Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 ian 2008 - Anul XIII, nr. 1 (3682)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Distracţie

20.000 de oameni de Revelion în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Aproximativ 20.000 de persoane au înfruntat frigul pătrunzător şi au petrecut Revelionul în centrul municipiului Suceava, acolo unde Primăria şi Consiliul Local au organizat un amplu spectacol menit să marcheze trecerea în noul an.

"Înarmaţi" cu pahare şi sticle de şampanie, pe care le-au golit imediat după miezul nopţii, sucevenii s-au distrat şi au dansat pe melodiile formaţiilor Underdog Project din Canada, Pachanga din Spania, Viţa de Vie, Radu şi Arsenie de la fosta trupă O-Zone, dar şi ale interpreţilor de muzică populară Margareta Clipa, Alexandru Recolciuc, George Finiş şi Sofia Vicoveanca. Trebuie spus că prezenţa a două trupe străine la un Revelion în municipiul Suceava reprezintă o premieră.

Mai mult sau mai puţin cunoscuţi publicului din România, canadienii de la Underdog Project au reuşit totuşi să facă atmosferă şi să-i încălzească pe cei prezenţi în centrul Sucevei.

Cei trei membri ai formaţiei au prezentat un spectacol ce a inclus melodii precum „Summer Jam”, "Girls of Summer" şi "Unbelievable” sau “Saturday Night", şi care au reuşit să „prindă” la publicul sucevean.

Apreciaţi de suceveni au fost şi spaniolii din formaţia Pachanga, cei care au reuşit să se remarce pe plan internaţional cu melodii precum “Loco”, “Close to you” sau „I Don’t Like Raggae-ton”. Recitalul acestora a fost unul dintre cele mai apreciate ale serii, publicul sucevean, în special cel tânăr, dovedind că este la curent cu melodiile celor doi spanioli.

Revelionul premierelor

De fapt, se poate spune că „Revelionul 2008” a fost unul al premierelor.

Cei doi foşti componenţi ai trupei O-Zone, Radu şi Arsenie, au acceptat în premieră să apară împreună pe scenă şi să cânte patru cântece ale formaţiei cu care s-au consacrat, printre care şi celebra piesă „Dragostea din tei”.

Tot o premieră au fost şi jocurile de lasere care au făcut deliciul sucevenilor. Pe blocurile din centru a fost proiectată cu lasere fraza „Primarul Ion Lungu şi Consiliul Local vă urează La Mulţi Ani”.

Primarul Ion Lungu împreună cu soţia a învârtit hora alături de suceveni

Ca şi la revelionul precedent, "Privighetoarea Bucovinei", cum este supranumită Sofia Vicoveanca, a fost cea care a făcut trecerea dintre ani, cântecele ei încălzind la maxim atmosfera din piaţă.

Alături de ea s-a aflat pe scenă şi primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, care a condus numărătoarea inversă şi a lansat urarea „La Mulţi Ani 2008”.

El le-a transmis sucevenilor să aibă, în 2008, un an mai bun decât cel care a trecut, le-a mulţumit pentru că au fost buni cetăţeni în 2007 şi le-a cerut sprijinul pentru proiectele pe care Primăria le va demara în noul an.

Primarul nu a fost simplu spectator la Revelionul municipalităţii. Împreună cu soţia sa şi cu alţi oficiali ai Primăriei Lungu a învârtit hora, cum se spune, în piaţă, alături de ceilalţi suceveni.

El a ciocnit şampanie cu oamenii, dar a şi făcut cinste, Primăria pregătind câteva zeci de sticle pentru cei din piaţă.

Nu au lipsit focurile de artificii care au făcut deliciul celor prezenţi la Revelionul în aer liber.

Spectacolul prezentat de pirotehnişti a ţinut circa un sfert de oră şi a fost unul impresionant, fiind însoţit de chiote de bucurie şi de admiraţie.

Piaţa centrală a municipiului Suceava s-a eliberat în jurul orei trei dimineaţa, în urma petrecăreţilor rămânând mii de pahare şi de sticle goale.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 20.000 de oameni de Revelion în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 3502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.55/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 11 voturi
20.000 de oameni de Revelion în centrul Sucevei3.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Chiar asa? trimis de
( 3 ian 2008, 11:47:17
Asta s a numit revelion? a fost mai naspa ca anul trecut
2.   Haha trimis de
( 3 ian 2008, 12:29:19
Mai putina lume ca anul trecut. Le-au sarit cd-urile si primarul ala sa ma scuze nenea reporterul dar unde era ca eu nu l-am vazut. O jena de revelion. In loc de muzica am auzit reclame. Penibil!!
3.   Fain trimis de
( 3 ian 2008, 13:16:30
mie mi-a placut. mai ales laserele. ce vreti, doar nu e bucuresti...
4.   Muzica de petrecere trimis de
( 3 ian 2008, 13:24:50
Mie nu prea mi-a placut pt k nu a fost atmosfera....

Poate k niste cantareti d muzica de petrecere erau mai indicati pt un astfel d eveniment pt k se stie cum chiuie lumea la astfel d muzica....

Oricum m-am distrat intr-un cerc mai restrans cu astefl d muzica si tipam d mama focului....

4.1  RE: Muzica de petrecere trimis de
( 3 ian 2008, 23:11:09
ce stiu tzaranii ce is alea lasere....
5.   !!!!!!!!!!! trimis de
( 3 ian 2008, 13:41:26
si cand a cantat vita de vie?

nu s-a respectat programul!!!!!!!!!!!!!!

nu trebuia sa cante la 21.40?

ati facut-o de ****!!!!!!!!!

ca in toti anii de altfel!!!!!!!!!

si inca ati mai pus si programul pe site!!!!!!

si oricum a fost cel mai de RAHAT revelion!!!!!!!!

aaa si laserele erau prea jos!!!!!!!!!!!!

intrau in ochi!!!!!!!!!!

ati uitat sa scrieti ceva!!!!!!!!CAND S-A INTREBAT DACA A PLACUT " SPECTACOLUL" CU LASERE TOATA LUMEA SAU CEL PUTOIN MAJORITATEA A STRGAT: NUUUUUUUU

6.   Vrajeala de rev trimis de
( 3 ian 2008, 13:41:53
cu pers care am vorbit nimeni nu spunea ca a fost frumos rev sau ceva de genul.

fratilor a fost o vrajeala de rev foarte putini oameni pt ca stiau ce muzica proasta este si nu au mai venit, iar alt motiv a fost si frigul desigur.

dar si cu artificiile au dat in bara mai pai anul trecut a fost super!
7.   Multa ceata... trimis de
( 3 ian 2008, 13:52:48
Stau si ma intreb cum a-ti numar voi 20000 de persoane ca astia de la Obiectiv au numarat 25000. Focul de artificii a fost nemaivazut, adica nu s-a vazut, oricum banii s-au platit, doar e an electoral si se mai vrea un mandat.
8.   Fadstares trimis de
( 3 ian 2008, 13:59:40
inteligenta fraza!!!!!!!!!

si un copil de grupa mica stie sa ureze ceva mai complicat
9.   Compact la Falticeni trimis de
( 3 ian 2008, 14:04:26
La Suceava le-a sarit CD-ul, dar l-a Falticeni nu le/a mers deloc Compactilor. A fost penibil. Ati facut reclama in ziar la super spectacolul Compact si cand colo a fost de tot rasul. Au venit pustoaicele de la Bordo, dezbracate, care au inghetat, instantaneu cum au urcat pe scena. Primarul, figurant cum il stim, nici macar nu a explicat pentru panarama pe care a reusit sa o faca in piata orasului si pentru ce a adunat cateva mii de oameni. Nu tu sampanie, nu tu o hora cu cei prezenti, un foc de artificii ca un foc de paie. Macar daca era asa cum a fost cel d epe 20 iulie. Se spune ca asa cum iti merge in noaptea de Anul Nou iti merge tot anul. Si lui Tofan ii va merge pana la alegeri. Mai bine il lasa pe Ion Ilisescu sa organizeze un spectacol folcloric in noaptea dintre ani decat asa panarama. Mai ales ca solistul de populara a fost la inaltime. Sa speram ca partenerul media al manifestarii de la Falticeni, va veni cu amanuntele necesare despre aceasta bataie de joc.
10.   Gramatica trimis de
( 3 ian 2008, 14:22:52
fraza ,,Primarul Ion Lungu si Consiliul Local va ureaza La Multi Ani" de care vorbiti voi este o PROPOZITIE, daca imi amintesc bine din clasa a 8-a cand ma punea profa sa impart texte in fraze si propozitii. Acum cu democratia nu stiu ce va mai invata aia...laughing)
11.   NAJPA trimis de
( 3 ian 2008, 14:36:44
INTRADEVAR A FOST UN REVELION NAJPA.ANUL TRECUT A FOST MULT MAI FAIN,A FOST O ATMOSFERA MA I MIJTO,IN SCHIMB ANUL AZTA DIN .......
12.   Frig ceata si atmosfera slabuta trimis de
( 3 ian 2008, 14:44:15
ce sa ne mai ascundem a fost mult mai slab organizat ca anul trecut ce a-ti vazut voi de la ziare ...multa minciuna si lauda mare,,,asta a fost adevarata fata a revelionului.pacat.
12.1  RE: Frig ceata si atmosfera slabuta trimis de
( 3 ian 2008, 18:36:53
"...multa minciuna si lauda mare..." pai la ce te asteptai din partea primaruliu ?
13.   Mai bine... trimis de
( 3 ian 2008, 15:28:03
Mai bine mai scadeau taxele impuse de primarie decat atatia bani dat celor care au cantat, pentru ce?
14.   Pachanga trimis de
( 3 ian 2008, 15:56:42
Am stat sa-i vad pe cei de la Pachanga. Ce jenant pt. o trupa sa inceapa sa cante din repertoriul altora. Nu i-am vazut pe aia de la Underdog, dar Pachanga s-au facut de 2 bani in ochii mei (nu ca ar fi fost mai sus inainte, dar au fost artificiali, nu au stiut sa "bage publicul in priza")
15.   Halal, Revelion! trimis de
( 3 ian 2008, 16:50:11
Cu asa "inteligenta" a primarului nu-i de mirare ca a iesit asa o petrecere! Pacat pentru "artistii" adevarati care au incercat sa mimeze arta, (pozitive muzicale peste tot) pe banii oferiti de primarie! Mi-e mila de ei, sincer!
16.   Numaratoare trimis de
( 3 ian 2008, 18:34:11
20.000 de persoane participante... nu prea cred. Probabil ca reporterul a beut prea mult si vedea dublu. Sau poate a numarat incaltarile, apoi a uitat sa imparta la doi. Garantat nu au fost 20.000, cel putin la ora 23:45 cand am ajuns si eu acolo nu erau mai multi de 10.000. S-au mai strans pe la miezul noptii cativa, dar au plecat injurand dupa spectacolul jalnic de artificii (probabil ca din cauza cetii...). Am stat pana la 0:30, apoi am plecat acasa injurand in gand spectacolul lui Lungu (era de asteptat: la asa primar... asa spectacol).
17.   Reclame trimis de
( 3 ian 2008, 18:53:42
Cel mai frumos moment a fost chestia cu reclamele,imediat dupa miezul noptii,colosal,nu...bravos
18.   Drops trimis de
( 3 ian 2008, 22:12:40
Tudor IONESCU, Dan COMAN nu cred ca sunteti licentiati pentru a declara cum a fost Revelionul in centru .. a fost bine, a fost rau ... articole scrise la comanda lui Lungu .. El a chemat, el a facut, el a realizat... mare om, mare primar.... mare tiganie si mare **** cu concertu in centru ... intr'adevar e frumos in aer liber, dar se putea si mai bine .. intr'adevar exista optiunea de a alege .. mergi in centru ... sau nu mergi .. cei care au fost in centru si nu le'a placut .. a fost alegerea lor .. nu au platit ... dai bani, ai calitate .. nu dai .. primesti arsenie si radu .. va salut ... 5 4 3 2 1 La Multi Ani @ la anu sper sa vina Parazitii .. sa va incante cu "mesaj pentru Europa" si "Fuck you Romania"
18.1  RE: Drops trimis de
( 3 ian 2008, 22:14:37
dupa ce criteriu s'a facut numerotarea? in comparatie cu Obiectiv .. o voce a sucevei aveti o maja de eroare de + - 5000 de suceveni ... sau a'ti presupus ... ?
19.   ... trimis de
( 4 ian 2008, 15:42:00
in primul rand nu s`a respectat programul ...

in al doilea rand nujt daca artificiile alea de toata jena au tsinut chiar un sfert d` ora...

in al 3`alea rand a fost ok...happy

iubesc pachanga!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Desert cu mere şi struguri 4 felii de franzelă2 ouă150ml lapte100g unt2 mere100g struguri3 linguri zahăr1 lămâie1 lingură seminţe de susan Scoateţi cotoarele merelor, fără a le curăţa de coajă. Tăiaţi-le apoi în rondele cu grosimea de 5mm.... Citeşte