Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 dec 2007 - Anul XII, nr. 300 (3669)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pe un viscol cumplit

Autobuz cu 20 de călători, lovit de o şoferiţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un autobuz care se deplasa pe relaţia Zahareşti – Suceava, încărcat cu 20 de călători, a fost oprit din drum în apropiere de Stroieşti, după ce a fost tamponat de o şoferiţă care a derapat.

Accidentul s-a produs în jurul orei 13.30, în condiţii meteorologice extreme. Deşi la acea oră în municipiul Suceava vremea şi condiţiile de trafic erau normale, odată cu intrarea pe DN 17, la ieşirea din oraş spre Stroieşti, datele problemei erau schimbate radical.

Zăpada căzută pe parcursul zilei, purtată către şosea din toate părţile de vântul foarte puternic, îngreunase mult condiţiile de trafic.

Femeia care a provocat accidentul, Loredana V., în vârstă de 28 de ani, din municipiul Suceava, aflată la volanul unui autoturism Chevrolet, mergea de la Suceava spre Ilişeşti.

Şoferiţa, accidentată grav

Ajunsă în apropiere de intrarea în Stroieşti, femeia a derapat şi a intrat pe sensul opus de mers, izbindu-se violent în autobuz.

„Am văzut-o cum a scăpat maşina de sub control şi vine spre mine. Am tras cât am putut în dreapta, dar nu am putut evita impactul”, ne-a povestit şoferul autobuzului, Mihai Bandol.

Călătorii, care nu s-au ales cu răni de pe urma accidentului, au rămas în drum în jur de o oră, până când un alt autobuz al firmei transportatoare a ajuns la faţa locului şi i-a dus către destinaţia spre care s-au pornit.

De pe urma accidentului a avut de suferit doar şoferiţa, care s-a ales cu răni grave, pentru care are nevoie de 30-35 de zile de îngrijiri medicale. Maşina s a fost serios distrusă. Imagini de la locul accidentului puteţi vedea pe site-ul ziarului nostru www.monitorulsv.ro

Alte accidente din cauza vremii

Poleiul a mai făcut şi alte victime în trafic. Ieri dimineaţă, în jurul orei 4.00, un bărbat din Botoşani a provocat un accident pe DN 17 A, în apropiere de comuna Horodnic de Sus. Din cauza poleiului, şoferul a pierdut controlul asupra volanului, a ieşit în afara drumului şi a intrat frontal într-un copac. Botoşăneanul fost transportat de urgenţă la spitalul din Rădăuţi, fără a fi în stare gravă.

Şi miercuri s-au produs trei accidente care au avut printre cauze poleiul.

Un şofer din Stulpicani, care se deplasa pe raza localităţii, a intrat cu maşina într-o bornă kilometrică şi apoi a ajuns în şanţ, după ce a derapat. Urmare a impactului, o bătrână de 75 de ani, aflată lângă el în maşină, a ajuns în stare gravă la spital.

La Moara, o localnică de 22 de ani, care conducea o Dacie, a derapat şi a izbit frontal o autoutilitară care venea de pe contrasens. A avut noroc, scăpând cu răni uşoare.

Cel mai grav dintre accidente s-a produs la Siret. Marius V., de 25 de ani, localnic, aflat pe un motoscuter, a izbit frontal un camion parcat regulamentar la marginea drumului, după ce a derapat. Tânărul a ajuns la spital în stare gravă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autobuz cu 20 de călători, lovit de o şoferiţă.
 Vizualizări articol: 2832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Autobuz cu 20 de călători, lovit de o şoferiţă3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Minciuna trimis de
(14 dec 2007, 22:10:10
calatorii au fost luati de un microbuz care venea de la c-lung mold. si nu de la firma de unde provenea autobuzul,altfel stateau mult si bine in frig

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gomboţi cu iaurt 4 porţii – 60 minute1 pahar mare iaurt (500g)1 pahar griş (acelaşi)1 pahar lapte (acelaşi)200g smântână200g dulceaţă de vişine100g zahăr pudră200g pesmet200ml uleiun vârf de cuţit sare Se fierb... Citeşte