Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 sep 2014 - Anul XIX, nr. 216 (5725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Asumarea incompetenţei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Evenimentul săptămânii, dincolo de debutul meciurilor din grupele cupelor europene, este despărţirea dintre Petrolul şi Lucescu-junior. Ea este prea abruptă, dacă mă întrebaţi pe mine, dar nu mă întrebaţi. Şi chiar dacă m-aţi întreba, nu aveţi calitate oficială la clubul prahovean. Până la urmă, suntem privitori ca la un teatru, vorba poetului. De-a lungul timpului, m-a exasperat în multe rânduri prudenţa excesivă a celui care a primit supranumele Mister X. Un păgubos care dă tot timpul impresia că ar fi putut mai mult. Nici măcar o fărâmă din nebunia tinereţii pentru unul pe a cărui etichetă scrie „junior”... Cu toate acestea, la ora actuală, el era cel mai experimentat antrenor din Liga 1. Peste Grigoraş, care s-a cam plafonat în afara provocărilor europene. Iar obiectivul ploieştenilor, aşteptat de atât amar de ani, titlul de campioană, nu era compromis. Petrolul a căzut pe locul 4, dar marea încercare era meciul cu Steaua din etapa viitoare. Cunoscută fiind istoria duelului personal al „juniorului” cu echipa din Ghencea, poate că decizia despărţirii ar fi trebuit amânată până după etapa viitoare. O eventuală victorie a Petrolului ar fi comprimat la maximum grupul fruntaş, dar această şansă i-a fost refuzată lui Răzvan Lucescu. Oricum, primul lucru ar trebui să fie o autoevaluare.

Intrusa-surpriză este CFR Cluj, cea care a beneficiat de 6 puncte în urma întâlnirilor cu Petrolul şi Astra, două echipe care nu prea au boii acasă. Ca şi ploieştenii, şi foştii ploieşteni de la Astra şi-au făcut rost de două „roşii”, un mesaj indirect pentru patronul Niculae, care-i ţine pe sec de luni de zile, deşi-i place să se împăuneze cu performanţele echipei. Poate vă amintiţi, la începutul sezonului, îl creditam pe Miriuţă cu prima şansă de a fi demis, dar iată-l acum pe acesta pe locul 2! Ca dovadă că nimeni nu e infailibil, cu atât mai puţin eu. Dar, în ambele cazuri, asumarea incompetenţei poate conduce la competenţă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asumarea incompetenţei.
 Vizualizări articol: 1276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asumarea incompetenţei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei