Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 feb 2014 - Anul XIX, nr. 30 (5539)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Vârful de formă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Este firesc ca la început de an tot omul să-şi fixeze nişte ţinte, nişte obiective pe care-şi propune să le atingă, iar pentru asta îşi face o planificare. În lumea sportului, asta e de la sine înţeles şi se traduce prin atingerea formei maxime a sportivului / echipei exact la momentul oportun, adică în competiţia cea mai importantă. Fotbalul, în anii precum acest 2014, în care se desfăşoară Campionatul Mondial, se confruntă cu probleme suplimentare, fotbaliştii de la care fanii echipelor naţionale aşteaptă marea lovitură fiind angrenaţi în varii alte competiţii în ţările unde joacă. Să luăm exemplele cele mai la îndemână: Ronaldo şi Messi. Atât Barcelona cât şi Real Madrid se luptă pentru câştigarea campionatului, deocamdată aflându-se la egalitate, aşadar fiecare partidă fiind importantă pentru victoria finală, şi deci prezenţa fiecăruia din ei în fiecare meci impunându-se de la sine. Cei doi trebuie să fie practic în vârf de formă la fiecare partidă, ceea ce este aberant, imposibil. Acum, după partida tur a semifinalelor din Copa del Rey, este clar că tot ele vor juca şi finala, deci alt vârf de formă se impune pentru fiecare din cei doi, mai ales că Barcelona n-a mai ajuns în finală de 3 ani, iar Real a pierdut-o pe ultima, cu Atletico, chiar pe Bernabeu. În tot acest timp, atât Real cât şi Barcelona mai au de disputat meciurile din Liga Campionilor, pe care ambele şi-o fixează ca obiectiv principal la fiecare ediţie. Iar aici fiecare nou meci este privit ca o finală, deci iată nevoia ca Piticu' şi CR7 să mai prindă... vreo 7 vârfuri de formă, presupunând că ajung în finală! Toată tărăşenia cu campionat, cupă şi Ligă se termină în mai. ... Iar în iunie începe World Cup, în care şi Leo şi Christiano vor simţi apăsarea milioanelor de fani care-i aşteaptă să se încoroneze şi cu trofeul suprem. Poţi să te prezinţi altfel decât în vârf de formă!? În asemenea condiţii este aproape un noroc pentru fiecare din ei fie o accidentare, ca a lui Messi, fie o suspendare, ca asta de acum a lui Ronaldo. Iar dacă îi vedem că dispar din fotbal când ajung abia pe la 30 de ani, de ce ne-am mira? Vedeţi care-i diferenţa? Steaua, după 10 meciuri jenante, şi-a propus să atingă vârful de formă fix în meciul cu Chiajna de săptămâna viitoare!
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vârful de formă.
 Vizualizări articol: 1394 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Vârful de formă4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei