Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 aug 2008 - Anul XIII, nr. 186 (3867)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Suspiciuni de crimă

Cadavrul unei minore, găsit în stare de putrefacţie, într-un lan de porumb

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cadavrul unei adolescente în vârstă de 17 ani, dată dispărută de aproape două săptămâni, a fost găsit, joi seară, în stare avansată de putrefacţie, într-un lan de porumb de pe raza comunei Frătăuţii Vechi.

Rudele minorei sunt convinse că aceasta a fost omorâtă, indicându-l drept principal suspect pe tânărul cu care adolescenta trăia în concubinaj de mai bine de un an de zile.

La faţa locului a fost trimisă o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, cercetările desfăşurându-se sub coordonarea unui procuror criminalist.

 

„Am căutat-o peste tot... Nimic”

Lăcrămioara Fabian, din comuna Dorneşti, a dispărut fără urmă de aproape două săptămâni. Adolescenta se mutase de acasă şi locuia împreună cu iubitul ei şi părinţii acestuia într-o casă din Frătăuţii Vechi.

Pe data de 27 iulie a.c., minora a plecat din casa concubinului ei, sub pretextul că merge să cumpere pâine, şi de atunci nu s-a mai întors.

„Am căutat-o peste tot... Am umblat din casă în casă, am căutat în luncă, am plătit o maşină şi am umblat să o caut... Nimic. L-am anunţat pe şeful de post... simţeam că ceva necurat s-a întâmplat. Eram disperată, îl sunam şi de trei ori pe zi pe şeful de post”, mărturiseşte Viorica Fabian, mama adolescentei.

 

Descoperire macabră, în păpuşoi

Joi seară, în jurul orei 20:00, o săteancă care s-a dus pe câmp să aducă nutreţ pentru animale a simţit, la un moment dat, un miros puternic de cadavru.

Femeia i-a spus acest lucru unui sătean, care, mai curajos din fire, a intrat în lanul de porumb să vadă de unde provine acel miros îngrozitor.

După câteva zeci de metri, avea să facă macabra descoperire, sunând imediat la 112 şi alertând poliţia.

La faţa locului, oamenii legii au observat că este vorba de cadavrul unei tinere, aflat în stare avansată de descompunere.

Poliţiştii aveau să stabilească că este vorba de Lăcrămioara Fabian, adolescenta dispărută.

 

Legiştii nu au putut stabili cauza morţii

Existând suspiciuni ale unei fapte penale, la Frătăuţii Vechi au fost trimişi judiciarişti de la Investigaţii Criminale, ofiţeri din cadrul Serviciului Criminalistic, precum şi un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care au demarat imediat cercetările.

Medicii legişti au făcut, ieri, necropsia cadavrului, însă, din cauza stării avansate de putrefacţie a acestuia, nu au putut stabili cauza morţii. Legiştii au recoltat probe biologice în vederea unor examenelor paraclinice, sperând că rezultatele ce vor veni de la laboratorul Serviciului de Medicină Legală să-i ajute în stabilirea cauzei morţii Lăcrămioarei Fabian.

 

„Era arestată la domiciliu...”

Dacă oamenii legii nu pot spune încă dacă adolescenta a fost victima unei crime sau nu, rudele Lăcrămioarei Fabian sunt convinse că aceasta a fost omorâtă de tânărul cu care minora avea o relaţie şi în casă căruia se mutase de mai multă vreme.

„Trăia tare rău cu el, o bătea permanent, era tare slabă... Nici n-o lăsa să vorbească la telefon cu mine. Era arestată la domiciliu. I-a pus şi cuţitul la gât odată. Umbla mereu cu cuţitul la el”, a răbufnit, ieri, în curtea postului de poliţie din Frătăuţii Vechi, mama Lăcrămioarei Fabian.

 

„Nu ştiu ce s-a întâmplat”

De cealaltă parte, concubinul adolescentei, Ovidiu Isopescu, în vârstă de 21 de ani, recunoaşte că el şi iubita sa se mai certau din când în când, dar susţine că el nu are nici o legătură cu o eventuală crimă comisă asupra Lăcrămioarei.

„Ne mai certam, că în orice familie, dar n-o fost nici o treabă ca să aibă motive să plece...Locuia cu mine de un an şi două luni... Am fost plecaţi şi în străinătate, în Ungaria, şi apoi cam o lună în Portugalia... Duminica aceea când a dispărut mi-a spus că merge după pâine şi nu s-a mai întors. Am văzut că nu mai vine şi am început să dau telefoane. Am şi căutat-o, dar nimic... până aseară (n.r.-joi seară) când ne-au anunţat că au găsit-o. Nu ştiu ce s-a întâmplat”, susţine Ovidiu Isopescu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadavrul unei minore, găsit în stare de putrefacţie, într-un lan de porumb.
 Vizualizări articol: 5647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Cadavrul unei minore, găsit în stare de putrefacţie, într-un lan de porumb3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine trimis de
( 9 aug 2008, 11:44:42
ma-sa cand a lasat-o pe minora cu concubinu nu a interesat-o soarta copilei???

acuma o intereseaza???

auzi la ei:concubini minori

1.1  RE: Rusine trimis de
( 9 aug 2008, 12:06:53
Ai dretate,cncubini ca si cum se vb de maturi? Dar asta e democratie.Daca nu e cap vai de picioare.
1.2  RE: Rusine trimis de
( 9 aug 2008, 13:02:46
esti sigur(a)ca asa este sau te regasesti si tu in acest profil?
1.3  RE: Rusine trimis de
( 9 aug 2008, 14:44:06
pt vrej chear deloc, nu ma regasesc in acest profil,dar trebuie sa stii ce faci cu viata ta sauuuuu....................... te jicnit ca esti tu unul(a)happy:):)
2.   Ce a cautat a gasit trimis de
( 9 aug 2008, 12:36:54
Asa le trebuie la curve cand nu se mai satura de VREJ,,,,acuma sa saturat de sex????
2.1  RE: Ce a cautat a gasit trimis de
( 9 aug 2008, 14:21:34
ma da mata s-a saturat de sex!?probabil k da dupa ce a facut un tampit k tine....
2.2  RE: Ce a cautat a gasit trimis de
( 9 aug 2008, 21:13:53
Bai ME,,,,cred ca tu esti o puslama si esti in asa faza nu lua apararea la curve

,,,ca o sa-ti puna piza pe nas

2.3  RE: Ce a cautat a gasit trimis de
(10 aug 2008, 09:50:35
da cine ti a zis tie ma k era curva.te pomenesti k u esti asa cinstit inkt poti sa jignesti asa din auzite pe oricine nu....probabil k puslama esti u sau dak nu makr fiu de puslama

3.   Pacat trimis de
( 9 aug 2008, 12:59:45
A abandonat scoala in clasa a VIII-a si statea in concubinaj cu voia parintilor.Cu siguranta situatia ei familiala nu era una foarte buna nici inainte, poate de aceea a ales concubinajul.Pacat de fata, nici un caine nu merita asa un sfarsit! Cu siguranta acum ii mustra constiinta pe parinti.
4.   Educatie trimis de
( 9 aug 2008, 13:16:18
Educatia la sat lasa de dorit!
5.   Dumnezeu sa o ierte trimis de
( 9 aug 2008, 13:36:39
nimeni nu trebuie condamnat la moarte chiar daca a gresit,cu toti gresim si este viata ei si noi nu trebuie sa o judecam.nu trebuie sa judecam pe cineva pa cand noi suntem plini de pacate
6.   Fara titlu trimis de
( 9 aug 2008, 13:38:43
lasati-o in grija lui Dumnezeu
7.   Cu totul alt....subiect trimis de
( 9 aug 2008, 15:54:03
m-am intors din.... concediu si stiti ce-am ...constatat ??

