Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 feb 2008 - Anul XIII, nr. 47 (3728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tradiţie

Miss şi Mister Dragobete, la Shock

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

De Dragobete, Ziua îndrăgostiţilor la români, duminică, 24 februarie, în discoteca Shock, a avut loc o petrecere pentru cei care mai cred că Valentine’s Day nu a monopolizat „sentimentele” românilor, pentru cei care mai ştiu să petreacă româneşte.

Organizatorii evenimentului, Direcţia Pentru Tineret a Judeţului Suceava, Consiliul Local al Tinerilor, în colaborare cu Asociaţia „Juventus” şi Fundaţia „Ana” Suceava, le-au pregătit tinerilor suceveni, în special elevi de liceu, o petrecere pe cinste cu concursuri de anecdote, aptitudini, spirit de observaţie, dans, frumuseţe – Miss şi Mister Dragobete.

Tinerii suceveni au venit în număr mult mai mare la petrecerea din acest an, faţă de anul trecut, iar cei care au ales să-şi petreacă seara de duminică în Shock nu au regretat.

Preşedintele Asociaţiei „Juventus”, Cornel Grosar, prezentatorul evenimentului, ajutat de Narcisa Marian (Impact FM), a deschis petrecerea cu un concurs în care două echipe de curajoşi din public (fete şi băieţi) au „plimbat” o portocală de la unul la altul, fără să-şi folosească mâinile.

 

Un alt mod de a petrece timpul liber

Petrecerea a cuprins şi un concurs de anecdote. A urmat selecţia şi concursul de Miss şi Mister Dragobete, etapă în care atât fetele, cât şi băieţii, au trecut prin mai multe probe: dans, machiaj cu ciocolată şi frişcă, executarea celor mai interesante noduri de cravată.

Câştigătorii fiecărui concurs au fost răsplătiţi cu premii „de milioane”. Printre concurenţi s-au numărat elevi de la aproape toate liceele şi colegiile din municipiul Suceava.

„Petrecerea de Dragobete este un bun prilej pentru tineri de a cunoaşte că există o sărbătoare a dragostei românească. Pe de altă parte, o astfel de petrecere este o alternativă pentru adolescenţi de a-şi petrece timpul liber, altfel decât într-o seară obişnuită în discotecă. Totul a fost interactiv şi asta a plăcut publicului”, a spus Cornel Grosar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Miss şi Mister Dragobete, la Shock.
 Vizualizări articol: 3583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Miss şi Mister Dragobete, la Shock3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .. trimis de
(26 feb 2008, 11:25:15
ce prostie...
2.   Bravo trimis de
(26 feb 2008, 12:31:57
cel mai tampit articol...
3.   Aha trimis de
(26 feb 2008, 13:07:22
aha vad ca se distreaza lumea !, nu se mai bat? si nu mai deranjeaza vecinii?
4.   Bravo trimis de
(26 feb 2008, 17:37:18
bravo...chiar mi-a placut...s-a meritat sa particip...pacat ca cei dinaintea mea...saracii...cu duh cu tot ce-or fi ei...nu apreciaza...citez "ce prostie"...bai frate,intai sa te gandesti cate se fac in Suceava asta incat asta ti se pare o prostie...si sa te gandesti cat de bine se distreaza lumea in Suceava...daca n-ar fi evenimentele astea ce-ai face?te-ai imbata muci si ai dormi in propria urina...si a doua zi ai sa zici : "bai frate,ce tare o fost"...caci asta inteleg cei ca tine prin distractie...de asta nu se ridica si Suceva mai sus...ca apar cei ca tine si comenteaza fara drept de apel...da nah...lume buna fara prosti nu exista...si u nu faci parte din prima parte...Bravo organizatorilor care au inventat acu 2 ani acest eveniment...ma bucur ca am fost parteneri...
5.   Super trimis de
(26 feb 2008, 20:24:05
kiar a fost super tare concursul pt cei care stiu sa se distreze nu pt cei ce stau acasa si comenteaza...foarte fain am vrea astfel de evenimente tot mai des...cat mai des daca s-ar putea!stiti prea bine ca shok a fost este si va ramane cel mai tare club!!!(si mirela una dintre concurente a fost buna in draci....mai bine zis:cu spume:)numai bine si celor carora nu le convine multa.......bafta!!!
6.   Prostie trimis de
(26 feb 2008, 21:57:10
cum ia banii la prosti.. pe toate tampeniile..facut de shock
7.   .... trimis de
(26 feb 2008, 22:11:46
mai stie si lumea sa se distreze....prostie pt unii distractie pt altii si ce daka voi o numiti prostie .....altii o numesc stare de evadare.....daka nu s-ar distra lumea ce naiba ar mai fi ?mda ....cred k altii vor s-o faka prea tare pe maturii chiar daka nu-i caracterizeaza ...sunt doar interesanti ...spunand k totul e o prostie:))))) ...un sfat ..distrati-va cat puteti ,viata-i scurta!:))
8.   Intrarea libera trimis de
(26 feb 2008, 22:22:57
andrei,intrarea a fost super libera...premiile zic eu destul de mari pentru niste simple concursuri in care doar distractia a contat...da' asta este,pentru cei care stau si hiberneaza acasa,ca nu cumva sa le manance aeru' putza si nici macar nu se intereseaza de asa ceva...asta estehee hee.dar din cate observ,cred ca nenea andrei este genu' anti-shock si anti-distractie,genu' ursului in timpu iernii...trezeste-te nene...vb mirunei...viata-i scurta
9.   Vorba mea trimis de
(27 feb 2008, 10:50:28
DACA VIATA-I SCURTA, HAI S-O FACEM LATA...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi cu ficăţei, pipote şi inimi de pui 8 porţii - 60 minute 500g ficăţei de pui500g pipote şi inimi de pui2kg cartofi200g smântână1 leg. mărar7 căţei de usturoi100ml ulei± sare, piper Se fierb cartofii curăţaţi şi tăiaţi în cubuleţe, 20 de... Citeşte