Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 iul 2008 - Anul XIII, nr. 172 (3853)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Anchetă

Violatorul în vârstă de 14 ani, expertizat psihiatric

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Adolescentul de 14 ani din comuna Bosanci acuzat că a violat un copil în vârstă de 9 ani a fost adus, ieri, la Suceava, pentru a fi expertizat psihiatric, anchetatorii acestui terifiant caz vrând să se asigure că agresorul a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Verdictul comisiei de examinare a rămas în pronunţare, în funcţie de concluziile specialiştilor, violatorul urmând a răspunde în faţa legii.

Pentru că este minor, agresorul va fi cercetat în libertate şi, la finalul anchetei, riscă să fie internat într-un centru de reeducare.

Mama victimei spunea, ieri, că nu are nici o pretenţie financiară de la familia violatorului, singura ei dorinţă fiind acea ca fiul ei să nu rămână cu o traumă psihică care să-l marcheze pe viaţă.

„Îmi doresc doar să nu păţească nimeni ce am păţit noi... e foarte greu pentru o mamă să treacă prin astfel de momente”, mărturisea femeia. Aceasta ne-a povestit că fiul său a venit duminică seară acasă şi s-a băgat direct în pat, deşi minorul obişnuia să se culce mai târziu.

„Mi-am dat seama că ceva e în neregulă cu el şi l-am întrebat ce are. Mi-a spus că îl doare burta... plângea, nu vroia să spună nimic. Apoi s-a dus la toaletă şi a stat mult. L-am întrebat din nou ce are şi mi-a spus că nu poate da scaunul afară... M-am gândit că s-a întâmplat ceva rău şi l-am întrebat unde mergem: la spital sau la poliţie?”, povesteşte mama copilului violat.

În cele din urmă, minorul i-a spus totul mamei sale despre cele întâmplate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Violatorul în vârstă de 14 ani, expertizat psihiatric.
 Vizualizări articol: 801 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Violatorul în vârstă de 14 ani, expertizat psihiatric0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Copii fara educatie.. trimis de
(24 iul 2008, 14:47:20
de obicei cei care sunt lasati in voia soartei si nu li se da ocupatie sunt predispusi la fapte de genul asta .stau ore intregi prin sat cu altii de seama lor beau fumeaza si asta fara rusine chiar la varsta de 14 ani. cate o bataie de la parinti si mai mult control asupra lor nu ar strica . spre binele lor.
2.   Lipsa... trimis de
(24 iul 2008, 16:25:13
Inainte vreme erai sanctionat aspru de opinia publica daca ;nu te adresai cuvincios,nu respectai persoanele mai in virsta,nu aveai o tinuta decenta,nu ofereai locul in autobuz batrinilor,femeilor insarcinate si in general tuturor celor mai in virsta ca tine.TI-se spunea simplu :nu ai cei 7 ani de acasa...iata noua si tinara noastra orinduire nu mai pune baza pe educatia primara si urmarile acestei (NE)educatii se vad in stirile ce apar in toate mijloacele de comunicare in masa.Am semanat obraznicie,indiferenta,incultu si culegem crime ,violuri ,tilharii,furturi...
3.   Mda... trimis de
(24 iul 2008, 22:14:56
Cred ca astia de la tara se impart in doua categorii: aia care chiar muncesc si nu-si vad capul de treaba (si, pentru mare parte din ei port respect pentru ca oamenii astia chiar vor sa faca ceva mai bun cu viata lor, asa cat ii duce capul) si altii (in special tinerii) care nu fac si nu vor sa faca altceva decat sa stea de dimineata pana seara, sa primeasca bani o gramada (bineinteles de la rudele "din afara" sau din fel si fel de "combinatii" cu cate un telefon sau naiba mai stie care o fi moda la chestiile astea) si care, cu timpul, ajung sa faca fel si fel de tampenii doar pentru ca se plictisesc.

Subscriu la ce a spus persoana care a facut primul comentariu: cate o bataie din cand in cand ar prinde bine (pentru unii tineri). Da-o naibii de treaba, deja astia micii prea si-au luat-o-n cap si unii neaparat trebuiesc cumintiti.
4.   Astia suntem trimis de
(25 iul 2008, 18:57:06
Mergem inainte ca ne-am facut-o singuri, cu mana noastra. Nu vad un viitor mai bun, nici o perspectiva mai pozitiva in ceea ce-i priveste pe copii nostrii. Ma straduiesc sa-i tin pe ai mei departe de toate aceste uraciuni, dar pot sa-i apar oare si de prietenii de joaca care sunt capabili de astfel de fapte? Cine este de vina? Societatea, noi...

Poate numai noi...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei