Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 aug 2008 - Anul XIII, nr. 181 (3862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Depăşire fatală

Tânăr mort, după ce s-a izbit cu maşina într-un autocar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 18 ani a murit, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce s-a izbit cu maşina într-un autocar care transporta aproximativ 20 de persoane de la Suceava la Bucureşti.

Vineri seară, în jurul orei 22:00, pe DN 2, Marius Iacob, din Târgu Frumos, se afla la volanul unui autoturism Dacia, pe scaunul din dreapta faţă fiind o tânără în vârstă de 20 de ani, Alexandra Maxim, din aceeaşi localitate. Din câte se pare, cei doi mergeau la piaţă, având în maşină mai multe cutii cu legume.  

La un moment dat, pe raza comunei Forăşti, tânărul de la volanul Daciei a observat o combină staţionată pe acelaşi sens de mers şi, pentru a evita impactul cu aceasta, a frânat brusc şi a intrat pe contrasens. Din nefericire, tocmai atunci din sens opus venea un autocar, tânărul din Târgu Frumos izbindu-se cu maşina direct în autovehiculul în care se aflau aproximativ 20 de pasageri.

La faţa locului au ajuns echipaje de descarcerare şi SMURD, tânărul de la volanul Daciei fiind prins între fiarele contorsionate.

Din păcate, însă, echipele de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava nu au mai avut ce face în cazul lui Marius Iacob, acesta decedând pe loc în urma impactului deosebit de violent.

Pasagera din dreapta acestuia a fost transportată de urgenţă la spital, însă medicii au stabilit că tânăra a scăpat doar cu câteva leziuni uşoare, având nevoie pentru vindecare de circa 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Potrivit unui comunicat al poliţiei, nici o persoană din autocar nu a fost rănită, pasagerii fiind preluaţi de un alt mijloc de transport şi duşi la Bucureşti.

Poliţiştii de la Circulaţie continuă cercetările pentru stabilirea gradului de vinovăţie al fiecărui şofer implicat, anchetatorii acestui accident considerând că şi conducătorul auto al combinei, care oprise utilajul pentru a repara o pană, are partea sa de vină.

Din cauza accidentului, circulaţia în zonă a fost blocată pentru câteva zeci de minute, pe ambele sensuri de mers formându-se coloane de maşini ce se întindeau pe aproximativ un kilometru şi jumătate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr mort, după ce s-a izbit cu maşina într-un autocar.
 Vizualizări articol: 988 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 9 voturi
Tânăr mort, după ce s-a izbit cu maşina într-un autocar4.759

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cateva zeci de minute trimis de
( 4 aug 2008, 12:12:49
mai bine zis 2 ore
2.   ............. trimis de
( 4 aug 2008, 12:50:10
URAT ACCIDENTUL. AM VAZUT MASINA SI ERA VARZA
3.   ... trimis de
( 4 aug 2008, 13:32:38
in acea seara veneam de la Buzau spre SV

Pot sa va spun ca e jale cu utilajele agricole nesemnalizate corespunzator in aceasta perioada a anului.

Viteza Ucide.

Conduceti cu grija
4.   Pt sergiu trimis de
( 4 aug 2008, 14:08:03
pai 2 ore - citeva zeci de minute numai ca a uitat sa specifice cite zeci de minute au fost necesare sa se deplaseze cei care iau bani din taxele noastre
4.1  RE: Pt sergiu trimis de
( 4 aug 2008, 18:14:56
cele 2 ore nu au fost "necesare sa se deplaseze cei care iau bani din taxele noastre". era vorba de perioada de timp in care circulatia a fost blocata. invata sa citesti!
5.   Viteza ucide trimis de
( 4 aug 2008, 19:12:55
marius iacob maxim era verisorul meu cel mai mare dar cand am auzit am ramas socata un baiat de nota1000000 ASAde bun a fost.....Dumnezeul sa-l odihneasca in pace cel vinovat a fost cel cu combina pt ca nu a pus avaria sau a semnalaizar sai fie rusine pt ca a omorat un copil de 18 ani luna asta 24 august facea 19 ani rusine sai fie mare rusine pt ceea ce a facut
6.   ------------------- trimis de
( 4 aug 2008, 21:19:05
saracul marius din cauza combinei el a murit saracul era mereu vesel nu era trist niciodata doar cind era la o inmormintare atit era el trist cu drag varul lui
7.   .. trimis de
( 4 aug 2008, 23:38:48
sa-i fie tzarana ushoara
8.   A MURIT NEVINOVAT, trimis de
( 5 aug 2008, 10:56:18
Da asa se intimpla mereu cand sant foarte multi oameni inresponsabili ?eram in zona la producerea accidentului mergeam la BUCURESTI,,,autocarul de la ALTASIB ma depasit in falticeni cat am baut o cafea la iesirea din oras a durat 5 min si in zona ROSIORI sa produs pactul nefericit,,,cel de pe glorie poarta toata vina mereu se merge cu asemenea utilaje pe sosea si nimeni nu ia masuri,.POLITIA noastra rutiera te asteapta la pinda sa te prinda radarul si sati ia bani ca sa poata sasi faca ,,,case vili sau masini si nu au grija de alte lucruri importante ,,asa au invatat asa fac,,,,corupti .mai mult baiatul decedat a stat in sant cca. 1 h nu la luat salvarea sal duca la spital pina nu a venit masina de la medicina legala si la luat ,,a stat in sant mai rau ca un caine si un coleg de-al nostru ia dat o patura si la acoperit fata de pe salvare si soferul nici na vrut sal pui sus in masina ,,halal treaba???? acuma sa plateasca cel cu gloria si cel de la ALTASIB care circula cu viteza .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei