Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 mar 2008 - Anul XIII, nr. 61 (3742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Negare

PD-L infirmă că ar fi în spatele nominalizării noului director la spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

PD-L Suceava, prin vicepreşedintele Cristian Irimie (foto), a negat, ieri, că ar avea vreo legătură cu nominalizarea lui Ovidiu Neamţu pentru funcţia de manager general al Spitalului de Urgenţă Suceava. Doctorul Irimie a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că a aflat „pe surse” că „se pune în cârca PD-L” numirea lui Neamţu.

„Am aflat că se pune în cârca PD-L numirea acestui manager, ceea ce mă îndoiesc că s-ar putea, având în vedere faptul că domnul Nicolăescu are o alergie extrem de puternică numai la auzul numelui PD-L şi se umple de bube tare de tot când mai este spus şi cuvântul Flutur. Eu am fost nominalizat pentru manager interimar de conducerea ASP, care a fost bruftuluită în următoarele 5 minute după trimiterea faxului. Deci nu putea PD-L să facă aşa ceva”, a declarat Irimie.

La fel ca toată lumea politică din Suceava, el se întreabă cum a ajuns să fie nominalizat în fruntea unei instituţii cu un buget de câteva sute de miliarde de lei anual un om „din al cărui CV reiese că nu a condus mai mult de 10 persoane”.

„Este o pălărie mult prea mare pentru pregătirea pe care o prezintă. Ce mă miră este că nominalizarea s-a făcut fără nici un anunţ prealabil, fără o minimă consultare a factorilor politici locali care sunt interesaţi de numirile la acest nivel. Mi se pare nepotrivit ca unui spital, care o luase cât de cât pe o cale relativ bună în ultimele două luni, să-i fie brusc curmate toate şansele de dezvoltare”, a spus dr. Irimie.

 

Aprecieri favorabile şi nefavorabile

Aprecieri nefavorabile la adresa ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, cel care l-a numit pe Ovidiu Neamţu director la spital, a făcut preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PD-L, dr. Gabriel Gospodaru.

În opinia sa, Nicolăescu „a instalat un management defectuos, care a dus la o mare brambureală în sistemul sanitar” şi „deşi sistemul moştenit cu o subfinanţare cronică a primit ceva bani, aceşti bani s-au cheltuit prost”.

Gospodaru acuză lipsă de cadre din sistemul sanitar, lipsă de medicamente performante şi exodul medicilor tineri în Occident. Cu toate acestea, dr. Gospodaru a ţinut să recunoască efectul benefic al Programului Naţional de Evaluare a Stării de Sănătate a Populaţiei, promovat de ministrul Nicolăescu, cu menţiunea că acesta ar trebui completat cu dotarea spitalelor cu aparatură performantă.

„Trebuie să recunosc că iniţiativa de a face analizele întregii populaţii a fost bună, dar nefinalizată, căci degeaba depistăm boala, riscurile la care este supus pacientul investigat, dacă ne lipsesc aparatura şi medicamentele”, a arătat medicul democrat-liberal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L infirmă că ar fi în spatele nominalizării noului director la spital.
 Vizualizări articol: 826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PD-L infirmă că ar fi în spatele nominalizării noului director la spital5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Santeti niste mincinosi ? trimis de
(13 mar 2008, 13:03:50
Da asa este a fost pus pe criteriu politic ,dar nu a tinut gluma era prea prost pt. asa functie ,mai prosti au fost cei ce lau numit au gandit cu k...u .Sa vedem cine a fost prostul cu propunerea ........descoprtitil oameni buni ca vin alegerile si iese colacul si bautura si carnati ,mici si vaci consacrate pt. alegatori fiecare cu partidul lor si cu minciunile pe care le zic la oameni zi de zi pana se vad cu saci in caruta si dupa aceea praf si pulbere se alege in sacosa noastra zilnica,,,,e goala la fund dar sanatoasa si mare.
2.   Ministru trimis de
(13 mar 2008, 20:20:17
A vrut cineva din PNL sa-si bata joc de .............,eu credeam ca numai primarii semneaza fara sa stie ce...dar vad ca si domnii de sus,luminati,la fel procedeaza,ce sa mai vorbim...nu mai sunt cuvinte.....rusine.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de varză şi rubarbăr 2 porţii - 20 minute 1 varză potrivită1 leg. mărar verde1 leg. cimbru verde100g nuci zdrobite  mai mare4 - 5 tulpini de rubarbăr2 linguri oţet (balsamic, de mere, aromat)2 linguri ulei sare, piper Tăiaţi varza cât... Citeşte