dupa aproape o....luna de zile , nivelul de ...democratie sau mai bine zis de respectare a dreptului la....CUVANTUL LIBER al acestui forum a ramas la acelasi..... nivel .

ieri am...incercat sa-i raspund la comentariul lui "UN SUCEVEAN" de la articolul privint piata mica si mi-au fost .....CENZURATE trei comentarii , unul dupa altul !!

trebuie sa recunosc ca vigilenta ...CENZORILOR de la aceasta "PRESA....LIBERA" e de...invidiat cu toate ca n-am....depasit limitele....DEMOCRATIEI !

inteleg ca aici e...tarlaua lor si au dreptul sa faca ce...vor , dar macar sa-si respecte promosiunea din...TITLUL ZIARULUI , adica asta inseamna....."ziarul care sta de vorba cu....oamenii " ??

poate mai bine ar fi : ZIARUL CARE STA DE VORBA CU....CENZORII !!!

multa apa tre sa mai treaca prin....suceava
7.1  RE: Cu totul alt....subiect trimis de
(10 aug 2008, 02:34:52
pai daca esti o varza analfabeta,cum sa nu te cenzureze "cenzorii' ?
7.2  RE: Cu totul alt....subiect trimis de
(10 aug 2008, 17:40:00
pot sa te...luminez in privinta analfabetismului si stii ce mi-ai ...raspunde ?

- "TEMIDO , cred (cel putin) ca ai ...dreptate !! ".

dar te las in...intunecimea "inteligentei" tale ca si pe ...multi altii.

am sa-ti dau totusi un...sfat prietenesc : NU MAI ADAUGA....comentarii , daca nimic nu ai a.....spune despre subiectul....discutiei !!

stiu o...gramada de...."inteligenti" ca tine , care nu sunt in stare sa deduca nimic mai mult decat atat ca e raza de....actiune a unei....basini !

deocamdata taci , asculta ,citeste si invata sa ...gandesti !!

succes.............

8.   Pt.Temida trimis de
(10 aug 2008, 02:59:17
Bine ai revenit....Temido.....mi-a fost dor de tine....sincer.
9.   PTR Fany si lesinati ca si el trimis de
(10 aug 2008, 06:34:20
Ai grija ...roata vieti se invirteste ...tac tac tac .Astazi pling parinti ei...miine plingi tu
10.   Muream fara tine,temido ! trimis de
(10 aug 2008, 13:31:40
Wellcome,fa Temido! Ia treci tu la treaba si i-ai locul lui Lazrasus de la OTV si rezolva tu cazurile astea mai lesinate de genul :"... ghici ciuperca ce-i"...Pi cine era s-a omoare in cazul asta,papa de la Roma ?
11.   VALY trimis de
(10 aug 2008, 17:02:51
DUMNEZEU JUDECA PE FIECARE.
12.   Dumnezeu s-o ierte... trimis de
(10 aug 2008, 21:30:25
Isus a spus sa arunce cu piatra in femeia pacatoasa doar cine nu are pacate.........Unul cate unul au plecat, deci...... nu suntem, in masura sa judecam pe nimeni Dumnezeu ne va judeca pe fiecare
13.   Na poftim! trimis de
(10 aug 2008, 22:51:28
era in lapte porumbu ?
14.   Curiozitate trimis de
(11 aug 2008, 08:37:03
Buna dimineata,copii.Intamplator am citit comentariile voastre si nu pot sa cred ca unii din voi gandesc asa.Credeti ca parintii sunt incantati de concubinaj la 17 ani?Nu v-ati pus intrebarea ca poate fata a plecat si nu si-a ascultat parintii?Teribilismul varstei voastre e fantastic.Incercati si adoptati o alta atitudine.Stiti ce inseamna sa ai compasiune fata de suferinta celui de langa tine?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei