Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 iul 2008 - Anul XIII, nr. 160 (3841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Grav

Două familii din Ostra, la spital după un accident rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două familii din comuna Ostra au ajuns la spital marţi seară, după ce maşina în care se aflau a izbit violent un copac. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 21.30, pe DJ 177 A, pe raza comunei Ostra.

Din raportul întocmit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava rezultă că Gabriela Gheaţă, în vârstă de 35 de ani, aflată la volanul unui autoturism Skoda Fabia, a pierdut controlul asupra volanului pe o porţiune de drum drept, ieşind în afara carosabilului şi izbind violent un arbore de pe partea dreaptă a drumului.

În autoturism se mai aflau Georgel Gheaţă, în vârstă de 35 de ani, soţul femeii de la volan, şi soţii Anca şi Ionel Sârbu, de 39, respectiv 37 de ani.  Toate cele patru persoane au fost aduse de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava.

Cele mai grave răni le au cele două femei. Şoferiţa Gabriela Gheaţă s-a ales cu fracturi la ambele gambe, în timp ce Anca Sârbu are răni la cap, contuzie de bazin, fractură gambă stângă şi fractură de coapsă dreaptă.

Ambele au fost internate la secţia de „Ortopedie”. Bărbaţii din maşină s-au ales cu traumatisme şi contuzii uşoare, pentru care necesită câteva zile de îngrijiri medicale. Datorită rănilor suferite, conducătoarea auto nu a putut fi verificată pe loc în vederea stabilirii alcoolemiei, însă la spital i s-au recoltat probe biologice.

Poliţiştii nu au putut încă stabili din ce cauză a pierdut femeia controlul asupra volanului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două familii din Ostra, la spital după un accident rutier.
 Vizualizări articol: 1236 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Două familii din Ostra, la spital după un accident rutier4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ANA trimis de
(10 iul 2008, 11:44:50
toti din maisna erau niste oameni buni ..."ceasul rau" asta a fost in cazul lor...imi pare tare rau si sper sa va afceti bine ca asta conteaza cel mai mult...mult sanatate
2.   O minciuna trimis de
(10 iul 2008, 12:03:56
la volan era georgel gheata nu sotia.si era beatoricum imi pare rau.doamne fereste k au copii mici de crescut.
3.   Accident trimis de
(10 iul 2008, 14:30:32
bai, daca si la ostra se intampla accidente, acolo unde trec 5 masini pe ora prin sat....ce sa mai zic de DN1.....ar fi fost culmea sa se ciocneasca cu alta masina
3.1  RE: Accident trimis de
(10 iul 2008, 14:57:22
Nu MOS CRACIUN ,culmea ar fi fost,ca in localitatea Ostra sa se fi ciocnit doua masini si si amindoua sa fi fost din Botosani...
4.   PT MOS CRACIUN trimis de
(10 iul 2008, 15:02:40
BAI PRIN OSTRA CIRCULA MULT MAI MULTE MASINI DE CAT CREZI ...LOCALNICI DE AICI AU MAISNI DE LA DACIA 1300 PANA LA MERCEDES 2007 CLASA S ...ASA CA GURA MICA FRAIER OBOSIT CE ESTI...atata e de zis doamne fereste de accident ....ca poate o sa -ti rupi gatul intr-un copac si tu intr=o zi ...multi papagali mai sunt in romania asta
4.1  RE: PT MOS CRACIUN trimis de
(10 iul 2008, 17:07:55
"MERCEDES 2007 CLASA S" ?!?

da paduri de taiat mai au? ca nu tin minte sa fi auzit ca s-a deschis vreo uzina pe acolo in care toata lumea munceste de rupe
4.2  RE: PT MOS CRACIUN trimis de
(10 iul 2008, 20:38:57
bai ANo, in Ostra aveti de la dacii La carute. Voi nu ati vazut mercedes decat in poze!!!!!!!!!!!!!!!! Daca nu va civilizau aia cand au construit uzina de la tarnita si acum dormeati in copaci. Pana a te visa in mercedes clasa S , multumeste te cu caruta lu' taica tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5.   Foarte mishto trimis de
(10 iul 2008, 17:07:53
Bai, cum dracu sa pierzi controlul masinii pe drum drept ? Era polei ?
6.   Ana trimis de
(10 iul 2008, 22:50:44
fraiere esti un dobitoc...tata are masina si nu dacie...asa ca gura...eu nu stau in ostra dar mai merg pe acolo si eu cand ma plimbau cu mercedes tu erai un fraier coclit care iti curgeau balele... laughing))))))

6.1  RE: Ana trimis de
(11 iul 2008, 10:28:14
Cine te "plimbau" cu Mercedes? Te-au satisfacut?
7.   Adevarul! trimis de
(11 iul 2008, 00:39:21
Adevarul e ca in ostra sunt oameni saraci dar sunt si multi bogatasi parveniti !!!! Imbogatiti peste noapte din taiatul padurilor si trafic cu scandura !!!!! invart miliarde au dita mai vilele pardosite cu marmura si usa de la sura din temopan ! Mertzane E class si jeep-uri de-ti cad plombele ! Daca aveti ocazia sa treceti prin Ostra , o sa va speriati in ce hal a fost defrisata padurea cu acordul celor de sus carora li se da mita la greu si politiei care sta in Humor si asteapta tirurile , soferii dau mita si pleaca mai departe cu scandura la Bucuresti ! STOP DEFRISARILOR! STOP MITA! STOP PARVENITILOR!!!!
8.   Despre accidentul de la ostra trimis de
(12 iul 2008, 18:54:01
oare are rost sa vb de masini sau de cat sunt de bogati oamenii la Osra?eu cred ca ar trebui sa ne gandim ca intr-un minut putem sa ne pierdem viata.Oare n-ar trebui sa fim mai buni ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei