Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mai 2008 - Anul XIII, nr. 104 (3785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Schimbare

400 de chioşcuri, mutate în partea din spate a Bazarului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Jumătate dintre chioşcurile din partea din faţă a Bazarului vor fi mutate, pentru ca pe amplasamentul lăsat liber să fie realizată o nouă platformă betonată şi acoperită.

Operaţiunea de mutare a chioşcurilor bazariştilor a început de ieri dimineaţă, chiar de la baza platformei realizate în cursul anului trecut.

În total, în perioada următoare vor fi mutate 400 de chioşcuri, dar, la unele dintre ele, operaţiunea va dura mult mai mult, fiind vorba de lanţuri de chioşcuri modernizate, sudate între ele, care trebuie întâi separate cu flexul şi apoi mutate.

Şeful Administraţiei Pieţelor şi Bazarului, Gelu Greceanu, a declarat că pentru mai bine de jumătate dintre chioşcuri, operaţiunile de mutare trebuie efectuate cu macaraua, fiind vorba de chioşcuri masive, modernizate, care de multe ori nici nu au elemente de prindere, care să permită mutarea lor.

De asemenea, o piedică majoră în realizarea operaţiunilor de mutare o reprezintă „bazarul din interiorul Bazarului”, adică o porţiune de teren privată, care reprezenta calea de acces către partea din spate a Bazarului, dar care a fost mult îngustată.

 

Ordinea de amplasare se păstrează în continuare

Fiecare din cei 400 de comercianţi care pentru o vreme îşi vor vinde produsele în zona din spate a Bazarului a fost anunţat înainte de aceste mişcări, pentru a-şi putea goli chioşcurile de obiectele fragile ori prea grele, încât mutarea să se poată face fără probleme.

Chioşcul fiecăruia, numerotat, va fi amplasat în aceeaşi ordine şi în cealaltă zonă, ordinea urmând să fie respectată şi la reamplasarea lor pe platforma betonată, după terminarea lucrărilor.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că în urma discuţiilor repetate pe care le-a avut cu comercianţii din Bazar, aceştia au înţeles necesitatea de a fi continuate lucrările de modernizare: „În ciuda zvonurilor cu care au fost intoxicaţi, oamenii au înţeles că dacă nu modernizăm Bazarul, acest riscă să fie închis. Ne vom strădui să finalizăm lucrările în aproximativ trei luni, ca după aceea fiecare să revină pe locul pe care l-a avut”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 400 de chioşcuri, mutate în partea din spate a Bazarului.
 Vizualizări articol: 1894 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
400 de chioşcuri, mutate în partea din spate a Bazarului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   A distrus lungu bazarul trimis de
( 6 mai 2008, 11:20:25
deci nu sunt pesedel,dar boul asta de lungu a distrus bazarul.. iti crapa capul de curent in hala aia imbacsita..

o fi bazarul murdar, plin de manelisti dar gaseam lucruri ieftine si bune. m-am dus in carrefour: tricou: 80-120 RON, blugi: 250-300 ron.. si pe deasupra preturi afisate in euro.. de parca eu primesc salarul in euro.
1.1  RE: A distrus lungu bazarul trimis de
( 6 mai 2008, 12:46:44
unde ai vazut tu preturi afisate in euro la carrefour? sa te uiti mai bine, sunt si au fost tricouri din bumbac la 10lei/buc, la fel si blugi

1.2  RE: A distrus lungu bazarul trimis de
( 6 mai 2008, 12:51:20
domnule primar cand mai schimbati administratorul bazarului....ca e tare fudul...nu-i mai ajungi la nas si nici la greutate........e chiar om de baza pentru unii
2.   Mai Tunaru trimis de
( 6 mai 2008, 19:55:01
mai baiatule..dak ai ajunge sa'l cunosti mai bn pe omu asta ai vedea cum e...asculta la mn.. nu e k altii...;)..sau mai bn zis..nu e k ceilalti administratori;)...aceasta persoana a facut cv in bazarul asta;)..asa k vezi cum vb;)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei