Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mar 2008 - Anul XIII, nr. 75 (3756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Descoperire macabră

Cadavrul unei femei dispărute din 2005, găsit ieri într-o fântână

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cadavrul unei femei date dispărută din 2005 a fost găsit, ieri, într-o fântână lăsată în paragină de pe raza comunei Cacica.

Macabra descoperire a fost făcută în jurul prânzului, de către trei săteni din localitate, tocmiţi să cureţe fântâna adâncă de aproximativ 17 metri.

După ce-au scos mai multe crengi, sticle şi tot felul de gunoaie aruncate de-a lungul timpului, sătenii au găsit şi sursa mirosului insuportabil: un cadavru aflat în stare avansată de descompunere. Speriaţi, oamenii i-au anunţat imediat pe poliţiştii din comună să vină la faţa locului să vadă grozăvia.

Suspiciunile poliţiştilor din comună cum că rămăşiţele din fântână sunt ale unei femei dispărute de la domiciliu, încă din luna decembrie a anului 2005, au fost confirmate de mama respectivei.

„Am scos din fântână un batic al victimei şi o pereche de bocanci... Mama acesteia le-a recunoscut şi a spus că erau ale fiicei ei”, ne-a mărturisit unul dintre poliţiştii din Cacica.

 

Credeau că e la mănăstire

Elisabeta Tudosi, din satul Pârteştii de Jos, avea 50 de ani la data dispariţiei (28 decembrie 2005). Potrivit Poliţiei, femeia suferea de o luxaţie congenitală de şold şi suferea de un sindrom neuro-astenic. Deşi au căutat-o cu disperare o bună bucată de timp, rudele au renunţat la ideea că o vor mai găsi vreodată pe Elisabeta, gândind că aceasta şi-a fi găsit adăpost pe la vreo mănăstire. Asta, până ieri, când poliţiştii le-au bătut la poartă celor două surori ale Elisabetei şi le-au anunţat macabra descoperire.

 

Crimă sau sinucidere?

La Cacica, a ajuns, ieri după-amiază, şi şeful Poliţiei oraşului Gura Humorului, comisar şef Vasile Andronic, urmat fiind de o echipă operativă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic, precum şi cadre ale Serviciului de Medicină Legală Suceava.

Medicii legişti încearcă să stabilească cu exactitate cauzele şi împrejurările în care a murit Elisabeta Tudosi.

Oamenii legii iau în calcul varianta unei sinucideri, luând în considerare afecţiunile psihice de care suferea femeia, dar nu exclud nici varianta unui act criminal.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadavrul unei femei dispărute din 2005, găsit ieri într-o fântână.
 Vizualizări articol: 2995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Cadavrul unei femei dispărute din 2005, găsit ieri într-o fântână3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Informare proasta trimis de
(29 mar 2008, 14:50:51
D-le S. Rusu te rog informeaza-te mai bine si nu mai scrie prostii in ziare sa citeasca tot poporul....Femeia este din Partestii de Sus (sat ce face parte din Comuna Cacica), iar Partestii de Jos este comuna (nu apartine de Cacica). Unii o duc prost cu geografia umana.
2.   Hot trimis de
(29 mar 2008, 23:51:31
rumani *****
3.   Ziaristi trimis de
(30 mar 2008, 14:19:41
Un ziarist adevarat se documenteaza. Nu stiu cine-l plateste pe asta. Aude ceva si scrie. Frumoasa meserie. Oare sefii lui sunt multumiti?
4.   Fucking cops trimis de
(30 mar 2008, 15:46:05
sunt vreo 5 sau 6 militieni in video pe care l-ati pus pe site.

TOTI stau ori cu miinile in buzunar, ori cu degetul in nas - in timp ce oamenii cu palarii din miel le fac treaba. nu vede chiar nimeni ca nu e right?

rumanilor!
5.   Varsta eronata trimis de
(31 mar 2008, 19:45:52
Domnu' Rusu, femeia moarta are 30 de ani si nu 50 cum ai zis dumneata, e frumos sa imbranesti omu' asa cu vreo 20 de ani?happy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei