Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 feb 2008 - Anul XIII, nr. 36 (3717)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Impact

Directorul Casei de Pensii, în comă, în urma unui accident rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, Robert Marian, a fost implicat, ieri seară, într-un grav accident de circulaţie produs la ieşirea din Suceava spre Fălticeni. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 17.00, pe porţiunea de drum din dreptul firmei Auto Mitric.

Aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan, directorul Casei de Pensii Suceava a ieşit din incinta Auto Mitric, îndreptându-se spre Suceava. Nu a acordat prioritate de trecere unei maşini Seat Leon, condusă regulamentar pe direcţia Fălticeni-Suceava de Bogdan Ciornei, un tânăr din Suceava.

Impactul dintre cele două maşini a fost extrem de violent. Autoturismul Seat a lovit maşina lui Robert Marian în portiera din spate dreapta. Dacă autoturismul Seat a ajuns în gardul de la intrarea în incinta firmei, iar maşina lui directorului CJP a ajuns în şanţ.

În urma impactului, Robert Marian a fost proiectat violent în geamul portierei din stânga faţă. De aici a fost scos de echipa de la „Descarcerare” a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sosită la faţa locului şi urcat într-o ambulanţă.

Celălalt şofer implicat în accident a scăpat fără nici o zgârietură, fiind salvat de airbag-urile maşinii. Autoturismul directorului Casei de Pensii nu era prevăzut cu elemente de siguranţă, astfel explicându-se starea gravă a lui Marian, asta în condiţiile în care maşina sa a fost lovită în partea dreaptă-spate.

 

În comă de gradul II

Ieri seară, la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, unde a ajuns Robert Marian, era agitaţie mare.

Doctorii care i-au acordat primele îngrijiri au declarat că, în urma accidentului, directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava a fost rănit la cap şi se află în comă de gradul II. Medicii au arătat că starea acestuia nu este deloc una bună, iar pentru un diagnostic precis este nevoie de investigaţii cu computerul tomograf.

Robert Marian a fost trimis la policlinica privată Bethesda, în dotarea căreia se află un astfel de aparat pentru ca, ulterior, doctorii să ia în discuţie posibilitatea internării lui într-o clinică universitară.

Şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, doctorul Liviu Cârlan, care, la momentul producerii accidentului se afla în timpul său liber, a venit la spital pentru a se ocupa personal de starea pacientului. El a declarat că, în urma accidentului, Robert Marian a suferit un traumatism cranio-cerebral grav şi va fi transportat cu un avion la o clinică din Bucureşti.

Medicul sucevean s-a declarat optimist în privinţa recuperării acestuia arătând că, cel puţin deocamdată, nu se poate vorbi de necesitatea unei intervenţii chirurgicale. „Îl transferăm acolo pentru investigaţii mai amănunţite şi tratament. Este tânăr şi sper că îşi va reveni cât mai curând”, a spus Liviu Cârlan.

Avionul cu care directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava urma să fie transportat la Bucureşti era aşteptat la Suceava în jurul orei 23.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorul Casei de Pensii, în comă, în urma unui accident rutier.
 Vizualizări articol: 8726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 16 voturi
Directorul Casei de Pensii, în comă, în urma unui accident rutier3.9516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacat trimis de
(13 feb 2008, 11:13:29
este un om deosebit. Nu-mi dau seama cum a putut sa faca asa ceva. Uneori stresul si oboseala te fac sa nu mai gandesti bine. Sper sa-si revina.

1.1  RE: Pacat trimis de
(13 feb 2008, 15:53:39
Se va face bine. Am discutat cu doctorul de garda. Este la Spitalul 9 Bagdasar Arseni.
1.2  RE: Pacat trimis de
(13 feb 2008, 23:51:58
logan...loganule....mare masina mai esti....

a gresit si el, uneori nu ii pot suporta pe unii care nu acorda prioritate,sau care se baga aiurea in fata ta nefiind atenti la trafic ci doar la telefonul la care vb.....dar asa ceva este .....nu doresc la nimeni....sper sa se faca bine si sa invete din greseli...toti ar trebui sa invatam ceva din asta....

cea ce nu inteleg este faza cu loganu...fara pachet de siguranta????????in romania un airbag si un geam electric deja e full option frate....cum au putut achizitiona asa ceva...alta greseala
2.   Alaturi trimis de
(13 feb 2008, 11:21:07
Iti tin pumnii Robert, esti un om tanar si ai viata in fata . Sanatate si sa te revedem cat mai curand la fel de plin de energie ca pana acum !!!
2.1  RE: Alaturi trimis de
(13 feb 2008, 13:53:10
Tu esti si mai mare dobitoc pt ca nu ai inteles ce a vrut sa spuna Gedul. Daca era un om de rand nu mai era vb de atata solidaritate, si nu mai venea seful de la primiri urgente din timpul liber ca sa se ocupe special...cum vezi doamne scrie in articol.
3.   Nu este corect!Aviz....cei care se simt trimis de
(13 feb 2008, 11:26:05
Daca era implicat in accident un inginer, un profesor, etc de la o institutie oarecare, fara functie deosebita mai era o asa agitatie la urgente???? Daca eram eu sau tu ne lasa acolo si asteptau in anticamera rudele cu plicu.Nu este corectitudine in tratarea pacientilor.Dar asta este, nu avem ce face trebuie sa inghitim in sec si sa ne rugam sa nu ajungem pe masa de la urgente....
3.1  RE: Nu este corect!Aviz....cei care se simt trimis de
(13 feb 2008, 12:41:16
Esti un dobitoc si nu maeriti mai mult!
4.   50 Km / H trimis de
(13 feb 2008, 11:27:33
50 km / h "atat" avea seatul !?

Acolo e indicator pe care tanarul ....
5.   Pentru gedul trimis de
(13 feb 2008, 11:31:13
ce legatura are problema ta cu subeictul articolului. nu e vorba de pofesor, muncitor sau....director al casei de pensii. in definitiv este vorba de un om si de solidaritatea umana...sa dea dumnezeu sa fie cat mai multe incidente de genul asta, iar domnului director: speram sa se faca bine !
6.   Taran prost trimis de
(13 feb 2008, 11:49:41
Pentru gedul-ce comentez prostanule? Ce legatura are acidentul cu functia? Stai dracului la coada vacii si nu judeca oamenii buni. Prost mai esti!
6.1  RE: Taran prost trimis de
(13 feb 2008, 13:56:59
Pai tocmai nu are nici o legatura,dar la mintea ta subtire nu ai incercat sa iti dai seama ce a vrut sa spuna Gedul...asa ca mai citeste o data ce a scris el..si dupa aceea comenteaza..
7.   Sanatate trimis de
(13 feb 2008, 11:51:29
ii dorim lui Robert sa se faca bine.Dumnezeu ii iubeste pe cei buni, Dumnezeu sa il aiba in paza.

8.   Suntem alaturi de tine trimis de
(13 feb 2008, 11:56:55
sper ca Dumnezeu sa te trimita inapoi printre noi.Locul tau e aici, alaturi de familie si prieteni. Stiu ca ai puterea sa te lupti. Cat despre accident, la 50km/h cat e limita in localitate....nu prea cred ca seat-ul o avea. Pun pariu ca avea peste 90-100km/h. Stiu sigur ca si eu ii dau de obicei "span" pe portiunea aia. Asta a fost vointa Celui de Sus. Te asteptam sanatos printre noi !
8.1  RE: Suntem alaturi de tine trimis de
(13 feb 2008, 12:09:01
si eu doresc ca starea lui de sanatate sa se imbunatateasca rapid,dar el nu a acordat prioritate,nu-i asa?De ce esti partinitor si nu vezi adevarul?Atunci cand nu este respectatata prioritatea de ce te repezi sal judeci pe cel nevinovat?

9.   Fi tare trimis de
(13 feb 2008, 12:08:23
am ajuns odata in biroul dumnealui cu o problema- in 10 secunde a rezolvat-o- chiar un om deosebit
10.   Lupta ROBERT!!! trimis de
(13 feb 2008, 12:08:58
Robert se va face bine. O sa vedeti asta. E tanar, e luptator si mai are multe de facut aici, pe pamant. Dumnezeu sa fie cu tine Robert in aceste momente grele si sa te ajte sa treci peste ele, pentru ca meriti sa traiesti.

11.   Director in coma trimis de
(13 feb 2008, 12:15:43
Dumnezeu sa-i dea sanatate un om deosebit cu un suflet mare .Sa ne rugam pentru ca sa-l vedem din nou in locul care-l merita.Toata consideratia pentru astfel de oameni '
12.   Stranierii trimis de
(13 feb 2008, 12:17:24
...........unde sint intelectualii care mereu cind sint accidente cu un stranier sar in sus si fac urit si mereu zic ca e vina lor .....etc.la citi mor pe strazile din suceava si la cite accidente ai mai bine va ti abtine de la comentarii despre stranieri. si despre persoana accidentata ii doresc sa se faca bine ca toti sintem egali in fata lui D-zeu (nu numai cei buni)
13.   Adevarat GEDULE trimis de
(13 feb 2008, 12:27:59
Nu vreau sa par lipsit de sensibilitate insa Gedu are drepatate.. Daca eram eu sa voi in situatia acestui tanar suna Orest Onofrei sa ne vina elicopetrul ?... Hai sa fim seriosi ! Ma bucur ca pentru dl. Robert au intervenit cu totii prompt ! Dar ce facem cu restul oamenilor care mor deoarece nimeni nu intervien pentru ei ?... Se pare ca suntem singura tara din lume unde sufletul unui om are alta valoare fata de sufletul altui om ... ps: insanatosire grabnica ! pps: iar voi astia care comentati sa va gandti de doua ori inainte ! Sunt sigur ca viitorul o sa-mi dea drepatate la fel cum o sa va arate si voua viitorul !
13.1  RE: Adevarat GEDULE trimis de
(13 feb 2008, 12:40:36
te inseli amarnic. in nicio tara din lume, nu sta la dispozitia fiecarui om cate un avion sau un elicopter.este ceva poate nefiresc,dar astea sunt "oranduirile" lumii de la facere pana azi. nu zic, fiecare viata de om este la fel de importanta.o viata de om e o viata de om. dar, cu salariile pe care le au fiecare si darile catre institutii de asigurari private sau de stat, isi permit ca apoi sa deconteze serviciile medicale.(care nu sunt gratuite, ba din potriva sunt foarte scumpe)
14.   Sanatate trimis de
(13 feb 2008, 13:14:49
Dumnezeu sa-l aiba in paza si sa-l ridice din patul de suferinta!
15.   Rrrrr trimis de
(13 feb 2008, 13:15:29
masina institutiei cine o repara si pe banii ciu .
15.1  RE: Rrrrr trimis de
(13 feb 2008, 22:29:42
UUUU chiar aste de doare pe tine acuma ... cine repara masina ???
16.   Sti bou trimis de
(13 feb 2008, 13:20:54
bou cu B mare .... cine plateste masina te freaca pe tine acuma ?

17.   Nedreptate trimis de
(13 feb 2008, 13:22:17
se da repede vina pe altii cand este vorba de un vip mai mult ca sigur Robert nu are nici o vina ca nu sa asigura si vorbea si la telefon......!
17.1  RE: Nedreptate trimis de
(13 feb 2008, 15:07:52
nu cred ca se da vina pe nimeni ci cred ca ar fi normal sa fie impartita caci sunt convins ca cel cu seatul avea ceva viteza de l-a aruncat in sant .AM avut si eu un accident acum vreo 2 ani cand o masina a intrat in masina mea si pt. ca nu aveam nici eu nici cel ce m-a lovit viteza nu am patit nik.doar masinile au avut de suferit si nici ele foarte mult.deci sunt convins ca avea poate chiar 100 km la ora.
18.   Pt uuu trimis de
(13 feb 2008, 13:23:56
invata sa folosesti amandoua mainile cand scrii la tastatura.

ps: fiecare masina din parcul auto a fiecarei institutii publice are asigurare. hai pa!
19.   ACCIDENT trimis de
(13 feb 2008, 13:25:57
ERA BAUT?
20.   Pt NOI trimis de
(13 feb 2008, 13:26:58
intradevar se pare ca el a fost principalul vinovat ..dar am o intrebare ce relevanta mai are a cui a fost vina in momentele asta ?
21.   Ali trimis de
(13 feb 2008, 13:29:19
avea aproape 2 la mie alcolemie, era drogat si avea si 3 femei cu el in masina. dooohhh ! asta/asta cu fitilele ..si cu teoria conspiratiei ..ne plictisesti ! hai pa!
22.   Durere de cap trimis de
(13 feb 2008, 13:29:39
De asta nu mai poti tu. Cine o sa repare masina. Mai bine aveai un gand bun pentru cel in suferinta. Sa-i dea bunul Dumnezeu putere si sa revina in familia sa sanatos .
23.   PARTID trimis de
(13 feb 2008, 13:30:31
Robert folosea masina unitatii �n afara orelor de program
23.1  RE: PARTID trimis de
(13 feb 2008, 16:19:01
Domnule Partid. Dupa cum bine observi si dumneata minunata "masina a institutiei" era o caruta de Logan care nici airbag nu avea (sau daca avea eu nu am vazut nici unul deschis). Dumneata crezi ca la functia de director al casei de pensii Robert Marian nu isi permitea sa cumpere macar un logan asemanator si sa ii puna de 20 ron benzina sa circule in interes personal? Sau macar o masina adusa din strainatate veche de vreo 6-7 ani dar care sa aiba macar airbag lateral, ca poate nu se mai ajungea in situatia asta.

24.   Doamne Ajuta! trimis de
(13 feb 2008, 13:36:12
In primul rind multa sanatate pt Robert! Se despartise de mine de 30 min (17.10 m-a lasat pe mine la Restaco apoi a plecat la Mitric) ... ufff! Iar pt cei ce stau acum sa analizeze cheltuielile legate de reparatii (in afara de faptul ca sunt idioti pt ca nu au aflat ca masinile sunt asigurate) nu vreau sa le urez ca in cazuri similare pentru ei sau familiile lor sa vina cineva si sa ii intrebe pe ce bani au sa repare masina! Chiar atit de mult sau dezumanizat unii? Nu mai vb de cei care se intreaba dak nu era Director ce se intimpla! Sper ca sa nu fie cazul vreodata sa ajungeti sa aveti nevoie de elicoptere de Salvare asa ca sa incercam sa fim alaturi de cei care au nevoie de alte lucruri acum (cum ar fi o mina intinsa, o vorba buna samd) si sa lasam rautatile cotiiene in momente ca acestea! Multa sanatate Robert si sper sa ne putem vedea curind sanatosi amindoi...
24.1  RE: Doamne Ajuta! trimis de
(13 feb 2008, 16:40:58
prietene tu nu intelegi ca r.m. poate fi acuzat de distrugere? cu masina institutiei nu te deplasezi decat in interes de serviciu ce o tot dai de gard atata?? sau pt pdl legi in tara asta nu exista?!

inca o data multa sanatate tanarului.
24.2  RE: Doamne Ajuta! trimis de
(13 feb 2008, 16:51:50
om bun masina institutiei o folosesti doar in interes de serviciu!!! altfel daca se intampla ceva risti sa raspunzi chiar penal!

in tara asta sunt niste legi care ar trebui respectate inclusiv de membrii PDL.

multa sanatate tanarului!
25.   Doamne ai mila! trimis de
(13 feb 2008, 13:44:49
e un om de milioane, nu merita sa i se intample asa ceva!! am ramas fara grai la aflarea stupidei vesti! Doamne ajuta l sa si revina, nu l lasa! si in leg cu comentariile acelora pe care ii fute grija de reparatiile masinii, ma faceti sa cred ca au fost scrise de niste gaini si nu de niste oameni, pentru ca deosebirea intre cele doua o face faptul ca oamenii au suflet!
26.   0 trimis de
(13 feb 2008, 13:55:01
LOL esti un magar sau magarita NU era baut nici unu din soferi iar masina de servici.......o folosesc mai toti sefi !
27.   Hmmm trimis de
(13 feb 2008, 14:01:49
De bautura nu se pune problema! A plecat cu mine de la Casa de Pensii (ca asa face mai tot timpul pleaca ultimul! Ceilalti pleaca pe la 16 insa pe el il gasesti citeodata si mult mai tirziu) pe la 17.00 si nu se pune problema sa fi avut vreun gram de alcool. Idiotenia aia de Logan fara nici un element de siguranta e o minune de masina! Ala cu Seat-ul care a avut impact frontal nu a patit nimic insa el care a fost lovit in lateral - spate e in coma! Nu e mometul sa vb de viteze / vinovatii .. e clara situatia .. politistii au relatat imprejurarile asa ca cei de mai sus care se ingrijoreaza de "aruncarea" vinei sufera de sindromul complotistilor fara minte! E mai bine sa avem cu totii un gind bun pentru el ...
28.   Am o intrebare trimis de
(13 feb 2008, 14:08:09
am inteles ca cel accidentat nu a acordat prioritate,conducea masina institutiei in afara programului si ca are parte de toata atentia cadelor medicale la superlativ.II doresc sanatate.

De ce nu se intreaba nimeni ce s-a intamplat cu celalalt sofer si cu masina acestuia,masina pentru care a muncit si care nu are nici o vina.Sa nu veniti cu chesti de genul "viteza cu care circula",ca nu tine!Toti soferii stiu bine cu ce viteza se circula pe-acolo!Aud?

Precizez ca nu-i cunosc pe nici unul si nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva.
29.   A venit ziua platii trimis de
(13 feb 2008, 14:09:25
pe mine nu ma intereseaza daca era in afara orelor de program sau cu ce masina era, eu atat vreau sa spun A MERITAT,a venit ziua platii si a platit, voi nu stiti cata umilinta indura oamenii veniti la Casa de Pensii care stau ore intregi pt a si rezolva problemele pe care subordonatii ,,domnului ditrector,, le comit fara sa plateasca vreunul vreo sanctiune ceva, voi toti sunteti tineri si probabil nu stiti ce se intampla zilnic la casa de pensii de accea comentariile voastre,, sa se faca bine....,, ,, sa ajunga sanatos acasa.....,, ha ha , astea sunt blestemele oamenilor necajiticare au muncit o viata si asteapta o pensie corectcalculata si mai asteapta ca si directorul institutiei sa fie un OM care sa respecte legea si sa nu rada de semenii lui, asta am vrut sa spun A MERITAT O SI A LUAT O
29.1  RE: A venit ziua platii trimis de
(13 feb 2008, 16:48:53
Mare vaca si periculos de proasta te-a facut maica-ta.
29.2  RE: A venit ziua platii trimis de
(13 feb 2008, 18:07:04
ptr.cititor. tu esti bou ea are dreptate la casa de pensii isi bat joc de bietii pensionari
30.   De ce sa-i judecam pe altii? trimis de
(13 feb 2008, 14:13:37
Despre Rober Marian se stie ca e un om deosebit.Faptul ca incercam sa gasim vinovatul nu il va ajuta sa se faca bine.Cel mai bine ar fi sa incetam cu, comentariile rele si sa ne rugam sa se faca bine.Viata unui om este mai presus de orice.
31.   Hmmm trimis de
(13 feb 2008, 14:20:56
AIA nush de unde vii si unde pleci (ai vaz ca io nu sunt AIA ci sunt cu nume si prenume!) insa nush citi in locul lui lucrau cit a lucrat ... In plus ... Casa de Pensii merge cam altfel acum si bineinteles ca e loc de mai bine insa fata de ce era acum citiva ani (stiu insa ca memoria e cam scurta la unii - uneori cind vor sa uite, ma refer) acum nu se poate spune nimic despre ce si cum a evoluat. Subfinantati cu posturi putine in schema de personal, fara linie de maxi-taxi, fara parcare in zona, pe ultimul loc la calculul dosarelor cind a venit el (si in citeva luni ajunsese locul IV pe tara). Acum cum arata? Oricum ... a facut ce a putut mai bine cu ce avea la dispozitie si nu merita ca acum sa fie judecat! Fratilor e vorba de un accident de masina iar un om se afla si acum in coma! Chiar trebuie sa va balacariti asa fara nici o limita?
32.   Pt AIA trimis de
(13 feb 2008, 14:22:14
ESTI O VACA CU V MARE.
33.   Pacat trimis de
(13 feb 2008, 14:22:25
Daca pot ajuta cu ceva.

Suntem mai multi prieteni ai lui Robert in Bucuresti; ii tinem pumnii, ne rugam pentru el si asteptam sa fim solicitati daca are nevoie de ajutor.
34.   CLIPE...CU TINE... trimis de
(13 feb 2008, 14:31:59
UAU....NU POT SA CRED DE UNDE ATATA RAUTATE?

IN PRIMUL RAND PREFECTUL NU ARE NICIO LEGATURA CU SOSIREA AVIONULUI...

IN AL DOILEA RAND ,NOI CEI CARE AM MERS LA SPITAL ERAM PRIETENII LUI,TINEAM LA EL..NE DUREA SUFLETUL....NIMENI NU A MERS DIN OBLIGATIE...SAU ALTCEVA...OARE CUM NE MAI SUPORTA DUMNEZEU?

NU VA GANDITI LA SARA?

IOANA?

MIRELA?

MAMA LUI..TATAL BUNICA?

ERA AL NIMANUI???

CHIAR NU SE POATE SA VA LEPADATI DE HAINELE VIETII COTIDIENE??

SA GANDITI CU INIMA??

...NU MAI CONTEAZA....

POATE PE UNII ENERGIA URII II CONDUCE SPRE RAI....

DIN PACATE DOAR ENERGIA BUNATATII NE VA TRANSFORMA VIATA IN MOD POZITIV....

IN FINE...

E PACAT SA MA LAMENTEZ IN DISCUTII MARUNTE CU OAMNENII VII ..DAR FARA VIATA..

ROBERT..NE STIM DE MULT TIMP....TIN LA TINE CA SI LA TATAL MEU....PRIETENIA NOASTRA E MAI PRESUS...

TU ESTI CELE MAI PUTERNIC OM PE CARE L-AM CUNOSCUT...

REZISTA..REZISTA...
34.1  RE: CLIPE...CU TINE... trimis de
(13 feb 2008, 15:35:54
Am mai facut o data precizarea ca: multi smintiti apar cu comentarii ! Sa sarim aceste comentarii veninoase, �ntr-o astfel de situatie nu se justifica .
35.   Important este sa se faca bine!!! trimis de
(13 feb 2008, 14:34:57
Cum va permiteti sa judecati un om fara sa-l cunoasteti si mai ales o persoana aflata pe patul de suferinta.Nu este uman!!!Reveniti-va!!!Pana si animalele sunt mai solidare deacat noi.Sa-l ajute Dumnezeu!!!
36.   Noutati trimis de
(13 feb 2008, 14:40:54
Are cineva informatii in legatura cu starea lui?
37.   Pentru directorul CJP Botosani trimis de
(13 feb 2008, 14:42:02
Poate ia aminte si directorul CJP Botosani de faptul ca lacrimilie batranilor nu cad degeaba. Eu umblu din luna septembrie dupa drepturile de pensie de agricultor ce mi se cuvim, si dumnealui tot spune ca e o greseala si ca imi da pensia luna viitoare. Mai astept si luna asta, dupa care chiar ca il blestem.
38.   Pt AIA trimis de
(13 feb 2008, 14:43:39
Ma faci sa rad.. pe bune. Umilinta ? poate ca da ..dar ti-ai pus intrebarea oare de ce ? Faptul ca ai asteptat mult la cozi ..imbranceli etc etc ..asta se datoreaza gradului de cultura a taranimii romane sau a oamenilor ce vin la casa de pensii cu jalba in protzap. Cunosti faptul ca 70% din cei ce vin la relatii cu publicul vin pusi pe harta si cu texte de genu "pai uite ca vecinu a lucrat cu mine si are pensie mai mare" ..si sa incerci tu sa-i explici la unu cu 2-3 clase care nici numele nu stie sa si-l scrie de sporuri si de toate cele; sau ca dupa ce depun un dosar de pensionare ..sau o adeverinat cu sporuri 95% vin la urmatoarea pensie ..din nou pusi pe scandal sa intrebe de ce nu le-a venit pensia marita ? sau zeci de alte exemple. Am insa alta intrebare ..dupa imbranceli si cozi ..odata ajuns la persoana care ar trebui sa-ti rezolve problema nu ti-a fost rezolvata ? ps: cand te privesti dimineata in oglinda ce vezi ?
38.1  RE: Pt AIA trimis de
(13 feb 2008, 15:34:18
"Umilinta? Poate ca da..." Eu zic "umilinta, sigur da". Daca dl. accidentat gandea ca tine atunci cam merita ce a patit. Cine va pune sa va luati servicii in care trebuie sa interactionati cu oamenii daca sunteti intoleranti poate chiar antisociali?

Taica-miu a fost inginer si a lucrat cot la cot cu alt inginer care s-a pensionat in acelasi an cu el si care avea mai putina vechime. In final colegul a iesit cu pensie mai mare doar fiindca s-a pensionat in Bacau nu la Suceava. Cand a cerut lamuriri i s-a aratat usa. Cum sa nu fii pus pe harta cand esti nedreptatit?
38.2  RE: Pt AIA trimis de
(13 feb 2008, 18:12:14
pai cred caci nu a mers cu punga plina caci asa se iau pensiile mai mari
39.   Uitasem trimis de
(13 feb 2008, 14:47:01
am uitat sa te intreb... tu cu cine votezi ?
40.   MEREU..ALATURI trimis de
(13 feb 2008, 14:47:44
Daca exista vreun lucru de care sa fiu sigura, acesta este faptul ca Dumnezeu nu m-a parasit niciodata si ca �ntotdeauna voi fi bucuroasa ca am avut �ncredere �n El!

O SPUN EU MEREU..PENTRU TINE....

iar eu am sa spun...:

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,

Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere

Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

Te rog..stiu ca ma auzi...

fii tare ...fii tare

Te iubim mult....Iar energia noastra pozitiva....va ajunge la inima ta...pana nu o vei mai suporta...si ........si -ti vei reveni....

Noi ,cu iubirea noastra...te vom aduce printre noi....

la serviciu..

langa sotia ta...

fetitele tale..

langa tot ce iubeai...TOT PRINDE VIATA IN JURUL TAU....AI CEVA SPECIAL ..UNIC....CE E DOAR AL TAU...

IAR TU ..STIU CA POTI........

DE ATATEA ORI TE-AI RIDICAT......

SI..M-AI SFATUIT SI PE MINE SA NU RENUNT..

A
41.   ? trimis de
(13 feb 2008, 14:50:11
mai stie cineva ceva despre starea lui ?
42.   DESPRE EL trimis de
(13 feb 2008, 14:50:55
STAREA LUI NU S-A IMBUNATATIT..

E TOT IN COMA...

A AVUT MICI REFLEXE..LA DEGETELE DE LA MAINI..PICIOARE...

SA NE RUGAM PENTRU EL...
42.1  RE: DESPRE EL trimis de
(13 feb 2008, 14:58:33
Faptul ca a avut mici reflexe,e un semn bun,nu?Dumnezeu sa le de-a putere si rebdare celor din familie si apropiatiilor.
43.   DESPRE EL... trimis de
(13 feb 2008, 14:53:47
ARE RABDARE CU TOTI OAMENII.....NU A INTRAT NIMENI IN BIROU..LA AUDIENTE ..SI SA NU FIE TRATAT BINE..TRATEAZA PE TOTI OAMENII CU EGALIATATE..RABDARE....

II ASCULTA...

IUBESTE OAMENII......

44.   ROBERT trimis de
(13 feb 2008, 14:55:26
AS VREA SA IAU LEGATURA PRIN TELEFON CU PRIETENII DIN BUCURESTI....
45.   Sa i dea Domnul sanatate trimis de
(13 feb 2008, 14:57:46
Fiarele se repara Robert sa fie sanatos sa dea Domnul sa si revina sa fie tata pt copii lui in primul rand
46.   DESPRE EL.. trimis de
(13 feb 2008, 15:20:34
DA..E BINE CA AVUT REFLEXE...

SE ZBATE..

VREA SA-SI REVINA...

SI VA REUSI...

TOTI SIMTIM ASTA...
47.   Doamne Ajuta! trimis de
(13 feb 2008, 15:25:23
Multumesc pt info Maria.Sa-l ajute Dumnezeu sa se faca bine!!!iar cel apropiati sa le de-a putere....
48.   Sanatate trimis de
(13 feb 2008, 15:36:37
Sunteti jalnici cu comentariile voastre!!!! Lasati omul in pace!!! Ce griji mai aveti si voi cu asta. Insanatosire grbnica Domnul director.
49.   INTREBARE trimis de
(13 feb 2008, 15:51:25
multa sanatate acestui domn dar intrebarea e alta...

CE CAUTA LA AUTO MITRIC CU MASINA INSTITUTIEI?

CAND SE VA INSANATOSI VA AVEA DE DAT CATEVA EXPLICATII...

ORICUM, MULTA SANATATE!

...PENTRU DOAMNELE PENSIONARE, CARE NE TIN LA CURENT CU STAREA DE SANATATE A ACESTUI DOMN...LUATI NISTE DISTONOCALM!
49.1  RE: INTREBARE trimis de
(13 feb 2008, 20:26:40
te cauta pe tine si alti inteligenti din breasla ta. vezi-ti de existenta-ti mizera.
50.   Incredibil trimis de
(13 feb 2008, 15:51:32
L-am cunoscut pe domnul Marian acum 2 saptamini cind i- am solicitat o audientra.Nu am crezut ca poate exista un director de institutie atit de tinar si in acelasi timp atit de manierat,sensibil la necazurile oamenilor,binevoitor,plin de solicitudine excesiva.Parca ar fi fost din alta lume,atit era de diferit prin comportament de toti cei aflati in functii de conducere in ziua de azi.Nu trebuie sa va msai spun ca problema pe care incercam sa o rezolv cu subalternii dumnealui de un an de zile s-a rezolvat pe loc spre totala mea uimire.Unui astfel de om nu trebuia sa i se intimple asa ceva,ci numai lucruri la fel de frumoase ca inima si sufletul sau.Insanatosire greabnica domnule Robert Marian si sa reveniti cit mai repede la locul dvs.de munca unde cei multi,batrini si amariti au nevoie de dumneavoastra.
51.   DIN BUCURESTI trimis de
(13 feb 2008, 15:51:45
Se va face bine. Am fost si am discutat cu doctorul de garda.
51.1  RE: DIN BUCURESTI trimis de
(13 feb 2008, 16:12:01
Multumim pt vestea buna.Daca mai ai info te rugam sa ne anunti.
51.2  RE: DIN BUCURESTI trimis de
(13 feb 2008, 20:41:33
E un om deosebit.Sa dea Dumnezeu sa se recupereze cat mai repede.
52.   ANDI GROSARU trimis de
(13 feb 2008, 16:01:36
Poti sa imi dai un email pe addnann@techna.ro? Vreau sa iau numarul tau de telefon si dak pot ajuta sa ... ajut. Trimite te rog daca este posibil ..
53.   ITI DORIM SANATATE MULTA trimis de
(13 feb 2008, 16:07:24
ESTE UN OM DEOSEBIT SI SUNT SIGURA CA DUMNEZEU IL VA AJUTA SA SE FACA BINE....DIN CAUZA STRESULUI CRECA NU A FOST ATENT SI VOI DESTEPTII ASTIA CARE IL COMENTATI DE RAU GURA MAI MICA CA MAINE VI SE POAET INTAMPLA SI CHIAR MAI RAU.....DUMNEZEU SA TE AJUTE ROBERT SI SA TE FACI BINE....PT AC SI TU AI FACUT BINE LA MULTA LUME MAI ALES LUI TATA . SANATATE
54.   Ce mai e nou? trimis de
(13 feb 2008, 16:11:06
andi, ce mai stii? noi avem alte date aici. stiu ca tu in bucuresti cunosti situatia mai bine. transmite-i caldura si rugile noastre de insanatosire de aici din suceava.suntem alaturi de el.daca e nevoie pentru operatie,pentru ca stiu ca inca nu l-au operat, facem cu totii coada la donat sange.
55.   Diferenta trimis de
(13 feb 2008, 16:25:03
Ce inseamna o diferenta intre masini, treaba aceasta te face mult sa te gandesti la masina care o ai si daca 1000 - 2000 euro nu e diferenta intre coma si ... nici o zgarietura.

Multa sanatate lui Marian Robert, nu-l cunosc personal dar am auzit lucruri f bune despre el.

Daca stai si te gandesti altfel daca nu era angajat la stat ci era la o firma privata si la cat era de destept sigur nu conducea un logan amarat, asa ca faptul ca lucrezi la stat are si unele dezavantaje pe care le vezi doar in momente de astea.
55.1  RE: Diferenta trimis de
(13 feb 2008, 16:33:46
Ai dreptate Cezar!!!
56.   Addnann dumitrescu trimis de
(13 feb 2008, 16:44:20
asteptam sa-si revina din starea critica...

domnul dumitrescu incercati sa-mi trimiteti un email pe marioo_ove@yahoo.com
57.   Ce-i viata omului ?! trimis de
(13 feb 2008, 16:49:22
Ce viteza avea masina SEAT ? Cel putin 100km/h. La 50hm/h cat era vitaza normala nu se putea intampla un astfel de accident. Vinovati sunt si politistii! Mergeti la fosta Baie Comunala in ziua in care se da examen de conducere! Uitati-va la figurile candidatilor. Majoritatea au figura de tampiti chiar retardati, dar cel putin sunt inconstienti de responsabilitatea pe care urmeaza sa o dobandeasca. Pacat de Marian. A facut o greseala, dar care in conditiile respectarii regulilor de circulatie dar si al conduitei de mers preventiv ar fi fost fara urmari. Rezista Mariane!
57.1  RE: Ce-i viata omului ?! trimis de
(13 feb 2008, 17:59:27
Bah MESTERE... Daca tot esti asa expert... Ia spune tu la ce viteza se fac testele EURONCAP?

Pt propria ta informare, aceste teste se fac la viteza nemaipomenita si atat de sigura de 50km/h. Si ai vazut cam cum arata masinile testate dupa impact?surprise
57.2  RE: Ce-i viata omului ?! trimis de
(13 feb 2008, 18:46:01
The frontal tests are performed at 64 km/h (40 mph) into an offset deformable barrier.

http://en.wikipedia.org/wiki/E
58.   Multa sanatate trimis de
(13 feb 2008, 17:17:23
E un om deosebit , simplu , modest. Multa sanatate , sa depasesca cu bine familia situatia si sa fie altauri de el , are mare nevoie. E un luptator am mare incredere in el , isi va reveni.... DOAMNE AJUTA .
59.   Pt robert trimis de
(13 feb 2008, 17:27:49
Robert trebuie sa reziste pentru fetitele lui si pentru sotie si pentru noi, toti prietenii lui care ii sunt aproape prin rugaciune in aceste momente cumplite. Robert, ESTI TARE!!!
60.   Rugaciune... trimis de
(13 feb 2008, 18:02:45
ne indreptam rugaciunile catre MEDICUL SUPREM sa dea grabnica vindecare,si de asemenea pt.medici si personalul care-l ingrijesc.citind mesajele am observat k ink mai exista oameni cu inima buna si ginduri curate ...iat pt.familie speram k BINELE SA INVINGA !!
61.   Pt un OM DEOSEBIT !! trimis de
(13 feb 2008, 18:20:26
Stiu k DL director Robert a facut mult bine si ma rog k Dumnezeu sa fie alaturi de el si de familie..doresc sa aud de BINE !! Dumnezeu sa va binecuvinteze !
62.   Multa sanatate! trimis de
(13 feb 2008, 18:29:45
Toti ar trebui sa-i dorim binele, chiar daca il cunoastem sau nu, pentru ca este un om in cele din urma, care are alaturi de el o familie ce spera in fiecare clipa sa se faca bine.

Am vazut comentarii de la unii care ziceau ca e ziua platii.. sau ceva de genul asta.

E pacat ca exista atita rautate in oameni, practic el a ajuns in aceasta situatie datorita neglijentei sale la volan: 1. Nu s-a asigurat, 2. Vorbea la telefon, 3. Nu purta centura de siguranta.

Faptul ca masiniile sunt avariate tare nu spune nimic, referinta la comentariile care sustin ca omul (SEAT) avem 100km/h. Asta e si ideea masinilor care au 4-5 stele siguranta... masina se avariaza tare, astfel absoarbe impactul si protejeaza habitaclul. Asa se explica faptul ca SEAT-ul e distrus .. dar omul care-l conducea nu a patit nimic.

Eu nu-l cunosc personal pe Rober Marian.. dar din suflet ii doresc sa se faca bine.. si nu numai lui . tuturor celor care trec prin astfel de m
63.   Te vei face bine ! trimis de
(13 feb 2008, 19:11:03
te asteptam sa vii inapoi intre noi..........
64.   Accident trimis de
(13 feb 2008, 19:35:51
ba decind mulge asta cind era la primarie la disciplina in constructie si tot asa ia ajuns cred baiat bun dar cu ai lui nu cu toti.
65.   Audienta trimis de
(13 feb 2008, 19:57:15
va asteptam la emisiune la noi. chemam vreo doua ursitoare, un astrolog si pe regina magiei albe, mama Floarea din Straulesti si elucidam
66.   Curiozitate trimis de
(13 feb 2008, 20:24:28
daca soferul masinii Seat era in situatia domnului director, v-ati mai fi rugat la fel de mult pentru sanatatea lui??
66.1  RE: Curiozitate trimis de
(13 feb 2008, 22:05:11
Evident ca nu. Doar daca era si el pocait poate ...
67.   *** trimis de
(13 feb 2008, 20:30:17
Sa dea D-zeu sa se faca bine
68.   ?????????????? trimis de
(13 feb 2008, 20:35:09
DIN PACATE TOTI AVEM PACATE.
69.   Ajuta-l trimis de
(13 feb 2008, 20:35:44
cei care scriu porcarii sunt niste debili mintali cum poti sa te bucuri cand un om se afla in asa o stare sa ne rugam pentru sanatatea lui te asteptam sanatos printre noi ne rugam pentru tine fii tare lupta cu viata nu te lasa .colegii te asteapta printre noi sanatos cat mai repede.doamne ajuta-l sa se faca bine ca era un om deosebit
70.   Jepp trimis de
(13 feb 2008, 20:59:44
imi pare sincer rau de accidentat " propun ca la toti directorii de institutii publice sa li se cumpere autoturisme de tern ca-s mai sigure"
71.   Sanatate pt d-l marian trimis de
(13 feb 2008, 21:12:24
sa-i dea dumnezeu putere sa lupte

sa se faca sanatos ca este un om deosebit

rai mai sunt oamenii

nu stiu cum ne mai suporta dumnezeu
72.   Ma rog pentru tine Robert sa te faci bine trimis de
(13 feb 2008, 21:19:42
Cine nu la cunoscut din aproape, e bine sa taca. E singurul gest frumos care il poate face in viata asta.

Robert EU (SILE) iti transmit sincerele mele ganduri de insanatosire grabnica si daca ai nevoie de recuperare motorie bazeazate pe profesionalismul meu. Imi pare fooooooarte rau ca acum sunt in inima Londrei cu serviciul. Dar o sa te sun sa va cum esti si sa iti ofer niste sfaturi de recuperare motorie rapida.

Promit ca ma VOI RUGA pentru TINE si pentru FAMILIA TA, ca toti sa fiti bine.

Vreau sa fii printre noi, cei care iti apreciem seriozitate, onestitatea, moralitatea, calitatea umana. Iar cei care se afla in treaba fara sa intrebe cine esti TU ca om. Ar fii bine sa se gandeasca de NNNNNNNN ori ce spune. Ca e pacat sa vorbesti de cineva care nu-l cunosti ca fiinta umana.

Dumnezeu sa imi asculte rugaciunea ca sa fii sanatos si sa te bucuri din nou de familia ta si de prieteni tai sinceri si onesti. Iti transmit binecuvantariile mele ca si crestin a lu
73.   Studiu trimis de
(13 feb 2008, 22:18:41
AM ANALIZAT ACCIDENTUL MASINA A FOST LOVITA MAI MULT PORTIERA SPATE DECI ERA APROAPE PE SENSUL EI DE MERS ,DECI ALA DE PE SEAT NU E SOFER A DAT SPAGA SA IA PERMISUL SA SE VERIFICE CUM A LUAT PERMISUL .SE PUTEA EVITA ACCIDENTUL LA UN ASA SOFER DACA APARE CEVA PE SENSUL LUI DE MERS NU STIE SA EVITE DECI ARE REFLEXE INTARZIATE .DACA ERA O MASINA OPRITA PE SENSUL LUI DE MERS INTRA IN IA .PUSCARIE SA FACA
73.1  RE: Studiu trimis de
(14 feb 2008, 10:35:08
Esti un dobitoc ... nu stiu daca ti-a mai spus cineva pana acum, dar dupa comentariul de mai sus in mod cert asa esti.Vinovatul vorbea la telefonul mobil si nu purta centura de siguranta. Si, dupa spusele politiei, nu a acordat prioritate la intrare pe un drum european. Asa se intampla cand toti "meseriasii" cu firme care mai de care primesc autorizatie sa-si faca porta de iesire din firma pe drum european.Si se mai trezesc unii care, folosind masina de serviciu in afara orelor de program, in interes personal, cu telefonul mobil intr-o mana si fara centura, ies in acel drum fara sa acorde prioritate ... ca de, ei sunt superoameni, ei sunt sefi !Traim intr-o tara de tot ****ul ...
73.2  RE: Studiu trimis de
(14 feb 2008, 11:21:14
EL ... esti departe mai baiete! Nu se pune problema de prioritate ca e clar cine nu a acordat prioritate aici insa nu tre sa fii "sef" sa vb la telefon zeci de ore pe zi ca sa rezolvi destule probleme ce le ai pe cap, nu tre sa fii sef ca sa ai si tu problemele tale si sa ai un moment de neatentie (ca nu luase permisul zilele astea ci de ani si ani de zile!) asa ca tu daca esti un idiot de angajat care probabil ca freaca menta unde lucreaza e greu sa intelegi ce inseamna sa lucrezi, sa fii stresat si sa faci ceva ... Peste mine a dat un tramvai in situatie similara, am fost vinovat (din fericire nu eram intr-un **** de LOGAN si aveam centura ca masina mea ma innebuneste daca nu o port) insa nu am vazut tramvaiul exact pt ca ma gindeam la o problema urgenta si stresanta si vb la telefon! Daca nu poti intelege asta inseamna ca nu ai lucrat in viata ta! E clara vina insa in momentele astea alte lucruri sunt importante!
74.   ... trimis de
(13 feb 2008, 22:22:40
Nu cred ca trebuie sa ne bucuram de necazul omului Robert Marian. Inainte de a fi director este un om care are o familie si doua pustoaice care merita sa aibe un tata. Un om pe care noi nu avem dreptul sa il judecam dupa aparente sau dupa vorvele targului. Cine l-a cunoscut stie ce fel de om este.

Pacat ca starea lui este mai grava sa speram ca Dumnezeu il va lasa intre cei care tin la el. Pacat ca oamenii buni trebuie sa plece .... pacat ......

Eu unul imi doresc ca acum , in acest caz sa nu se intample as.

ROBERT TREBUIE SA LUPTI PENTRU PUSTOAICELE TALE !
75.   Raspuns ptr. AIA trimis de
(13 feb 2008, 22:22:45
Si-a ales bine numele. Este una din Aia. Este o analfabeta, care de abia stie sa vorbeasca romaneste, o procesomana, o reclamangioaica ,adica un nimic.Stie intotdeauna sa se bucure de raul altuia si chiar da o mana de ajutor, crezand ca ei nu i se poate intampla niciodata nimic rau.Nu-l cunosc pe acest director, dar ii doresc ca toti ceilalti, multa sanatate.Aia ai grija cum conduci!
76.   Accident trimis de
(13 feb 2008, 22:40:10
mai stiti ceva despre stare domnului director?la stirile de la ora 19.30 de pe prima au spus ca starea lui s-a inrautatit ca este coma de gr 4 avand hemoragie craniana si sange in plaman.dati-ne informatii daca mai aveti despre starea lui.
77.   Accident trimis de
(13 feb 2008, 22:41:18
mai stiti ceva despre stare domnului director?la stirile de la ora 19.30 de pe prima au spus ca starea lui s-a inrautatit ca este coma de gr 4 avand hemoragie craniana si sange in plaman.dati-ne informatii daca mai aveti despre starea lui.
78.   Studiu trimis de
(13 feb 2008, 22:48:19
AM ANALIZAT ACCIDENTUL MASINA A FOST LOVITA MAI MULT PORTIERA SPATE DECI ERA APROAPE PE SENSUL EI DE MERS ,DECI ALA DE PE SEAT NU E SOFER A DAT SPAGA SA IA PERMISUL SA SE VERIFICE CUM A LUAT PERMISUL .SE PUTEA EVITA ACCIDENTUL LA UN ASA SOFER DACA APARE CEVA PE SENSUL LUI DE MERS NU STIE SA EVITE DECI ARE REFLEXE INTARZIATE .DACA ERA O MASINA OPRITA PE SENSUL LUI DE MERS INTRA IN IA .PUSCARIE SA FACA
78.1  RE: Studiu trimis de
(14 feb 2008, 01:15:18
esti un mare dobitoc. sa plateasca tot cel care circula regulamentar pe sensul lui de mers pentru ca s-a bagat unul neatent fara sa se asigure? intr-adevar e o tragedie sa se intample asa ceva unui om tanar, dar totusi dl director a fost cel vinovat si putea sa-l omoare pe cel din seat intr-o secunda.
79.   Robert trimis de
(13 feb 2008, 23:18:43
e mai bine...

misca degetele de la maini si picioare.Aude.

e mai bine.

sa ne rugam pentru el
80.   Accident trimis de
(13 feb 2008, 23:31:07
la ce ora ai aflat informatiile dupa ora 20 ? doamne ajuta-l .speram ca maine o sa si vorbeasca si totul o sa fie bine.
81.   Ma rog pentru tine Robert sa te faci bine trimis de
(13 feb 2008, 23:40:13
O slava Domnului. Asta e un raspuns bun la rugaciuniile noastre de la Dumnezeu. Tineti tot asa in rugaciune. Dumnezeu e un TATAL BUN, care are grija de fiecare si de cel BUN si de cel RAU. Bunatatea vine totdeauna la cel care e cuvincios in ascultarea lui Dumnezeu. FII TARE si LUPTATE CU TINE INSUTI. DUMNEZEU TE IUBESTE ASA CUM ESTI, nu cum te vede lumea ceea rautacioasa. BINECUVANTARII de la un crestin sincer.
81.1  RE: Ma rog pentru tine Robert sa te faci bine trimis de
(14 feb 2008, 01:18:59
Ma, pocait prozelit si analfabet. Faptul ca esti plecat din tara nu justifica faptul ca nu stii sa scrii romaneste. (vezi "rugaciuniile, "binecuvantarii", "la cunoscut" si multe altele) Si mai las-o cu aburelile astea religioase, fara nici un suport in lumea REALA.
82.   Comentariu trimis de
(14 feb 2008, 00:07:58
Nu va mirati de tratamentul special pe care l-a primit in spital. PENTRU OAMENI DEOSEBITI SE FAC EFORTURI DEOSEBITE. Nu va mirati de multimea oamenilor care ii vor binele. PENTRU CA CEI CE AJUTA SUNT SI EI AJUTATI. Nu va lamentati punandu-va in locul lui (nu doresc nimanui sa pateasca asa ceva), ganditi-va doar ce presupune o munca de conducere, cat efort intelectual, cata forta de munca si mai ales, in lucrul cu oamenii, atunci cand vrei sa faci bine (asa cum o facea Dl Marian), cate sacrificii trebuie sa faci. Aceasta activitate nu se termina la sfarsitul orelor de program, asa cum face un muncitor de rand, ci esti permanent preocupat de rezolvarea problemelor de peste zi. Asa ca nu mai calculati daca masina era condusa in timpul orelor de program sau nu!!!

Sa dea Dumnezeu sa se faca bine, sa fie alaturi de familia lui! Si sa revina in locul/functia de unde poate ajuta multi oameni!
83.   Miine imi iau trimis de
(14 feb 2008, 00:09:16
DACIA LOGAN
84.   Te vei face bine! trimis de
(14 feb 2008, 00:52:46
Esti un om deosebit si cu un suflet mare.Ai ajutat multa lume si Dumnezeu o sa-l ajute sa te faci bine si sa se bucuri in contiuare de cei dragi.Ma rog din suflet sa-ti revii.Familia ta are nevoie de tine!
85.   Judo-ka trimis de
(14 feb 2008, 01:56:54
NU imi pun mintea cu tine. Esti prea mic ca sa intelegi lucuri mari. Minte in colturi ce esti? Pliscul mic si cu gandul la Dumnezeu cel care ti-a dat fiinta.
86.   Pt DAP trimis de
(14 feb 2008, 07:23:37
mai dap, daca nu stii, inseamna ca esti prost, necitit si te bagi in seama iar ca prostu: masinile institutiilor bugetare nu prea au asigurare CASCO. In cazul de mai sus Casco era necesar pt ca cu RCA se repara masin nevinovatului.
87.   Doctorii trimis de
(14 feb 2008, 07:26:54
In urma cu foarte putin timp a murit un om de vreo 45 de ani in spitalul din Suceava din cauza unei hemoragii interne. Nu a fost nici Onofrei , nici un elicopter nu a venit, nici la Bucuresti nu a fost dus. A venit insa familia si l-a luat de la morga. Mortul nu era o personalitate pe cand mai traia. Era un om foarte activ, un sot iubitor , un tata bun si un prieten. Cam asta-i pe la noi. Pentru Robert Marian insanatosire grabnica!
87.1  RE: Doctorii trimis de
(14 feb 2008, 10:29:54
Daca persoana de spui tu era un pocait, in mod sigur sareau toti "fratii" sa-l ajute.
87.2  RE: Doctorii trimis de
(14 feb 2008, 11:32:13
Imi pare sincer rau pentru cel de care vb acolo ... insa ... nu are legatura cu subiectul. Il cunoastem si e normal sa ne exprimam compasiunea si sa ne folosim toate relatiile pe care le avem pentru Robert. Probabil ca asta fac sau incearca sa faca orice prieten pentru orice om care e in aceeasi situatie, asa ca va rog sa lasati comparatiile astea care nu-si gasesc rostul ... VA fi bine daca acest OM va fi salvat ... sigur insa ca acest fapt nu il va aduce pe celalalt inapoi ... dar nici sa moara toti nu e o solutie ... Nu-l blamati pe Robert pentru faptul ca are suportul altora - nu din cauza lui exista in tara asta sistemul acesta sanitar ...
88.   Ceva noutati? trimis de
(14 feb 2008, 07:31:57
Mai stiti ceva de starea lui Robert? Sper din tot sufletul sa isi revina! Doamne Ajuta!
89.   Ceva noutati? trimis de
(14 feb 2008, 07:33:19
Mai stiti ceva de starea lui Robert? Sper din tot sufletul sa isi revina! Doamne Ajuta!
90.   Teoria conspiratiei trimis de
(14 feb 2008, 08:26:22
Dl. FLOREA , sunteti multumit?Cred ca acum va "frecati" mainile de bucurie...stati" la pinda "de mult timp,ii urmariti " scaunul "de director...Un sfat: nu va bucurati prea tare pentru ca Robert isi va reveni in curand...Multa sanatate Robert!Te asteptam sa fii iar printre noi , colegii tai "cei buni"....
90.1  RE: Teoria conspiratiei trimis de
(14 feb 2008, 10:52:16
sa-ti fie rusine diversionista imputita. cea care te bucuri esti tu. vaca proasta!
90.2  RE: Teoria conspiratiei trimis de
(14 feb 2008, 10:57:33
numai o jigodie poate trimite un asemenea comentariu.nu ai nici un fel de limita, mai ai nesimptirea sa folosesti numele sotiei lui. esti o vita, probabil tu te bucuri si-ti freci mainile, dar nu intre ghilimele ci la propriu

90.3  RE: Teoria conspiratiei trimis de
(14 feb 2008, 11:11:56
se depun toate eforturile sa se afle cine esti. s-ar putea sa o incurci.ai depasit orice limita.bine macar ca ai folosit ghilimele.inseamna ca te-ai autocitat. deci tu te bucuri si te freci pe maini.deasemenea stai si la panda.probabil esti "colegii cei buni.". aici din intamplare ai pus bine ghilimelele.

91.   Viata unui om e mai presus de orice!!! trimis de
(14 feb 2008, 10:44:52
Nu-mi vine sa cred ca se mai continua cu, comentariile rautacioase!Ce importanta mai are acum cine a fost vinovat?de ce era cu masina institutiei?ce viteza ?etc.Important este sa se faca bine,sa ramana alaturi de familie,prieteni si de toti cei care-l cunosc!

Mai are cineva info in legatura cu starea lui?
92.   Veste buna trimis de
(14 feb 2008, 11:47:01
este mai bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

93.   DESPRE... trimis de
(14 feb 2008, 11:52:52
scuze ca intervin...daR CE A SCRIS MIRELA e adevarat...din pacate...

dar..nu e momentul...

acum sa ne bucuram ca e mai bine.nu pot spune mai multe...dar acum o ora am aflat ....ca e mai bine...

suntem asasa de multi cei care-l iubim....DOAMNE AJUTA!!!!SI INTARIRE FAMILIEI...

ROBERT AI PENTRU CE SA REVII...FETITELE....MIRELA....

TOTI CARE TINEAM LA TINE DICOLO DE FUNCTIA TA..

LUPTA
94.   Ceva noutati? trimis de
(14 feb 2008, 12:58:24
cum se mai simte?

95.   Robert trimis de
(14 feb 2008, 16:36:02
totul e spre bine...sunt progrese
96.   Ti-as da zile de le mine trimis de
(14 feb 2008, 18:01:21
Sper sa te faci bine! Meriti sa te bucuri de viata! Lupta! Toti gresim!
97.   SANATATE trimis de
(15 feb 2008, 17:50:56
Brisc-uane, abuzul de pedepseste.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Găină în sos de ceapă 6 porţii 120 minute 1 găină 1kg ceapă2 ardei graşi100g ulei1 căpăţână de usturoi± sare, piper Curăţaţi găina de tuleie, pârliţi-o la flacără, spălaţi-o şi scurgeţi-o de apă. Tăiaţi-o în bucăţele,... Citeşte