Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 aug 2008 - Anul XIII, nr. 185 (3866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Celule ocupate

Tinerii care livrau droguri studenţilor suceveni din Iaşi au fost arestaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cei patru tineri reţinuţi pentru că ar fi vândut canabis şi haşiş mai multor studenţi suceveni din Iaşi, care, la rândul lor, le aduceau la Suceava şi le consumau în cercuri restrânse de prieteni, au fost arestaţi preventiv pe o perioadă de 29 de zile.

În noaptea de miercuri spre joi, judecătorii Tribunalului Suceava au acceptat propunerea procurilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) şi au dispus încarcerarea celor patru tineri.

Constantin Radu, din municipiul Piatra Neamţ, Kardo Kamiran, Cristian Iordăchel şi Constantin Stan, ultimii trei din municipiul Iaşi, au ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sub acuzaţia de trafic de droguri de risc, faptă pentru care riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 15 ani.

Anchetatorii au mărturisit, ieri, că încearcă să dea de urmele unui al cincilea tânăr implicat în această reţea, tânăr care, din câte se pare, a fugit însă din ţară, imediat după ce a aflat de acţiunea în forţă a oamenilor legii.

Tânărul urmărit, a cărui identitate nu a fost făcută încă publică, este, susţin anchetatorii, cel care îi aproviziona cu droguri pe cei patru traficanţi arestaţi.

 

Un gram de canabis - 100 de lei, unul de haşiş - 200 de lei

Procurorul Marius Cazac, şeful DIICOT Suceava, a declarat, ieri, că reţeaua de la Iaşi era monitorizată de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava încă din luna martie a acestui an, după ce o parte din drogurile vândute de aceştia au ajuns să fie consumate şi la Suceava.

În perioada martie-iulie a.c., cei patru tineri au vândut unor poliţişti sub acoperire mai multe grame de canabis şi haşiş. De altfel, doi dintre învinuiţi (Constantin Radu şi Cristian Iordăchel) au fost prinşi în flagrant, în cursul zilei de marţi, pe raza municipiului Iaşi, în timp ce încercau să vândă 30 de grame de haşiş şi 20 de grame de canabis. Au urmat apoi mai multe percheziţii domiciliare, cei patru tineri fiind reţinuţi şi aduşi în faţa procurorilor DIICOT Suceava.

„Pentru un gram de canabis cereau în jur de 100 de lei, iar pentru unul de haşiş 200 de lei”, a adăugat Marius Cazac, precizând că cei patru tineri arestaţi îşi vindeau marfa prin cluburile studenţeşti şi barurile de fiţe de prin Iaşi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii care livrau droguri studenţilor suceveni din Iaşi au fost arestaţi.
 Vizualizări articol: 1431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Tinerii care livrau droguri studenţilor suceveni din Iaşi au fost arestaţi4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Scuze trimis de
( 8 aug 2008, 11:37:11
Imi cer scuze pentru commentul pus la articolul de ieri... cred ca am exagerat cu injuraturile. Tot ce vreau sa spun e ca foarte multe persoane comenteaza fara sa aiba habar despre ce si cum se mananca. De exemplu: eu nu merg sa comentez pe forumuri...sa zicem despre mecanica pentru ca nu ma pricep la domeniul asta si daca as fi nevoit sa postez acolo... intai m-as documenta putin, as citi pe net... macar sa am o vaga idee despre acel subiect... pentru ca as risca sa fiu penibil daca as scrie ceva aiureli. Lafel si in cazul drogurilor... Toata lumea stie ca dorgurile ucid si ca daca te-ai atins de cannabis garantat corpul iti cere mai mult si ajungi sa bagi heroina in scurt timp. Eu fumez M.J. ocazional de mai bine de 6 ani si nici nu am simtit nevoia sa incerc ceva mai tare, nici nu mi-am pierdut prietenii, am un loc de munca foarte bun, bine platit, am o relatie de 4 ani etc. as zice ca sunt foarte normal. Probabil lumea o sa ma ia peste picior, dar nu-mi pasa. O zi buna va doresc!
2.   Inca ceva... trimis de
( 8 aug 2008, 11:46:26
Si nu, nu sunt de acord cu legalizarea drogurilor usoare deoarece prea multi vor face abuz si prea multi prosti avem in tara asta... imaginati-va unu' fumat care se suie la volan sau faze de astea. Dintr-o natiune de manelisti betivani am deveni manelisti drogati. Nu e bine, frate!
3.   Sifonul trimis de
( 8 aug 2008, 12:28:27
ii prindeau pe copii de la Iasi daca carlaanu de Konike nu se sifona?
3.1  RE: Sifonul trimis de
( 8 aug 2008, 19:05:37
cum putea sa scape Kon Ike fara un 16 cu garda?
4.   Mda.... trimis de
( 8 aug 2008, 20:19:51
oare persoanele acestea care se numesc pe ei insisi jurnalisti si care pretind ca au absolvit anumite studii si poate mai si respecta un anumit cod de etica nu se plictisesc sa scrie minciuni? sau poate doar scriu articolele acestea numai din auzite....ce sa mai zici despre altceva in tara asta cand presa se face dupa ureche?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei