Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 ian 2015 - Anul XX, nr. 11 (5823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Steaua e numai singura

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru că s-au bătut în cuie unele transferuri, putem să le pomenim şi noi aici, fără teama de a cădea ulterior în derizoriu. Aşadar, Piţurcă i-a transferat pe steliştii Sânmărtean şi Szukala la ilustra sa echipă, slăvit fie numele ei de către suporteri. S-a scris, inclusiv în cheie ironică, despre cum această insistenţă a domnului Piţi ar însemna o recunoaştere a greşelii sale de a nu-l evalua just pe Sânmărtean, pe vremea când păstorea naţionala. Eu zic că întortocheatul Piţi îl evalua exact cum trebuie, dar nu dorea să facă pe plac ălora care îi făceau selecţia prin presă. Şi staţi aşa, că nu s-a terminat: nu-i exclus ca, un timp, să-l ţină pe Sânmărtean pe bancă pentru ca nu cumva acesta să uite cine-i şefu’. Oricum, titular sau nu, Sânmărtean a prins transferul care l-a pricopsit pe viaţă. Ceea ce nu se poate spune despre Tănase, rămas un fel de fată bătrână, în ale cărei vise prinţul nu mai vine pe cal alb, ci pe cămilă. Dacă nici la vară nu se arată, preocuparea se va transforma inevitabil în depresie, asta dacă nu cumva pasul a fost făcut.

În sens invers, Steaua a plusat cu Gabi Tamaş, ca înlocuitor al lui Szukala. Poate doar pe postul de bază, căci numărul de goluri reuşit de polonez nu e la îndemâna multor fundaşi centrali cu greutate, cu atât mai puţin a lui Tamaş. Să ne amintim că ultima dată când s-a transferat la o echipă din România, la CFR Cluj, ex-dinamovistul nici n-a apucat să despacheteze. Cred că o mare influenţă asupra deciziei sale de a se tranfera în Ghencea e faptul că peste drum de stadionul cu acelaşi nume se află un obiectiv strategic, un local cu manele live. Sau poate că sunt eu răutăcios şi Tamaş se va comporta cu profesionalism, cum a văzut el în Anglia…

În ceea ce priveşte restul echipelor din fotbalul nostru, nici nu are rost să vorbim de transferuri. Ba chiar, în destule cazuri, nici n-ar mai trebui numite aşa, ci dezertări. Oricât le-ar pica de greu altora, Steaua ţine afişul de una singură. Mai nou, şi cu vechea siglă! Aşa că iniţiativa site-ului prosport.ro, de a organiza concurs de sigle printre suporteri, se dovedeşte tardivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steaua e numai singura.
 Vizualizări articol: 1866 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Steaua e numai singura5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei