Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 feb 2008 - Anul XIII, nr. 28 (3709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Relaxare de sezon

Patinoarul, preferat de sucevenii dornici de distracţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Patinoarul artificial din Suceava s-a umplut, duminică, de sucevenii dornici să petreacă momente de relaxare în aer liber.

Marea majoritate a celor care au ales patinajul pentru a se distra la sfârşit de săptămână au fost copiii şi tinerii, mai ales că elevii sunt la începutul unei vacanţe binemeritate de o săptămână, după încheierea primului semestru de şcoală.

Patinoarul din Suceava a răsunat ieri de glasurile micuţilor ce savurau fiecare moment în care puteau aluneca pe gheaţă, dar şi fiecare căzătură sau piruetă făcută cu voie sau din întâmplare.

Dacă locul celor mai tineri dintre cei prezenţi la patinoar era pe gheaţă, la mantinelă, părinţii şi bunicii îşi admirau odraslele şi le aplaudau fiecare mişcare care îi scotea în evidenţă.

„Venim în fiecare sfârşit de săptămână la patinoar. Nepoţelului meu îi place mult să patineze. Cred că, totuşi, gheaţa ar putea fi şi mai bună de atât. Vremea este în aceste zile foarte bună de ieşit din casă”, a spus Aurica S., o doamnă care îşi însoţea nepoţelul la patinoar.

Mulţi dintre cei de pe margine regretau fie că nu ştiu să patineze, fie că nu mai sunt suficient de tineri pentru a încerca, din nou, plăcerea de a aluneca pe gheaţă, evident, cu patine în picioare.

În ciuda faptului că termometrul arăta în jur de 5 grade Celsius, mai toţi patinatorii aveau nasurile roşii. Copiii neînsoţiţi au îndrăznit chiar să renunţe la haina groasă din spinare, pentru a se mişca în voie pe gheaţă.

„Ne distrăm foarte bine şi ne bucurăm că avem patinoar chiar în oraş”, a strigat un băieţel care nu s-a oprit nici o clipă din alunecat, nici măcar pentru a sta de vorbă cu cei de pe margine.

 

Program special, de vacanţă, la patinoar

Administraţia a decis ca sucevenii să aibă acces la patinoar, în această săptămână, după un program special, de vacanţă. Astfel, patinoarul va funcţiona, de luni până duminică, în intervalul orar 11.00 – 20.00, în patru ture de câte 90 de minute şi cu pauze de 60 de minute, timp în care gheaţa este refăcută.

Iubitorii acestui sport de iarnă sunt aşteptaţi la patinoarul din Suceava şi cu alte facilităţi, distracţia fiind întreţinută şi de muzica difuzată prin boxele montate afară. Preţul unui bilet, valabil pentru o tură de 90 de minute, este de 7 lei, pentru adulţi, şi de 4 lei, pentru elevi şi studenţi. Cei care nu deţin propriile patine le pot închiria de la patinoar, contra unei sume de 5 lei, pentru adulţi, şi de 3 lei, pentru elevi şi studenţi, timp de 90 de minute.

Patinoarul din Suceava oferă şi servicii de ascuţit patine, chiar dacă acestea sunt proprietatea vizitatorilor, dar contra cost, preţul fiind de 2 lei pentru fiecare pereche.

Frigul nu ar trebui să fie un impediment, de vreme ce, în incinta patinoarului, doritorii pot să se delecteze cu ciocolată caldă, cappucino sau vin fiert, pentru 2 lei paharul, sau ceai, la numai un leu paharul. Cei ce vor să zăbovească mai mult timp la patinoar pot să cumpere sendvişuri la preţul de 2,5 lei.

Condiţiile oferite de patinoarul artificial din Suceava, recent renovat, par să adune tot mai mulţi iubitori de distracţie în aer liber, mai ales că, din păcate, sucevenii nu au foarte multe variante pentru a petrece câteva momente de relaxare la sfârşit de săptămână.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patinoarul, preferat de sucevenii dornici de distracţie.
 Vizualizări articol: 1452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Patinoarul, preferat de sucevenii dornici de distracţie5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Patinoar=sanatate trimis de
( 4 feb 2008, 17:31:32
Patinoarul din sv este super best ,ar trebui continuate investitiile in grupuri sanitare etc si ar arata lejer ca unul din afara,unul din putinele din tara ramase.speram sa nu apara vreun mall in locul lui sau vreun ansamblu de locuinte si sa mergem prin scheia la vreun patinoar ceva
2.   Aici nu mai critica nimeni afacerea lui Lungu trimis de
( 5 feb 2008, 13:52:55
La Campulung s-a facut mare tam-tam cu Serbarile Zapezii..dar aici cu patinoarul care a inghitit bani de la bugetul local, de 5 ori mai mult decat valoarea lui..nu ia nimeni in considerare afacerile cu esenta populista ale lui Lungu???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap umplut 4 porţii - 60 minute 1 crap (circa 2kg)500g ciuperci proaspete4 cepe 2 căţei usturoi1 lingură făină250g untun vârf de cuţit nucşoară1 lingură pastă de roşii1 leg. pătrunjel± sare, piper Se curăţă crapul de... Citeşte