Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mai 2008 - Anul XIII, nr. 118 (3799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Caravana All Blacks, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O flotă de vehicule utilitare, negre ca noaptea, puternice şi agile asemeni membrilor echipei naţionale de rugby a Noii Zeelande – All Blacks, după care au fost inspirate, poate fi admirată începând de ieri, în parcarea Suceava Shopping City.

Caravana All Blacks – All Range a fost adusă la Suceava de ROMIL SERVICE, dealer autorizat IVECO în România, aceasta fiind expusă publicului în perioada 21 – 24 mai.

“Caravana All Blacks reprezintă o demonstraţie de forţă şi multiple aplicaţii ale autoutilitarelor IVECO. Flota de vehicule a fost inspirată de sponsorizarea echipei naţionale de rugby a Noii Zeelande, All Blacks, şi de valorile comune împărtăşite – Angajament, Încredere, Performanţă şi Spirit de Echipă. Pentru a celebra această asociere, vehiculele IVECO din flota caravanei All Blacks - All Range au adoptat culorile negru şi argintiu, precum şi însemnele grafice reprezentând tatuajele Maori, asociate din ce în ce mai des cu IVECO”, au declarat reprezentanţii IVECO România.

În parcarea Shopping City Suceava sunt expuse 11 modele de autoutilitare IVECO, atât din noua gamă Iveco Trakker, proiectată să îndeplinească orice tip de misiune off-road, cu masă cuprinsă între 19 şi 72 de tone, din gama IVECO Stralis, căreia i-au fost aduse o serie de modificări de imagine, la interior şi exterior, cât şi din cea mai nouă gamă de vehicule uşoare cu tracţiune integrală – Daily 4X4, lansat în aprilie 2008.

Noul Daily 4x4 reprezintă un vehicul comercial uşor, extrem de durabil, construit să îndeplinească misiunile off-road ale transportatorilor profesionişti, care să transporte echipajul şi încărcătura oriunde este nevoie. Tocmai de aceea, vehiculele Daily 4x4 sunt considerate adesea ca fiind cele mai mici camioane off-road de înaltă performanţă.

Odată cu prezentarea Caravanei All Blacks, oficialii IVECO şi cei ai ROMIL SERVICE au anunţat şi deschiderea unui nou centru comercial şi service pe strada Traian Vuia nr. 10, în municipiul Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Caravana All Blacks, la Suceava.
 Vizualizări articol: 1729 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Caravana All Blacks, la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei