Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mai 2008 - Anul XIII, nr. 106 (3787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Atenţionare

E.ON Moldova, împotriva afişajului electoral pe stâlpii electrici

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

E.ON Moldova nu este de acord cu utilizarea stâlpilor reţelelor electrice de distribuţie de pe raza judeţului Suceava pentru afişarea mijloacelor de propagandă electorală.

Este interzisă lipirea materialelor (afişelor, pliantelor) cu adezivi, vopsele, pe stâlpii de electricitate pe motiv că afectează vizibilitatea inscripţionărilor tehnice (avertizare cu privire la pericolul de electrocutare, numerotare stâlpi) existente pe stâlpi.

De asemenea, nu sunt permise lipirea de fişe pe firide, cutii de distribuţie, posturi de transformare. Nu se admit racordări de instalaţii electrice deservind propaganda electorală, la reţelele electrice de distribuţie fără acord scris (aviz tehnic de racordare) din partea E.ON Moldova.

Cei care au lipit deja afişe electorale pe stâlpii electrici trebuie să îndepărteze materialele propagandistice de pe stâlpi, pentru ca aceştia să fie aduşi „la starea iniţială”.

„Aceste măsuri sunt valabile pentru toate partidele politice, alianţe politice, alianţe electorale şi candidaţi independenţi. Vrem să evităm problemele cu care s-a confruntat instituţia noastră cu ani în urmă, când s-a ajuns până la ruperea unor stâlpi, distrugerea cutiilor de distribuţie şi mari dificultăţi în degrevarea stâlpilor de afişele lipite cu adezivi greu de îndepărtat”, ne-a spus directorul Centrului de Exploatare Suceava – E.ON Moldova, Vasile Curelaru.

 

Primăriile au fost atenţionate

Fiecare primărie din judeţ a fost atenţionată în scris de către E.ON Moldova - Centrul de Exploatare Suceava, cu două săptămâni înainte de începerea campaniei electorale, cu privire la procedurile care trebuie respectate în vederea amplasării bannerelor publicitare electorale.

Fiecare primărie trebuia să depună la E.ON Moldova - Centrul de Exploatare Suceava un memoriu tehnic din care să rezulte că stâlpii pe care se vor monta bannere îndeplinesc condiţiile tehnice. Memoriul trebuia întocmit de o firmă atestată de ANRE care colaborează cu E.ON Moldova. Pentru perioada solicitată, primăria trebuia să confirme plata taxei şi să elibereze cele două fişe tehnice necesare emiterii avizului de amplasament.

„Noi facem un apel către toate primăriile din judeţ să ţină cont de procedurile pe care noi le-am propus, pentru a se evita orice accident (în cazul improvizaţiilor, a racordărilor de instalaţii electrice fără avizul E.ON Moldova) sau incidente pe perioada campaniei electorale”, a mai declarat Vasile Curelaru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului E.ON Moldova, împotriva afişajului electoral pe stâlpii electrici.
 Vizualizări articol: 975 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
E.ON Moldova, împotriva afişajului electoral pe stâlpii electrici0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   U.E. trimis de
( 8 mai 2008, 14:47:42
articol valabil si pentru PNL care a umplut stalpii din Suceava cu afisele lor idioate.
1.1  RE: U.E. trimis de
( 8 mai 2008, 18:04:07
Valabil si pentru PD-L care au postat benere pe st�lpii de iluminat din tot orasul. Oare n-au nici o limita?
1.2  RE: U.E. trimis de
( 9 mai 2008, 09:40:55
benerele au alta caracteristica.pentru ele se obtine aviz de la urbanism, de la e-on, este alta mancare de peste

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei