Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 iul 2008 - Anul XIII, nr. 167 (3848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Fonduri

Încă 80 de apartamente ANL în zona Metro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Tinerii suceveni vor avea la dispoziţie încă 80 de locuinţe ANL noi, pe lângă cele 80 care se construiesc acum în zona Metro.

În urma deplasărilor la Bucureşti a primarului Ion Lungu, conducerea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe a aprobat realizarea celei de a doua etape de extindere a cartierului ANL din zona Metro. Practic, în imediata apropiere a hypermarketului Metro va fi realizat un cartier de locuinţe ANL, cu 160 de apartamente, care vor fi repartizate tinerilor cu vârste de până la 35 de ani.

“Agenţia Naţională pentru Locuinţe a aprobat realizarea celei de a doua etape de extindere a cartierului ANL din zona Metro. Pentru a fi alocate fondurile necesare realizării a încă 80 de apartamente ANL este necesară şi avizarea proiectului de către membrii comisiei interministeriale, dar sunt toate şansele ca de anul viitor să înceapă lucrările şi pentru celelalte două blocuri ANL”, a declarat Ion Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă 80 de apartamente ANL în zona Metro.
 Vizualizări articol: 1350 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Încă 80 de apartamente ANL în zona Metro5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ALARMA !!!! Serpii !!!! trimis de
(18 iul 2008, 16:32:52
Oameni buni , n-o sa va vina sa credeti ! Cei de la Monitorul ar trebui sa se sesizeze si nu numai ei , ci toata presa suceveana ! In zona Statiei de oxigen sunt SERPI ! Mergeti si discutati cu angajatii de la statie si cu soferii care erau sa calce pe serpi ! In laterala dispre Lic Sanitar , unde este improvizat un WC , misuna de serpi de casa , de lungimea unui brat ! Intrebati paznicii ! Nu va mai duceti la rahatii din conducere ! Nu mai asteptati pomana - cafele , un pahar cu apa si sticks-uri ! Cind faceti o ancheta discutati cu oamenii care muncesc ! Da , sunt serpi in zona dinspre liceu ! I-au vazut si muncitorii care lucrea za la Morga pt medicina legala si care se tem sa mai lucreze ! Buncarele de gunoi sunt la 15 m de spital ! Iarba n-a fost cosita deloc ! Au fost semnalata prezenta serpilor o data la 2 zile ! Cei de la oxigen nu pot sa mai lucreze ! Este groaznic ! Serpii sunt din zona Spital vechi unde esTE O ADEVARATA SERPARIE !!! Asta mai lipsea la Aushwitz-ul Sucevei !
1.1  RE: ALARMA !!!! Serpii !!!! trimis de
(18 iul 2008, 22:15:09
amice esti idiot??
2.   Alt motiv trimis de
(18 iul 2008, 17:27:06
Inca un motiv pentru tatuca Lungu sa ia spaguta de 5000 euroi pentru fiecare apartament repartizat "pe drept". 80 X 5000 = 40 000 euro. Uite asa asigura Lungu viitorul lui ficior-su si al intregului neam. Nu mai zic de spagile pe care le ia de la firmele de constructii din oras. Asta e o alta poveste.
2.1  RE: Alt motiv trimis de
(18 iul 2008, 18:41:51
Mai repeta inmultirea la aritimetica!A fost cumva invatatoarea bolnava si v-a predat inmultirea zugravul scolii?Sau poate esti politist....
3.   ANL trimis de
(18 iul 2008, 21:49:15
Toate lucrarile de investitii in care este implicat statul sint prilej de frauda.De data aceasta este si concurenta neloiala fata de alti investitori(statul asigura terenuri si utilitati gratis). De ce n-ar da primaria la pret redus si televizoare ,frigidere ,etc.Asta ca sa stie cei care muncesc cu adevarat unde se duc banii adunati cu atita truda.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei