Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 iun 2008 - Anul XIII, nr. 131 (3812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Protejarea mediului

Acţiuni ale elevilor şi preşcolarilor, de Ziua Mondială a Mediului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

La Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Suceava au avut loc, ieri, 5 iunie, de Ziua Mondială a Mediului, mai multe acţiuni care au avut ca tematică protejarea mediului înconjurător. Preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Normal Nr. 3 „Degeţica” Suceava şi un grup de elevi de la Colegiul Tehnic „Alexandru cel Bun” Suceava au prezentat, pe holurile APM, o expoziţie cu desene pe tema mediului.

Preşcolarii de la „Degeţica” i-au încântat pe cei prezenţi la eveniment (reprezentanţi ai Gărzii de Mediu, Primăria Suceava, APM, Prefectură, ONG- uri care derulează proiecte de mediu) cu un program artistic reuşit. La acţiunea de ieri de la APM s-au implicat şi câţiva elevi de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, elevi îmbrăcaţi în verde, după principiul „pe 5 iunie noi suntem la putere”.

 

Colocvii, marşul ecologiştilor, diplome

Acţiunile care au marcat Ziua Mediului la Suceava au început pe 30 - 31 mai, când au fost evaluate zece Eco-şcoli din judeţ, care au primit şi steagul verde. Tot pe 31 mai, la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzache” Rădăuţi s-a derulat proiectul „Educaţia Mileniului III – Educaţie ecologică”, care a avut ca finalitate editarea unei broşuri.

Ieri, de Ziua Mondială a Mediului, la Grupul Şcolar Dumbrăveni a avut loc un colocviu cu tema „Alege verde, apără mediul”. Elevii Colegiului Tehnic „Petru Muşat” (în parteneriat cu Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Liceul Sportiv, Şcoala Generală Adâncata, Casa Corpului Didactic) au organizat un marş „al ecologiştilor”, pe traseul Spital - Centru – Calea Unirii. Elevii au împărţit oamenilor pe stradă fluturaşi cu mesaje ecologice (profesor îndrumător Olimpiada Dumitraşcu). Tot la Colegiul „Petru Muşat”, a fost prezentat ieri, la ora 13:30, proiectul „Pentru mediu şi viaţă” (coordonator profesor Mihaela Neacşu). Toate cele 24 de Eco-şcoli din judeţ, dar şi ONG-urile care se ocupă de mediu, au primit diplome din partea APM, principalul organizator al acţiunilor desfăşurate în Ziua Mondială a Mediului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiuni ale elevilor şi preşcolarilor, de Ziua Mondială a Mediului.
 Vizualizări articol: 781 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Acţiuni ale elevilor şi preşcolarilor, de Ziua Mondială a Mediului5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei