Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 aug 2008 - Anul XIII, nr. 184 (3865)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Campanie umanitară

Voluntarii de la Crucea Roşie vor distribui ajutoare pentru 2.000 de sinistraţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Nu mai puţin de 2.000 de persoane afectate de inundaţiile ce s-au abătut asupra judeţului vor primi ajutoare până la sfârşitul acestei luni de la Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, a anunţat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul filialei Suceava, Corneliu Florian Dediu.

Acesta a declarat că, prin sprijinul Fundaţiei Vodafone România, care a făcut o donaţie de 70.300 de lei, în urma apelului lansat de Crucea Roşie în cadrul campaniei pentru ajutoarea victimelor inundaţiilor, vor fi achiziţionate produse alimentare (apă, orez, fasole şi pateuri), precum şi pături, săpunuri şi materiale sanitare dezinfectante.

Directorul Crucea Roşie Suceava a precizat că ajutoarele vor fi distribuite prin voluntarii filialei judeţene în aproximativ zece locaţii, care vor fi alese în perioada imediat următoare.

Prezent la conferinţa de presă, reprezentantul Vodafone România, Octavian Pilă, a precizat că societatea pe care o reprezintă a pus la dispoziţia Crucii Roşii numărul de sms 874, unde se pot face donaţii de 2 euro/sms, fără a se percepe TVA.

„Persoanele care vor să vină în ajutorul victimelor inundaţiilor din Moldova şi Maramureş pot face donaţii apelând numărul de telefon 0900 900 002 (2 euro/apel în reţelele de telefonie mobilă Orange, Vodafone şi Cosmote). De asemenea, se pot face donaţii în conturile special deschise de Crucea Roşie Română la BRD –Agenţia Piaţa Romană –cont lei RO36BRDE410SV51618614100, cont euro –RO71BRDE410SV51618884100”, se precizează într-un comunicat al filialei Crucea Roşie Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Voluntarii de la Crucea Roşie vor distribui ajutoare pentru 2.000 de sinistraţi.
 Vizualizări articol: 1223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Voluntarii de la Crucea Roşie vor distribui ajutoare pentru 2.000 de sinistraţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Frumos ! trimis de
( 7 aug 2008, 12:53:12
Frumos gest, felicitari. Insa in oras de ce ati strans numai bani si in mass-media ati dat doar conturi bancare pentru a ajuta sinistratii?straight face

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei