Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 apr 2008 - Anul XIII, nr. 90 (3771)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Viteză excesivă

Accident cu trei victime, pe E 85, în zona Buneşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Trei persoane au ajuns, luni după-amiază, la „Urgenţele” Spitalului Judeţean, în urma unui accident rutier petrecut pe Drumul European E 85, în zona Buneşti.

Luni, în jurul orei 15.50, Dan O., în vârstă de 37 de ani, din municipiul Bacău, se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan şi se îndrepta în direcţia Suceava – Fălticeni.

La un moment dat, într-o curbă de pe raza localităţii Podeni, un autoturism Toyota, care circula din sens invers, la volanul căruia se afla Niculai I., de 31 de ani, din municipiul Suceava, a pătruns pe contrasens şi a izbit în plin Loganul.

La faţa locului au ajuns la scurt timp după impact două autospeciale SMURD, pentru acordarea primului ajutor victimelor şi luarea măsurilor de protecţie, scoaterea bornelor la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de combustibil.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, nu mai puţin de trei persoane, cei doi şoferi implicaţi şi o tânără în vârstă de 30 de ani, din Suceava, pasager în Logan, au fost preluate de ambulanţele SMURD şi duse la Spitalul "Sf. Ioan cel Nou" Suceava.

Dintre persoanele rănite, medicii au apreciat că şoferul autoturismului Logan s-a ales cu cele mai grave leziuni.

Poliţiştii au stabilit că vina aparţine exclusiv tânărului de la volanul Toyotei, care circula cu viteză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident cu trei victime, pe E 85, în zona Buneşti.
 Vizualizări articol: 993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Accident cu trei victime, pe E 85, în zona Buneşti4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa faca puscarie trimis de
(16 apr 2008, 13:34:04
E plin de idioti de asia care intra pe contra sens si omoara oameni nevinovati!
2.   De ce se baga animalu' pe contrasens!? trimis de
(16 apr 2008, 14:48:27
L-a cautat moartea pe dobitoc!
2.1  RE: De ce se baga animalu' pe contrasens!? trimis de
(16 apr 2008, 19:23:31
daca crapa el!!

scapa lumea de un dobitok!! dar platesc altii nevinovati!!
3.   Fara replica trimis de
(16 apr 2008, 15:41:19
se accepta sa nu reusesti sa franezi ca mai aluneca masina...desi vorba aia toyota.... dar sa te bagi pe contrasens si sa nenorocesti pe altii nevinovati.... mai bine se baga in sant tembelul
4.   Prea sigur pe el trimis de
(16 apr 2008, 16:52:32
pai na asa masina asa sofer.pai a facut cred ca un test al masini la inpact ,asta arata ca sunt bune masinile toyota dar nu si sofery...... problema e piesa dintre scaun si volan cam naspa
5.   Sofer dobitoc trimis de
(16 apr 2008, 17:49:42
fratilor, eu il stiu pe dobitocul care conducea toyota, pe cat e de mare pe atat e de prost, apare si el in poza ,e imbracat in trening cu geaca incheiata pana in gat.(asta pentru cei care vor sa-l vada si pe el)... bine ca nu a patit nimic soferul loganului...
6.   Tot trimis de
(16 apr 2008, 18:22:31
tot asa este un dobitoc care conduce un S CLASSE SV 01 ALY se baga in fata autobuzului si pune frina sa-mi arate ca este tare

6.1  RE: Tot trimis de
(17 apr 2008, 12:00:13
Vorba bancului : numai unul?? Sunt mii!!
7.   Rrr trimis de
(16 apr 2008, 22:10:41
Asa-i peste tot in tara asta. Au firma, au masina tare, au pile si nu le mai pasa de nimeni pe drum. Ceilalti ar trebui sa circule prin gradini, si doar ei OAMENII DE AFACERI care au probleme foarte importante pentru firma, sa circule singuri ca nebunii pe drum. Daca ar putea ar cumpara si drumul. Pacat pt. cei nevinovati care au familii si sufera din cauza inconstientei unora.
8.   Suceveni.. trimis de
(16 apr 2008, 23:42:30
Ma, da din spusele unora numai botosenenii conduc prost. Sucevenii sunt toti piloti de formula 1 experimentati... unde dracu' is comentatorii p#@ii acum?
8.1  RE: Suceveni.. trimis de
(17 apr 2008, 11:58:23
Lasati dl Ureche, ca nu e cazul sa ne umflam in pene ca nu a comis-o un botshanean in cazul de fata. Eu sunt primul care recunoaste ca si in suceava avem fenomene gramada la volan, oameni care au luat permisul pe cash si branza si care stiu sa semneze doar cu X sau cu amprenta. Dar ii aveti si voi la BT cu lopata.

Sa fie o coincidenta oare ca doar pe mine m-au bufnit 3 botoshaneni?

1) din spate la semafor ---> schimba caseta la casetofon si nu a vazut

2) din spate in intersectie ---> nu a avut timp sa franeze

3) din laterala pe pasarela itcani ---> nu m-a vazut ca eram in unghiul mort

Dar dupa cum am zis, ii avem si noi pe ai nostri, si voi pe ai vostri. ideal ar fi sa nu ii amestecam ca se lasa cu jale...
8.2  RE: Suceveni.. trimis de
(18 apr 2008, 02:00:33
daca ar sti toti ca fiecare ii avem pe ai nostri ar fi ok. dar sunt niste oligofreni care nu reusesc sa inteleaga asta, si am vrut sa-i ating putin. nici nu vrei sa stii cati suceveni am vazut in copaci pe la baisa pentru ca nu stiu sa citeasca niste semne si sa reduca viteza, sau cati am vazut pe contrasens pe linia de tramvai, ca n-au vazut in viata lor strada cu rond intre sensuri, nici nu stii cati provoaca accidente pentru ca nu stiu sa semnalizeze .. si pentru tine un sfat. fii mai atent si mai bland cu frana .. cred ca e o chestie de atentie, eu conduc de 10 ani, am 400.000 km facuti si nu am avut nici un accident, chiar daca sunt botosenean, stau in sv si conduc in ambele orase zilnic. Zilnic apar incidente, dar le evit.
9.   Ciudat trimis de
(17 apr 2008, 00:18:15
soferul toyotei nu cu mult timp in urma a dat politia in judecata.interesant nu?

10.   Nu-i nimic trimis de
(17 apr 2008, 11:53:34
E totul bine fratilor...ca muhistu asta cu Toyota n-a platit masina mancand branza si fasole. O sa isi cumpere alta din banii facuti la barbut si vandut cur*ve in turcia si o sa il doara in fund.

CUM? Ziceti voi ca o sa ii faca politia ceva?? Care POLITIE? Aia care umbla beata cu Loganul albastru cu radar? Aia care se duc la Campulung si se declara nebuni vreo 4 luni, apoi revin in politie si primesc doar o mustrare? Aia care umbla cu folii pe geam, chiar si pe parbrizul din fata? Aia care au calcat cu Vento-ul o gorila de bodyguard din disco?

Ei ash! Nu pateste domne nimic nimeni ce dracu'...doar soferul Loganului saracul o sa aiba mereu o fobie fata de prosti la volan...Sanatate multa

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei