Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 aug 2008 - Anul XIII, nr. 187 (3868)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Munca de jos

Un fost candidat la preşedinţie tunde iarba în parcare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Fostul candidat la alegerile prezidenţiale şi viceprimar al municipiului Câmpulung Moldovenesc, Ovidiu Tudorici, jurist de profesie, a fost văzut tunzând iarba într-o parcare publică.

Echipat lejer şi încălţat în şlapi, fostul vice a pus bărbăteşte mâna pe o motocositoare şi, chiar dacă nu este expert în mânuirea ei, nu s-a dat bătut nici o clipă. Faptul că în compania lui se afla un june purtător de pix şi hârtie, care părea că îl supraveghează, i-a şocat pe trecători, care s-au grăbit să imortalizeze momentul pe telefoanele mobile, convinşi că fostul vice ori a fost degradat la munca de jos, ori este condamnat să presteze muncă în folosul comunităţii pentru cine ştie ce faptă.

Fostul viceprimar nu este însă nici pe departe în situaţie critică, nu l-a degradat nimeni la statut de cosaş necalificat şi nici nu are condamnări de efectuat. Nu mai are funcţie publică, dar este director la o firmă ce administrează parcările construite de primărie. Ovidiu Tudorici a vrut să fie un director „jucător” şi să demonstreze că o afacere merge mai bine atunci când conducătorii lucrează cot la cot cu angajaţii. Tânărul ce îl însoţea şi ajuta uneori la cosit era, de altfel, unul dintre subalterni, iar împreună s-au ocupat şi de trasarea cu vopsea a marcajelor din parcare.

Parcarea în care s-a desfăşurat acţiunea filmuleţului care circulă deja cu denumirile „Omul care tunde iarba” şi „Execuţia preşedintelui” este prima parcare municipală publică în care a fost introdus sistemul de taxare. Se află lângă piaţa agro-alimentară, are 58 de locuri, a fost construită de primărie şi este administrată de o firmă bucureşteană, la care Tudorici este angajat.

Potrivit afirmaţiilor directorului Tudorici, tocmai pentru că ora de parcare costă 1,5 lei şi neplata se soldează cu blocarea roţilor maşinilor, clienţilor trebuie să li se ofere condiţii bune în schimbul corectitudinii. Din acest motiv fostul viceprimar este decis să se implice personal chiar şi zilnic pentru ca locul de parcare să fie mereu curat şi aranjat, iar şoferii să îşi lase cu plăcere maşinile acolo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un fost candidat la preşedinţie tunde iarba în parcare.
 Vizualizări articol: 2969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Un fost candidat la preşedinţie tunde iarba în parcare1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   A.. trimis de
(11 aug 2008, 12:12:16
A �NVATA,

A MUNCII,niciodata nu este o RUSINE !

Asa zisului ziarist, ESTI TARE ca un perete de la Radauti-Prut.

Doresc sa car gunoiul!
2.   Ziaristul lui peste trimis de
(11 aug 2008, 12:49:39
cum adica munca de jos?.??ZIARISTUL LUI PESTE..ADICA TU CARE ESTI ZIARIST PRESTEZI MUNCA DE SUS,NU???se poate sa ai dreptate intr-o tara unde 80%dintre locuitori sunt economisti,avocati si profesori.adica acestia presteaza munca de sus,chiar daca nu lucreaza in tara,dar au doar diploma...munca=respect atata timp cat nu incalci legea
3.   Doi trimis de
(11 aug 2008, 13:35:08
f bine bravo lui. felicitari, si io fac la fel , lucrez cot la cot cind e nevoie pentru a incuraja sau a ajuta, a invata pe subalterni. felicitari domnului. un romin muncitor , bravooo. daca nu aveti de ce ride bagativa degetele in ochi fraierilor care rideti
4.   Asa-i la inceput trimis de
(11 aug 2008, 16:01:59
sunt curios cat timp o sa-l mai vedeti in aceasta postura,ca asa a procedat tot timpul,doar de ochii lumii.Acu tunde iarba la cainii lu Serban,ca doar afacerile le-au facut ferit de ochii lumii,impreuna.Urmeaza sa mai faca si fanul marelui liberal care a concesionat toate pasunile orasului pe doi lei si treaba s-a facut gospodareste.Ia spune drept domnule Tudorici,cand urmeaza sa amenajezi si parcarea d-lui Vranau?Ca la smecherii ati fost nemaipomeniti?Pe cand urmatoarea candidatura si din partea cui,ca lumea s-a lamurit de smecherii? Si sincer chiar imi placi in postura asta,poate vii si pe la mine in ograda ca am ceva de cosit.:)Succes
5.   ... trimis de
(11 aug 2008, 16:04:53
domnu NEAGU te pomeni ca dumneata nu ai tuns odata iarba sau nu ai pus mana pe o lopata in viata ta nu ? ce va legati de om asa aiurea ? nu aveti ce sa mai scrieti in ziar ? ce daca a fost candidat la presidentie , e un om muncitor bv lui invatati si voi sa respectati oameni acestia nu sa ii luati in ras
6.   De cand e rusine sa muncesti ? trimis de
(11 aug 2008, 16:49:13
In Romanica noastra, s-a incetatenit ideea ca numai prosii muncesc, "baietii destepti,supravegheaza...".Un dintre cele mai distructive atituini cu privire la respectul pentru munca l-au lasat comunistii . Ne-au invatat ca e rusine sa te vada cineva ca muncesti, mai bine te faci ca esti sef, iar sefii n-au voie sa munceasca. E mai prejos de demnitatea lor...Apropo, de cand munca e de jos, iar lenea e de sus ? !!
7.   Bravo pentru d-l tudorici!... trimis de
(11 aug 2008, 16:50:22
invatati-l si pe d-l serban ,sa coseasca, daca se inaruie zidul de nla peco,v-a infiinta baza hipo de la pojorata si va cosi ptr. coloana.
8.   Ziarist...:)) trimis de
(11 aug 2008, 17:36:20
Daca tu esti ziarist si acest articol este pentru tine este o stire "buna/tare", atunci vezi ca mai ai cateva zeci de articole de scris si despre cei care lucreaza la drumuri, sau fac curatenie, ori pregatesc mancarea prin restaurante...(de ei ce zici? nu reprezinta o stire pentru tine?

Orice munca este este necesara domnule ziarist...si nici o munca nu este "de jos".
9.   Iaca braul trimis de
(11 aug 2008, 19:30:06
Tarul Petru I al Rusiei cunostea si practica 32 de meserii printre care: zidar ,zugrav, tamplar , dulgher, fierar, corhanitor, jokeu , mulgator etc. si nu ii era de loc rusine.Ce va mira ca un pulica de vicepres, tunde 10 mp de gazon. Iaca braul.
10.   Ptr autorul articolului trimis de
(11 aug 2008, 22:23:55
c a c a t de ziarist ce esti Neagule. munca de jos zici. ce face mata la coltul strazii e munca de jos
11.   Ziarisul ku rului trimis de
(12 aug 2008, 05:08:09
Carter, unul dintre presedintii americani, un om cu suprematie in lume, dupa terminarea mandatului, a facut pe tamplarul cateva luni construind case pentru oamenii nevoiasi.

Daca zdreanta asta de ziarist, idiot si manglitor, stia aceasta, poate nu scria articolul asta de khaka.

Eu sa fiu ca Tudorici l-as da in judecata.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei