Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 oct 2014 - Anul XIX, nr. 235 (5744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nuntă în loc de balul Naţionalei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Încă nu mi-e clar dacă la fotbal, adică la cel de performanţă, nu la bambiliciul poreclit Liga I, stăm prost sau stăm proşti. Sau stăm ca proştii, în loc să încercăm să urnim naibii căruţa care e clar că s-a împotmolit în glod cu foarte mulţi ani în urmă. Mi s-a făcut silă de mine însumi, de fapt de ceea ce am tot scris pe acest subiect care rămâne însă mereu actual. Indiferent de ce schimbări se produc la vârful instituţiilor de profil ori în rândul clasei muncitoare din iarbă, fotbalul românesc merge exclusiv în jos, deşi, paradoxal, se află de mult pe fundul prăpastiei. Au fost înlocuiţi Corleone cu Gino Iorgulescu şi Naşu' cu Burleanu. Vi se pare că în afara schimbărilor în sine s-a mai produs şi vreo altă schimbare? Adică să se fi alcătuit vreun plan de perspectivă, să se fi creat centre de copii şi juniori, să fi fost adus măcar un antrenor adevărat la Naţională şi noi să nu fi observat? Răspunsul la toate întrebările astea e unul singur: canci! Iar pentru că Naţionala ne frige pe toţi, ba încă şi mai tare în această săptămână, constatăm că aici e buba cea mai mare. Ca mai mereu înaintea meciurilor importante, dincolo de lipsa de antrenor mai avem de luptat şi cu o criză de efectiv, inerţia lui Piţurcă fiind egală sau mai mare decât propria-i imbecilitate. Sunt, totuşi, câţiva fotbalişti, care ar trebui chemaţi la Naţională, pentru că au ceva reuşite în campionatul ăsta, aşa prost cum e el. Cea mai bizară dintre absenţele de la lot este cea a numitului Budescu, despre care însuşi patronul lui, Ioan Niculae, spune când că-i genial, când că-i idiot. Dar niciodată că n-ar fi fotbalist. Ei bine, absenţa lui la meciul cu Ungaria este explicată prin faptul că în aceeaşi zi cu meciul, Budescu are programată nunta. Aici începe balamucul: Piţurcă zice că nu l-a convocat tocmai fiindcă e ginerică, în timp ce Budescu zice invers, adică fiindcă n-a fost convocat (lucru pe care-l ştia demult) şi-a programat nunta! Situaţie în care, desigur, Piţurcă mizează pe Stancu. Cum care? Ăla care tot în meci cu Ungaria a tras în lungul porţii de la un metru de ea.
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nuntă în loc de balul Naţionalei.
 Vizualizări articol: 1189 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Nuntă în loc de balul Naţionalei5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei