a intrat intr-un amplu program de reabilitare, lucrarile fiind executate de SCCF Iasi Grup Colas."

Probabil ca s-ar potrivi mai bine denumirea: SCCF Iasi Grup Colaps

10.   Apropo de semafoare trimis de
(19 sep 2008, 21:42:12
Ca tot vorbim de semafoare >>> nici cu semaforul de la Carrefour nu e in regula. Cand iesi din parcare pe iesirea principala si vrei sa faci stanga, astepti verdele si apoi cand pleci te trezesti cu pietoni pe trecere care au si ei verde. Nu-i normal, cand ai verde pe directia de mers in dreapta , pietonii nu ar trebui sa aiba verde.
10.1  RE: Apropo de semafoare trimis de
(20 sep 2008, 09:21:50
e foarte normal.

verde itnermitent la dreapta e pentru fluidizarea traficului. pietonii nu au tot timpul verde. tu trebuie sa le dai prioritate cand au ei verde. mai gandeste putin inainte sa postezi
11.   Am gresit trimis de
(19 sep 2008, 21:43:41
Era vorba de iesirea spre stanga, scuze.
12.   Blocaj trimis de
(20 sep 2008, 00:59:45
eu una nu mai merg in suceava,ca in prima zi sincer sa va spun am flamanzit stand in coada si am luato pe jos si mam opri la mopat si miam cump ceva de mancare
13.   Rau trimis de
(20 sep 2008, 05:39:42
e jale,aseara pe la ora 19 coloana de masini era pana in obcini,am facut 2 ore pana in burdujeni,adormeam la volan;)misto traim in tara lui ion papura voda
14.   !?! trimis de
(20 sep 2008, 10:39:28
!!!!!!!!!???????!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei