Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 sep 2008 - Anul XIII, nr. 207 (3888)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Răspuns

Băişanu îl ironizează pe subprefectul Onofrei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Subprefectul judeţului Suceava Orest Onofrei a fost ironizat de superiorul său, prefectul Alexandru Băişanu, după ce a declarat că este onorat că a primit ca atribuţie monitorizarea lucrărilor de reconstrucţie a caselor şi a infrastructurii distruse de inundaţii.

Băişanu a precizat că „l-a apucat râsul” atunci când a citit declaraţiile lui Onofrei, precizând că este un lucru normal ca un funcţionar public să primească sarcini de serviciu de la un superior. „E ca în povestea cu găina babei şi a moşului. Îmi imaginez cum o să fie dacă toţi funcţionarii publici din judeţ ar face conferinţe de presă să spună cât de onoraţi sunt că au primit anumite atribuţii. Şi mai mult, să declare că funcţia şefilor lor depinde de modul în care ei îşi duc la îndeplinire sarcinile, aşa cum a spus domnul Onofrei”, a declarat prefectul judeţului.

Băişanu a arătat că atunci când a primit anumite atribuţii de la Orest Onofrei, când acesta era prefect, iar el subprefect, le-a dus la îndeplinire fără să spună că se simte onorat de sarcinile pe care le are. În opinia lui Alexandru Băişanu, gestul lui Orest Onofrei este „o joacă copilărească”.

 

Băişanu dezvăluie motivul neaprobării demisiei lui Onofrei

Prefectul judeţului a declarat că prin astfel de declaraţii, Orest Onofrei nu încearcă decât să profite cât mai poate de funcţia de subprefect, în condiţiile în care acesta şi-a depus demisia. Băişanu a precizat că această demisie nu i-a fost aprobată, pe motiv că Prefectura are nevoie de oameni care să sprijine reconstrucţia infrastructurii şi a caselor distruse de inundaţii.

„Îi doresc succes în activitatea de parlamentar, pe care doreşte să o atingă în urma demisiei. Dar trebuie să-l anunţ că mai are treabă la Prefectură, iar motivaţia pentru care nu i-a fost aprobată demisia este că judeţul Suceava are nevoie de oameni pentru realizarea infrastructurii”, a arătat Alexandru Băişanu. El a precizat că priorităţile Prefecturii în momentul de faţă sunt refacerea infrastructurii, reconstrucţia caselor distruse de inundaţii şi pregătirea şcolilor pentru începerea noului an şcolar. „Astea sunt priorităţile mele. Să vedem că firmele de construcţii îşi încep cum trebuie treaba şi atunci voi putea să spun: 'Domnule Onofrei, sunteţi liber să faceţi ce doriţi'. Până atunci, la Prefectură e nevoie de oameni care să fie angrenaţi serios în activităţile pe care le avem de făcut”, a încheiat prefectul judeţului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu îl ironizează pe subprefectul Onofrei.
 Vizualizări articol: 1253 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Băişanu îl ironizează pe subprefectul Onofrei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nedumerire trimis de
( 3 sep 2008, 13:01:38
de ce guvernul nu vrea sa aprobe demisia lui onofrei?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei