Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 sep 2014 - Anul XIX, nr. 220 (5729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Schimbi locul, schimbi norocul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Real Madrid şi Manchester United au făcut schimb de jucători, cu nişte marafeţi în plus pentru spanioli, iar speranţele celor două echipe erau într-o grabnică revenire de formă. Cei doi fotbalişti care au schimbat aerul s-au propus repede protagonişti. Mai întâi, sâmbătă, Chichiarito a dat două goluri în acel 8-2 reuşit de Real la Deportivo La Coruna, prima dintre reuşite fiind încadrată de comentatorii de la DigiSport la eurogoluri, alături de o folha seca a lui James Rodriguez. Eu n-am rămas indiferent nici la deschiderea scorului, reuşită de Ronaldo: un gol cu capul, de la 11 metri, dar pe retragere, portughezul imprimând forţă mingii doar din muşchii gâtului! De pildă, şi Tade a dat unicul gol al CFR-ului la Galaţi tot cu capul, tot de pe la 11 metri, dar a venit cu faţa, cu bătaie pe picioare, astfel încât a folosit şi forţa centrării. N-a fost cazul la Ronaldo, care pur şi simplu a… şutat cu capul în minge! A mai fost un gol interesat al lui Ronaldo, acela marcat la ieşirea hazardată a portarului advers, urmată de fault asupra lui Benzema. Arbitrul a lăsat avantaj, mingea a ajuns la CR7, iar acesta a înscris pe lângă un fundaş care încerca să acopere poarta. Ulterior, pe parcursul primei reprize, televiziunea spaniolă a insistat cu reluări de la aceasta fază, iar comentatorii români, din păcate pentru ei şi pentru telespectatori, au crezut că se sugerează faptul că portarul lui Depor trebuia eliminat. Nicidecum, era vorba despre… ofsaid la Ronaldo! Pentru că între acesta şi poartă mai era un singur adversar, fundaşul despre care spuneam mai sus că se retrăsese. Puţini dintre cei care comentează se pun la punct cu regula ofsaidului sau, chiar dacă o cunosc, nu sunt în stare să o interpreteze într-o situaţie de joc mai aparte. E drept, nici tuşierul nu i-a ajutat, steagul rămânând jos, dar acesta şi-ar fi dat seama dacă ar fi beneficiat de reluări.

În schimb, deşi Di Maria a înscris cu un superb lob-linguriţă, United a clacat la Leicester după ce a condus în două rânduri la două goluri! 5-3 pentru gazde, un meci neverosmil, în stilul van Gaal, laie sau bălaie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Schimbi locul, schimbi norocul.
 Vizualizări articol: 1592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Schimbi locul, schimbi norocul5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei