Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 iul 2008 - Anul XIII, nr. 156 (3837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cu infractorul în casă

L-a găzduit şi i-a dat de mâncare suspectului principal al crimei de la Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Principalul suspect al oribilei crime de la Burdujeni, bănuit şi de comiterea altor trei violuri pe raza judeţelor Suceava, Botoşani şi Bistriţa Năsăud, Maricel Brânză, în vârstă de 23 de ani, din comuna botoşăneană Hăneşti, a fost găzduit aproape două luni la o stână aflată la chiar câteva sute de metri de locul în care, duminica trecută, a fost descoperit cadavrul tinerei în vârstă de 18 ani.

Reporterii „Monitorului” au reuşit să dea de proprietara stânei respective, Margareta Chitic, o femeie în vârstă de 68 de ani, cea care a stat aproape şapte săptămâni sub acelaşi acoperiş cu posibilul violator în serie şi autor al terifiantei crime de pe dealul de la ieşirea din Suceava înspre Plopeni.

 

I-a furat 1000 de lei şi un cuţit

Maricel Brânză a fugit de la stâna bătrânei joia trecută, cu câteva zile înaintea comiterii crimei, nu înainte de a-i fura femeii un cuţit şi suma de 1000 de lei din geantă.

„Vai, cu cine am stat eu aici”, se cruceşte femeia – când îi arătăm ziarul cu articolul despre crima din Burdujeni şi fotografia lui Brânză, principalul suspect.

Margareta Chitic povesteşte că, la începutul lunii mai a.c., Maricel Brânză a venit la stâna ei şi i-a cerut să-l găzduiască acolo, promiţându-i în schimb că o va ajuta la treburile gospodăreşti.

„A spus că-i necăjit, că n-are decât mamă, că tata e mort într-un accident, că a fost la o altă stână şi, după ce a muncit acolo, nu i-au dat bani şi l-au fugărit ciobanii”, îşi aminteşte bătrâna.

Femeia spune că tânărul botoşănean nu se dădea în lături de la muncă şi că era foarte puternic: „Ridica şi o căruţă cu fân dacă se punea”.

„Am avut încredere în dânsul, de fiecare dată când mai aveam treabă prin oraş îi aduceam napolitane, dulciuri... Câteodată se mai enerva când trecea câte un om pe drum şi zicea: ‘Dacă-i dau una’, da’ zicea aşa într-un fel, de parcă i-a şi dat”, continuă să povestească Margareta Chitic.

 

E convinsă că botoşăneanul e criminalul de la Burdujeni

Bătrâna în vârstă de 68 de ani a bănuit la un moment dat că ceva nu e în regulă cu tânărul pe care-l găzduise, după ce a început să-l trimită la casa familiei ei, situată la o distanţă de aproximativ un kilometru, în Burdujeni-sat, pentru a aduce mâncare sau apă pentru animale şi păsări.

“Când îl trimiteam, el se dădea de fiecare dată cu parfum şi îşi lua bicicleta. Mă gândeam la nepoată-mea, de 15 ani… i-am spus să se încuie în casă când venea el… am avut parcă o presimţire…”, mai spune bătrâna.

Margareta Chitic e convinsă că botoşăneanul e cel care a omorât-o pe Daniela Bucevschi, tânăra din Pătrăuţi: „Cât o stat la mine o văzut că se poate ascunde pe dealul ăsta. După ce a fugit cu banii mei, s-a dus la Grămeşti, unde a violat-o pe femeia aia, după care a venit aici şi s-a ascuns. La casele astea nu stă nimeni noaptea... cine să-l vadă?! De la poliţişti, am înţeles că fata aia moartă şi prietenul ei au fost aici în seara aia... s-au certat şi ea a plecat într-o parte, iar el în cealaltă... i-a ieşit în cale criminalul”.

Ieri seară, la închiderea ediţiei, Maricel Brânză, nu fusese încă prins de anchetatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului L-a găzduit şi i-a dat de mâncare suspectului principal al crimei de la Burdujeni.
 Vizualizări articol: 938 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.64/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 11 voturi
L-a găzduit şi i-a dat de mâncare suspectului principal al crimei de la Burdujeni4.6511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prindeti gunoiul! trimis de
( 5 iul 2008, 12:32:18
acum vedem competenta politiei din Suceava.Cu cat este prins mai repede acest cioban criminal,care ar trebui condasmnat la moaret sau cel putin taiat la circular,cu atat vom avea incerdere ca suntem pe maini bune.Daca prinderea acestei lepadaturi si gunoi dureaza sa stit ca ar trebui sa cerem schimbarti in randul capilor politiei pt ca daca nu pot prinde un cioban fara,ma gandesc ca destul de prostut,e jale.Ori,angajam politisti din alte tari, ,ori nu mai iesim din casa.Faceti ceva dragi politisti sa stim ca sunteti competenti ca daca nu vom sesiza interpolului,UE...ca la noi criminalii jegosi scapa iar noi tb sa stam cu frica in san!
1.1  RE: Prindeti gunoiul! trimis de
( 6 iul 2008, 20:09:51
Or sa stea la coada politistii din alte tari sa se angajeze la noi.... Misto frate, numai ca asta ar insemna ca si cum ti-ar propune tie cineva sa te angajezi grajdar in Congo. Dar banuiesc ca tu ai fi de acord ca destept oricum pari.
2.   Atentie!!animal periculos trimis de
( 5 iul 2008, 12:47:55
Akum macar e bine k au reusit sa identifice bestia asta.dupa ce l-ar prinde ar fii bine sa il mutileze oleak shi apoi sa ii dea o pedepasa pe viata k animalul asta nu merita sa mai vada lumina de afara
3.   X trimis de
( 5 iul 2008, 13:36:17
lol ce oamenioh go on
4.   Munca la negru trimis de
( 5 iul 2008, 13:53:44
Munca la negru implica si riscul ascunderii unor infractori care, iata de ce sunt in stare[daca el o fi comis aceasta ingrozitoare fapta]!!
5.   Anonim trimis de
( 5 iul 2008, 15:08:51
DEVINA ESTE POLITIA UNEORI CA NU-I PEDEPSESTE ASPRU PE ACESTI OAMENI FARA MILA ,CRIMINALUL AR TREBUI PEDEPSIT ASPRU CA CEILALTI SA NU MAI AIBA TUPEU SA PROCEDEZE ASA....DACA NU ERA ACEASTA FATA NEVINOVATA MOARTA PUTEAM SA FIM ORCARE DINTE NOI...:(:(

5.1  RE: Anonim trimis de
( 5 iul 2008, 15:28:20
Transmitele guvernantiilor///// Sa faca legii, mai aspre//////
5.2  RE: Anonim trimis de
( 6 iul 2008, 09:59:25
exact. de vina sunt legile nu politistii.de asemenea judecatorii care lasa in libertate asemenea bestii sunt vinovati.
6.   ... trimis de
( 5 iul 2008, 15:32:03
da, acest criminal si violator merita pedepsit foarte aspru. pe langa asta, nu inteleg de ce mama si-a lasat fata sa mearga la plaja tocmai duminica?? ziua cand ei au program la biserica...... si cu un baiat..... numa cuminti nu au fost ei acolo.....
6.1  RE: ... trimis de
( 5 iul 2008, 15:34:00
sa nu ma intelegeti gresit!!! nu ca fata ar fi meritat asta, d-ne, nu! doar ca stiu ca pocaitii tin la unde se duc si cu cine copiii lor.
7.   Bagatelluri. trimis de
( 5 iul 2008, 16:01:22
Doamna Lola, sau rectific, Tata Lola, va rog frumos sa va vedeti de oala de sarmale si sa nu judecati faptele fetei sau pe mama acesteia. Sunt lucruri mai importante de facut.
7.1  RE: Bagatelluri. trimis de
( 5 iul 2008, 16:33:01
ai dreptate...
8.   Doamna lola trimis de
( 5 iul 2008, 16:28:38
ce pocaiti tre sa isi tina copii in casa inchisi?:(

ei nu au voie sa merga la plaja?....ca doar e vara...nu e nici mama de vina nici ea asa a fost sa fie....tot ce ne dorim e sa fie prins criminalu si sa il chinuie cum a chinuit-o de ea....
9.   CRIS trimis de
( 5 iul 2008, 17:10:07
EU CONSIDER CA LA NOI LEGILE SUNT FOARTE INGADUITOARE ,DE CE AMERICANI AU MOARTE PT MOARTE ASA E CEL MAI BINE CA ALTI SA NU MAI FACA INDIFERENT CE A FACUT ACEASTA FATA,CINE ERA ,CE RELIGIE AVEA ,SA U CU CINE UMBLA NU MERITA ASTA NIMENI EU CRED CA NU MERITA ASTA DAR UNI CRIMINALI UITA SI DE D ZEU SI DE TOT ASTAI INPUSCATI ASA MERITA ACEI CE IAU VIATA LA ALTI ,D ZEU NE DAT VIATA SI TOT EL NE O IA NU ARE NIMENI DREPTUL SA CURME VIATA NIMANUI PACAT DE ACEASTA FATA ....E VIATA...ASA CUM E SI TARA DE MIZERIE IN CARE TRAIM
10.   Mda trimis de
( 5 iul 2008, 19:09:50
vorbiti ca sa va aflati in treaba,ori e pedeapsa cu moartea ori nu,sunt bolnavi mintali care tot o sa comita crime.Au fost o gramada de oameni nevinovati care au murit din greseala si pt asta nu sunt de aocrd.Si cred ca e mult mai rau sa stai in puscarie decat sa suferi catreva secunde!Pt necunoscatori;)

10.1  RE: Mda trimis de
( 6 iul 2008, 10:01:34
dar de ce sa platim mancare si cazare pt. un criminal cand mai ieftin ar fi sa ii platim un loc de veci?
11.   Judecatorii trimis de
( 5 iul 2008, 19:24:48
unii dintre voi vorbesc doar ca sa nu taca,atat sunt de culti incat cred ca politistii ii pedepsesc pe infractori sau ar trebui macar.Ei bine nu e chiar asa politistii in fata infractorilor au mai putine drepturi si mai multe obligatii iar cei ce ii pedepsesc pe infractori sau mai bine zis ii scapa sunt procurorii si judecatorii daca ar fi dreptatea pe mana politistilor multi infractori ar fi morti deja

12.   Prostitutia trimis de
( 5 iul 2008, 19:27:28
Aaaaaa,apropo fata era prostituata,asta cauta ea de fapt interesati-va prin Patrauti si prin Burdujeni pe unde lucra fata dar totusi asta nu-i un motiv sa fie omorat poate doar ,,rasplatita"

12.1  RE: Prostitutia trimis de
( 5 iul 2008, 20:08:48
de unde stii tu ca era prostituat imi dai de gindit ca ati fost aminoua pe la colturi
12.2  RE: Prostitutia trimis de
( 5 iul 2008, 21:03:48
apropo ada da tu stiai ca esti proasta da nu asa ci gramada .da asta nu i un motiv sa fii omorata nu??/ poate doar rasplatita . ha ha ha ha ha ha .
13.   Nu judeca trimis de
( 5 iul 2008, 20:58:43
e **** sa vb numai de bine ce mai conteaza ca era sau nu prostituata,si apropo fata care a scris acel msg e o proasta,prostituata sau nu era un om la fel ca noi toti,si oricum la ora 20 seara nu se face plaja........deci tot e ceva.nu are importanta asta acum.sa-ti fie rusine de ce ai scris............si pana la urma cu acel dorin cum a ramas?????????las si eu pe una pe deal aia moare si eu?????super..........buna treaba pt toti anchetatorii cazului........halal tara.....halal conducere
13.1  RE: Nu judeca trimis de
( 6 iul 2008, 05:50:06
cu cei vinovat dorin ca acelas lucu il faceai si tu daca erai in situatia lui de unde stia el ce se putea intimpla
14.   L-AU PRINS LA STEFANESTI!!!! trimis de
( 6 iul 2008, 10:54:24
A fost retinut maricel Brinza asta principalul suspect, intr/un oras din judetul Botosani. Acuma il fac sa vorbeasca. Simbata l-au prins.
15.   Pt Dorin trimis de
( 6 iul 2008, 11:48:42
Nu stiu daca vei mai putea duce mincarea la gura fara sa te gindesti ce i-ai facut fetei. Ai abandonat-o, mai ales ca i-ai promis mamei nu trebuia sa o lasi. Dumnezeu s-o ierte pe fata si sa te ajute pe tine, dorin, sa iti gasesti linistea sufleteasca. L-au prins pe suspect, se apre ca de acum se rezolva tot...
15.1  RE: Pt Dorin trimis de
( 6 iul 2008, 19:00:52
dumnezeu sa te ierte pentru invinuiri nedrepte
16.   ... trimis de
( 6 iul 2008, 17:10:51
eu o cunosteam pe fata si pe dorin ungureanu ... asta nu inseamna ca a lasato pe dial si sau certat dprin nu e de vina.. el nu a stiut ce se va intampla...nimeni nu a stiut.... asta duminica ziua am fost cu ea si dorin si prietenul meu la apa si seara .. uite ce sa intamplat.....si daca era sa nu mearga pe dial.... daca ii era scirs de la D-zeu sa moara ... murea si chiar daca nu era pe dial.. si nu mai comdamnati saraca fata ... ce a facut ea in viata ei .... a fost viata ei si nim eni nu a stat la .. coada ei sa o pazeasca.....Dumnezeu sa o ierte!!!!!
17.   Asa i-i trebuie trimis de
( 6 iul 2008, 21:53:44
daca as fi in locul politiei las baga la un bordel si las lega si as pune celle mai frumoase fete dezbracate si sa il masturbezela macsim pina moare si el in chinurile acelea care l-ea avut saraca daniela
18.   Traim in suceava si asta ne ocupa foarte putin tim trimis de
( 6 iul 2008, 22:53:42
" daca as fi in locul politiei las baga la un bordel si las lega si as pune celle mai frumoase fete dezbracate si sa il masturbezela macsim pina moare si el in chinurile acelea care l-ea avut saraca daniela "
19.   Sfat trimis de
( 6 iul 2008, 22:57:48
dragul meu animal cornut cred ca si patruped avand in vedere ca neuronii tai aia 2 inca nu au dedus ca omul se transporta ajutat doar de membrele inferioare.....tin sa`ti precizat urmatorul aspect as propune ca, in cazul in care respectivul tulfuti va fi prins de competentul nostru organ, tu sa`i faci un oral adica a ta cavitate bucata sa faca un contact ritmic , fluent cu al sau organ genital ...sa vedem daca poti sa`l epuizezi pe baiat indeajuns de mult incat sa`i cedeze artera pulmonara......
20.   Groaznic trimis de
( 7 iul 2008, 09:05:13
Oameni buni, voi ati fost la scoala? Dupa cum scrieti, ma indoiesc...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei