Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 apr 2008 - Anul XIII, nr. 95 (3776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În duminica Floriilor

Şi-a înjunghiat nevasta şi apoi s-a spânzurat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat din localitatea Poiana, comuna Zvorîştea, tată a patru copii minori, s-a spânzurat chiar în Duminica Floriilor, după ce iniţial şi-a înjunghiat nevasta. Neculai Olaru, în vârstă de 35 ani, s-a sinucis din cauza remuşcărilor şi de teamă că va înfunda puşcăria pentru nesăbuinţa de a-şi fi tăiat consoarta cu cuţitul. Gestul bărbatului vine la câteva zile de la decesul fratelui său, care a murit la fel de tragic. Acesta din urmă era necăsătorit şi s-a spânzurat din cauza unor neînţelegeri cu familia, pe 1 aprilie.

 

Şi-a înjunghiat nevasta din gelozie

Neculai Olaru a fost găsit spânzurat în podul casei sale de către soţia sa, Brînduşa, în vârstă de 29 ani, în urma unui conflict spontan între cei doi, pe fondul consumului de alcool. Femeia susţine că scandalul a fost provocat de soţul său, care după ce a băut împreună cu un vecin a început să o acuze că întreţine relaţii sexuale cu acesta.

„L-a chemat duminică acasă şi după ce s-a îmbătat mi-a zis că-s curvă, că am ceva cu el. I-am atras atenţia că nu eu l-am adus în casă, ci el, dar nu m-a luat în seamă. A zis că o să-mi dea zamă de cuţit, ca să nu mă mai gândesc la altele. Am fugit şi m-am ascuns în şopron, după o dormeză veche, dar m-a găsit şi m-a înjunghiat de câteva ori”, a povestit femeia.

Brânduşa Olaru afirmă că la scurt timp după ce a fost agresată, soţul său a devenit conştient de fapta sa şi şi-a exprimat regretul pentru suferinţa pe care i-a provocat-o, ba chiar i-a dat de înţeles că din cauza remuşcărilor va recurge la un gest necugetat.

„M-am dus în casă şi m-am întins în pat, iar el mi-a zis că pleacă şi că n-am să-l mai văd. Mi-a spus că-i pare rău că m-a înjunghiat şi că nu vrea să sufere la închisoare. I-am dat de grijă să nu facă prostii, dar nu m-am gândit că s-ar putea să-şi ia viaţa”, a punctat Brînduşa Olaru.

 

Soţia a făcut macabra descoperire

Câteva ore mai târziu, femeia care de ziua numelui primise de la propriul soţ, în loc de cadou, mai multe lovituri de cuţit în zona hemitoracelui stâng, avea să mai sufere un şoc.

„După câteva ore, am început să-mi fac griji. I-am întrebat pe copii dacă nu ştiu ceva de tatăl lor, iar apoi m-am dus să-l caut. M-am urcat în pod cu gândul că poate s-a dus acolo să doarmă, însă l-am găsit spânzurat”, îşi pune mâinile în cap Brînduşa Olaru, adăugând că soţul său a agresat-o şi în trecut şi a mai ameninţat în câteva rânduri că se omoară.

Cazul lui Neculai Olaru, din localitatea Poiana, este al doilea de acest gen înregistrat în ultimele zile. Vineri, o femeie din municipiul Suceava, Sofia S., în vârstă de 54 ani, a murit în condiţii similare. Ea s-a spânzurat în propria casă, din cauza unei depresii survenite pe fondul unei boli incurabile de care suferea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a înjunghiat nevasta şi apoi s-a spânzurat.
 Vizualizări articol: 891 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Şi-a înjunghiat nevasta şi apoi s-a spânzurat2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Articol de "2 lei" trimis de
(22 apr 2008, 11:14:30
Tot felul de prosti! Atat protagonistii articolului cat si jurnalistii ce publica asa ceva. Scrie mai bine cand va fi gata soseaua Clg. - Vatra Dornei, ca daca imi mai stric masina va ia dracu !
2.   Pentru bucovineni trimis de
(22 apr 2008, 11:38:35
In special pentru cei cu ego-ul pana la stele, bucovineni de exceptie de altfel:
http://www.*******.ro/
2.1  RE: Pentru bucovineni trimis de
(22 apr 2008, 11:39:40
Mda, nu functioneaza linkurile. Cautati in editia de azi despre masacrul de la Radauti.
2.2  RE: Pentru bucovineni trimis de
(22 apr 2008, 19:56:04
Bhai **** ule Stinca zvoristea e in Regat! Granita Bucovinei e putin la vreo 10 km mai spre vest,boule!
3.   SE CONSUMA PREA MULTA BAUTUTA PROASTA SI NIMENI NU trimis de
(22 apr 2008, 11:59:36
CONSUM EXCESIV DE MARE DE BAUTURA ALCOOLICA IN JUDETUL SUCEAVA SI DE FOARTE PROASTA CALITATE BA CHIAR DAUNATOARE PENTRU PERSOANELE MANIACO-DEPRESIVE.NU INTELEGEM DE CE NU SUNT VERIFICATE MAI SEVER CRISMELE SI DE LA SATE UNDE BAUTURA PROASTA SI CONTRAFACUTA PREDOMINA.CAZURI SIMILARE SI IN ZONA FALTICENIULUI,SIRET,UNDE SUNT ZONE FFF SARACE.
4.   Nu era cazul! trimis de
(22 apr 2008, 12:13:43
Este saptamana patimilor pentru ortodocsi, de aceea nu cred ca era cazul ca acesta sa fie articol de prima pagina. Poate mergea ca fapt divers, dar articolele de baza nu trebuiau sa-l cuprinda si pe asta[si, inca, cu inregistrare video!] Niciodata n-am avut impresia ca veti tabloidiza acest ziar, va rog mult sa n-o faceti!
5.   RUSINE trimis de
(22 apr 2008, 17:06:36
RUSINE SA LE FIE ASTORA DE LAACEST ZIAR SI ALTELE, CARE NU AU CEVA SERIOS SA PUBLICE.SUNTEM OBLIGATI SA LE CITIM TOATE PARSIVENIILE
6.   DEZGUSTATOR trimis de
(22 apr 2008, 17:58:18
Un ast fel de articol pe prima pagina �n saptam�na mare demonstreaza ;profesionalismul;ziaristilor de la acest asa numit ZIAR
7.   Sunteti orbi? trimis de
(22 apr 2008, 23:10:50
Oameni buni,

Un articol nu este bun daca va gadila mintea, e bun daca arata fateta a realitatii de zi cu zi, asa ca realitatea din acest caz nu se poate nega. Nu va luati dupa chestii care ocolesc realitatea, cum ar fi , nonvaloarea informatiilor, bauturi alterate, etc. Ganditi-va ca viata celor mai multi este mizerabila. De asta a venit Cristos sa ne scape de orice minzerie. Pacat de copii care au ramassad , Cum este viata ta? Cu sau fara EL? In aceasta saptamana merita sa nu te uiti numai la altii ci la tine si sa te vezi asa cum esti. Inchei cu spusele lui Socrate: O viata fara evaluare nu merita traita!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei