Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mai 2008 - Anul XIII, nr. 123 (3804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pericol

Camion scăpat de sub control în apropiere de Spitalul Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un camion care venea din zona METRO şi se îndrepta spre Policlinică a fost scăpat de sub control de şofer la câţiva metri de zona din dreptul Spitalului Judeţean Suceava.

Colosul a pătruns pe trotuar, a dărâmat un gard şi s-a izbit violent de construcţia de la intrarea în incinta Staţiunii de Cercetare Agricole Suceava.

Totul s-a întâmplat ieri dimineaţă, în jurul orei 7.30. Şoferul, Neculai I., din oraşul Liteni, a susţinut în faţa poliţiştilor că se deplasa pe banda I de mers şi a fost nevoit să tragă de volan la dreapta, pentru a evita coliziunea cu un autoturism care i-a intrat în faţă, fără a se asigura.

Intrat pe trotuar, şoferul a scăpat maşina de sub control şi, după câţiva metri, a ajuns în gard şi apoi în clădirea paznicului de la intrarea în sediul unităţii. Din fericire, nici un pieton nu se afla în trecere prin zonă, astfel că a fost evitată o tragedie. Deşi impactul cu peretele a fost destul de violent, şoferul nu a suferit răni, astfel că incidentul rutier a fost încadrat la categoria tamponări.

Poliţiştii nu au găsit nici o urmă de frână la faţa locului, condiţii în care nu este exclusă nici varianta ca şoferul să fi adormit la volan ori să fi rămas fără frâne. Neculai I. a fost verificat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Accident între două tiruri la Buneşti

Şi pe DN 2, în comuna Buneşti, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate maşini de mare tonaj. Luni după-amiază, în jurul orei 16.20, Valerijus S., în vârstă de 38 de ani, domiciliat în Lituania, aflat la volanul unui tir cu semiremorcă, a lovit un alt tir, aflat în faţa sa. Poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea accidentului este şoferul lituanian, care nu a păstrat distanţa regulamentară de mers. Valerijus S. a ajuns la spital, fără a avea răni grave însă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Camion scăpat de sub control în apropiere de Spitalul Judeţean.
 Vizualizări articol: 922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Camion scăpat de sub control în apropiere de Spitalul Judeţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tiristi prosti trimis de
(28 mai 2008, 11:31:15
asa sunt toti tiristii.prosti de dau in gropi.sa ii vezi pe autostrazi cum se intrec care merge cu viteza mai mare.din cate stiu nici nu au voie sa depaseasca.ii doare undeva de vietile altora!!!!daca ei se izbesc in tine ei oricum nu patesc nimic.in ziua de azi trebuie sa fii atent nu cum conduci tu ci cum conduc ceilalti participanti la trafic
1.1  RE: Tiristi prosti trimis de
(28 mai 2008, 14:27:53
fals!
2.   Tiristii trimis de
(28 mai 2008, 11:48:31
soferii de tir sint un pericol public. acum vreo 3 luni mergeam pe soseaua falticeni suceava .in fata noastra era un microbuz. din spatele nostru venea un tir cu viteza a intrat in depasire,ne-a depasit pe noi care eram intr-o masina mica si cind a depasit microbuzul din fata noastra i-a ras la ala oglinda retrovizoare si a mers fara nici oproblema mai departe
3.   Baisanu taie in carne vie trimis de
(28 mai 2008, 13:51:54
Tare mult as vrea sa vad pe PORCU de olareanu scuturat un pic.Nu fac politica dar daca as putea ias trage o mama de bataie sora cu moartea ,poate as sar cuminti nesimtitul naibii.Asta vrea sa fie primar??PORC,mareePORC.
4.   Cum puteti afirma asta trimis de
(28 mai 2008, 15:52:20
dacom pentru voi totzi tiristii sunt un pericol public voi astia care sunteti afoni la capitolul soferie!ganditi oleak cu capul k aia care sunt soferi akum nu am luat examenul shi gata marii soferi au experinata !oboseala isi spune cuvantul shi o eroare ca asta se mai intampla!aja k tineti-va gura shi mai invatati ptr examene
5.   Fk trimis de
(28 mai 2008, 16:01:36
soferi camion=oaie cu cabina

6.   Pentru papagali trimis de
(28 mai 2008, 18:42:34
Nu ati citit in articol ca a fost nevoit sa se fereasca de un prost care i-a intrat in fata? Ce tot comentati atata? ca sunt in orasul asta prosti cu gramada care se uita in oglinda numai cand se barbieresc.. Ia mai vedeti-va de treaba cei care comentati aiurea..
6.1  RE: Pentru papagali trimis de
(28 mai 2008, 20:19:09
Cred ca tu esti soferul.Altfel nu-mi explic de unde atita neghiobioe la un singur om.De cind le pasa tiristilor,daca circula regulamentar,ca lovesc alte masini?Si cine face pe nebunul cu un autoturism in fata unui tir?Si daca tu ai vazut vreodata sofer de tir sa-si recunoasca vina,ai vazut cam tot ce se putea vedea.Poate sunt multi prosti in orasul asta,dar daca te vad le creste inima.
6.2  RE: Pentru papagali trimis de
(29 mai 2008, 10:34:04
nu ai citit in articol ca nu au gasit urme de frana? cum a incercat sa evite pe "prostul" ala? accelerand in perete?tongue
7.   Bun camion... trimis de
(28 mai 2008, 19:06:38
Vad pe camion scris "DE INCHIRIAT" Cat vrei patroane pe o prestatie asemanatoare,sa daramam "TUNURILE GEMENE"din primaria Suceava.Bun camion,bune servicii....
8.   Camera de luat vederi trimis de
(28 mai 2008, 21:16:19
Este o camera de luat vederi pe blocul cu restaurantul Nistru. Cred ca se poate vedea din inregistrarea video ce s-a intamplat.
8.1  RE: Camera de luat vederi trimis de
(30 mai 2008, 01:05:00
...CONDITIA PRIMORDIALA E SA EXISTE O INREGISTRARE VERITABILA CU ACEA "TAMPONARE"! EU I-AS SPUNE TOTUSI ACCIDENT, DAR FIIND CIRCUSTANTELE IN CARE S-A PRODUS EVENIMENTUL (FARA URMA DE FRANA)
9.   !!!!!!!! trimis de
(28 mai 2008, 23:28:58
SOFERI PE CAMIOANE SI PE T.I.R.- URI = CRIMINALI!!!!!!!!!!!!!!!! Nu se asigura, intra in depasire oriunde, merg pe 1+0.5 benzi de circulatie (ca de, ei sunt regii soselelor!!), daca le faci semn cu farurile sau claxonezi = te-ai ales cu o bataie! Intr-un cuvant = CRIMINALI LASATI LIBERI PE SOSELE!!!!!!!!!! P.S. = iar cei care circula pe ruta Suceava - Liteni, sunt la puterea a 2-a !!!!!!!!!!
10.   Cine-i verifica? trimis de
(29 mai 2008, 01:46:48
A circula pe un drum e un drept ptr toti, dar din ce in ce mai putin pentru cei cu autoturisme. Au capata permise toti ~putoii~ si acum ne arata cum se dau ei mari si tari. Circula pe doua benzi sau pe ambele sensuri si daca nu esti ~la paritate~ cu ei(acelasi tonaj) el circula pe drum, iar tu prin sant. Sa circuli in tandem cu un TIR-ist strain sau roman(dar educat) e o placere, dar cu un ~caraus~ (de Liteni), iti blestemi zilele si-ti distrugi si masina. Nu pun prelartele (din dotarea masinii) peste incarcatura (nisip, agregate de rau) si te trezesti cu parbrizul patat, zgariat sau chiar spart. Circula ca la Formula1 si daca indraznesti sa-l ~blitzuiesti~ ai pus-o de mamaliga....politia nu aude, nu vede, nu crede si nici nu are interes....Poate aude cine trebuie....
11.   Pentru eu trimis de
(29 mai 2008, 09:28:55
domnul 'eu' macar aveti permis????daca nar fi ei...nu sar mai face nimic in tara asta....asa ca hai shut up....nu sti nimic....aia care circula pe ruta liteni suceava nus soferi.....aia sunt consateni tai de acolo de la hreasca!...spor la blitzat si claxonat.. ca bataia vine de la sine...happy
11.1  RE: Pentru eu trimis de
(29 mai 2008, 10:38:13
ce taran inputit ejti... cica bataia vine de la sine... lasa`neeeeeeee taranule
11.2  RE: Pentru eu trimis de
(29 mai 2008, 10:45:39
ce taran inputit ejti... cica bataia vine de la sine... lasa`neeeeeeee taranule
12.   PT. TRUTZA trimis de
(30 mai 2008, 01:12:35
intelectul lui: UAI BRE, TRECI SI DESCHIDE POARTA LA GRAJD CA A VINIT GHITZICA DI LA PASCUT! SI LASA INTERNETUL SI PUNE MANURILE PE UN DEX. DOAR ASA VEZI TIR-URI NUMAI CAN' VII LA SUCEAVA CU OCAZIA!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei