Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 iun 2008 - Anul XIII, nr. 143 (3824)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Anchetă

Barmanul de la discotecă, purtător de Salmonella

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Numărul persoanelor care au ajuns în spital cu toxiinfecţie alimentară după ce, în weekend, au mâncat hamburgeri cu maioneză la discoteca Dance Vip, din Gura Humorului, a ajuns la 12, iar barmanul unităţii este vinovat de producerea îmbolnăvirilor.

Informaţia a fost lansată, ieri, de directorul adjunct al Autorităţii de Sănătate Publică (ASP) Suceava, dr. Alexandru Lăzăreanu, care a spus că analizele de laborator efectuate în cazul angajaţilor discotecii au scos la iveală faptul că barmanul este purtător de Salmonella.

Medicul a precizat că, până acum, bacteria a fost izolată la doi dintre pacienţii spitalizaţi cu gastroenterocolită acută provocată de toxiinfecţie alimentară şi a arătat că situaţia a fost creată de mizeria din unitate.

 

Hamburgerii, preparaţi din carne fermentată

„Pentru mine sursa de infecţie este clară. Condiţiile de igienă sunt atât de precare încât nu mă miră că s-a ajuns la aşa ceva”, a afirmat Lăzăreanu, adăugând că cercetările desfăşurate de oamenii din subordine la discoteca Dance Vip au scos la iveală aspecte şocante, unul dintre acestea vizând modul în care era păstrată carnea care, din cauza condiţiilor proaste de depozitare, era fermentată.

„Persoanele care se simt rău după au mâncat la discoteca din Gura Humorului să se prezinte la medic pentru a fi tratate corespunzător”, a avertizat adjunctul ASP. 

12 persoane, printre care şi câţiva minori, din zona Gura Humorului, au ajuns până ieri la prânz la spital, cu toxiinfecţii alimentare. Acestea au mâncat hamburgeri cu maioneză la discoteca DANCE VIP care funcţionează în incinta Casei de Cultură din oraş. 

Clienţii localului au început să se simtă rău la scurt timp după ce au mâncat, când au început să aibă stări de vomă, vărsături, dureri abdominale, diaree, febră, astenie. Bolnavii au fost duşi la spitalul din Suceava unde au fost internaţi.
În urma verificărilor, ASP a dispus închiderea discotecii şi a informat Ministerul Sănătăţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Barmanul de la discotecă, purtător de Salmonella.
 Vizualizări articol: 1890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Barmanul de la discotecă, purtător de Salmonella5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dance vip trimis de
(20 iun 2008, 18:50:22
nu pot sa cred k se ajunge la asa ceva intr-un oras care se vrea statiune turistica..trist..
2.   De ce? trimis de
(20 iun 2008, 18:58:20
De ce nu am sonor la declaratia dr Lazareanu? l-ati taiat sa nu se auda adevarul?

Implicarea este clara!!!!Primarul Humorului este direct implicat! II mananca justitia,daca cumva si asta nu e cumparata.Doar suntem in statiunea tuturor posibilitatilor! VENITI la ZILELE HUMORULUI!!!! Furnizam SALMONELLA de cea mai buna calitate!!!

PNL-ul este distribuitor!
3.   Yes trimis de
(20 iun 2008, 20:18:08
PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN ,,NU LOCUIESTE PRIN PREAJMA?? AU CHELTUIT BANII �N CAMPANIE SI ACUM M�NCA CARNE STRICATA..MDA MERITA!!! STATIUNEA GURA HUMORULUI ..MERITA TOT!!!
4.   Re de ce ? trimis de
(20 iun 2008, 20:54:06
Dle Un cititor PD-Lingaist de ce nu spui care e problema ta de fapt? PNL? Pai eu cred ca tu ai salmonela la creier care ti-a fost spalat de fluturasii de la Suceava

Lasa vrajeala cu comentariile tale si daca nu iti place nu mai calca in GH.
5.   ?? trimis de
(20 iun 2008, 21:12:54
dar cat a tinut ala salmonella in el? cum e cu boala asta? ti e rau imediat sau e ca gonoreea?
6.   '' DE BUCALE.................... '' trimis de
(21 iun 2008, 00:11:50
'' DE BUCALE.................... ''

TOATE ASTEA SUNT DE CAND A VENIT UN '' SMECHER DE BUCALE....'' SI A INSTRUIT FETELE,SI AMANTELE LUI SA FACA MANCARE DE C............. SI LA URMA URMEI CAND AU COMANDAT , NU AU ZARIT '' SATUL FARA STAPAN , MIZERIA , FAIANTA LIPSA , CURATENIA , AROGANTA ANGAJATILOR '' , SI MAI GRAV PARINTII CARE CAUTAU '' SEFA '' SI SE RUGAU SA-I PRIMEASCA LA O ZI ONOMASTICA SAU BANCHET CU 20 - 30 DE COPII CUM SE SIMT ??????????????????????????????????? DAR ACELE BUCATARESE CU COPII ACASA ??????????????????????????????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei