Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 aug 2008 - Anul XIII, nr. 180 (3861)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

De ieri

Dr. Alexandru Lăzăreanu, noul şef al ASP Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Doctorul Alexandru Lăzăreanu, directorul adjunct medical al Autorităţii de Sănătate Publică (ASP) Suceava, a preluat ieri şi atribuţiile directorului executiv, după demisia din funcţie a medicului epidemiolog Odette Nicolae, care a renunţat la fotoliu pentru un post cheie la o altă instituţie de sănătate publică, din Bucureşti.

Preluarea funcţiei de director executiv nu a fost un motiv de bucurie pentru Lăzăreanu, mai ales într-o perioadă atât de grea precum este cea prin care trece judeţul ca urmare a inundaţiilor, când ASP este responsabilă cu toate măsurile necesare pentru prevenirea unor epidemii.

 

Lăzăreanu, membru PSD

Noul şef al Autorităţii de Sănătate Publică, care este membru PSD, a arătat că nu fuge de responsabilităţi şi şi-a exprimat speranţa că, în ciuda dificultăţilor, după ce se va familiariza cu ceea ce presupune munca sa de acum înainte, va reuşi să-şi îndeplinească cu succes îndatoririle de serviciu, iar autorităţile locale şi naţionale îl vor sprijini în demersurile sale.

“Nu este o fericire, pentru că situaţia este destul de critică. Suceava se confruntă cu inundaţii mari, se discută despre noul spital şi există multe probleme în judeţ, precum cea de la spitalul din Rădăuţi, unde nu este generator. Vor trebui inventariate anumite lucruri, să vedem cum stăm. Până acum, eu m-am ocupat numai de asistenţă medicală, iar în aceste condiţii trebuie să analizez toate lucrurile care nu au intrat în atribuţiile mele în cei opt ani de când lucrez la ASP. Nu fug de responsabilităţi, dar este o situaţie de criză, când trebuie să iau decizii importante şi nu ştiu ce susţinere voi avea, atât din partea autorităţilor locale cât şi naţionale. Sunt între ciocan şi nicovală, dat fiind faptul că eu sunt membru PSD, pe plan local la conducere se află PD-L, iar la nivel naţional PNL. Sper, însă, să mă descurc, să facă faţă situaţiei”, a spus medicul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dr. Alexandru Lăzăreanu, noul şef al ASP Suceava.
 Vizualizări articol: 1760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Dr. Alexandru Lăzăreanu, noul şef al ASP Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   O saptamina de proba si altu'! trimis de
( 2 aug 2008, 12:16:46
Sa lase mofturile si sa se implice urgent! Acuma se va vedea calitatea acestui om, ,,in situatie de criza ''! Pacat ca unii care sunt considerati mai competenti, sunt puturosi, fac peste tot mofturi !.... O saptamina de proba si altu'!
2.   Sper sa se lucreze pe regulament trimis de
( 2 aug 2008, 16:55:19
in ceea ce priveste sanatatea nu ar trebui sa se aiba in vedere culoarea politica si trebuie sea pimeze profesionalismul facut cu raspundere pentru toata lumea,fara a se pune piedici.Asteptam atitudine de taie in varza pentru incompetenti sau care nu-si fac traba atunci cand sunt solicitati
3.   Fara ea va fi foarte bine trimis de
( 4 aug 2008, 09:10:40
daca doctorul lazareanu o va schimba pe motan din functia de director al spitalului,treaba va fi ..super...deoarece ea e tinuta pe scaun de primar...sa ai aparatura in spital si sa nu ai personal specializat e o mare palma pentru acest spital.....de ce nu sa ocupat conducerea si nu a prevazut ca nu pot face performantelor din sanatate ....doctore lazareanu de vrei putere

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei