Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 ian 2014 - Anul XIX, nr. 16 (5525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


O fi Keşeru vreun Bale?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Oarecum împotriva voinţei mele, şi doar pentru că se desfăşoară la ora 19, la care nu există concurenţă pe celelalte canale care transmit fotbal, am văzut toate meciurile de până acum ale Stelei: şi când au luat 5, şi când au smuls egal, şi când ... Oricum, nici n-am înţeles nimic, nici nu mi-a plăcut măcar ceva (un dribling, un şut, un plonjon, orice) din ceea ce se vedea pe ecran. Dominanta partidelor a fost lehamitea, mai ceva ca apatia lui Bute: toţi băieţii ăia, mai tineri, mai bătrâni, păreau să fie puşi să facă ceva la care fie nu se pricep, fie li se dă sub formă de pedeapsă. La primul meci, ăla cu 5 luate, am înţeles: era primul meci după ditamai pauza, e greu să ceri relaţii de joc, scheme, tactici. Dar măcar niţică implicare, poftă de a zburda, mişcare. Nici. Păreau să se afle nu la debut de sezon, ci la căderea primei zăpezi, după un tur în care jucaseră vreo 20 de etape de campionat, vreo 8 de cupă şi măcar 10-12 de cupă europeană. Ăia din poartă adormiţi, ăia de pe linia de fund mahmuri, mijlocaşii ieşiţi dimineaţă din discotecă, iar atacanţii cu gândul la gagici. Nimeni n-are nici o treabă cu fotbalul, iar jocul merge mai prost de la un meci la altul. Nu-mi vorbiţi de meciul cu Bremen, că atunci au frecat-o şi ăia tot aşa. Dincolo de fotbalul inexistent, mai lipsea şi Keşeru, deşi era pe iarbă. Orice atingea băiatul ăsta se transforma în pagubă: pase aiurea, şuturi în plopii din spatele porţilor, driblinguri eşuate. Peste toate, o pornire absolut inexplicabilă de a-şi menaja copitele. Explicaţia ne-a dat-o chiar el: cică-s prea tari antrenamentele. Eu cred că aşa i s-or fi părut şi ălea din Franţa, de n-au ştiut ăia cum să-l gonească mai repede. După primele meciuri, Keşeru mi se pare pur şi simplu o catastrofă. Nu-i vorbă, aşa mi se păruse şi Bale în primele meciuri la Real: nu-i ieşea nimic, ba îi mai încurca şi pe ceilalţi, încercând disperat să înscrie. Uşor-uşor şi-a făcut loc, iar acum mi se pare fundamental: înscrie (până şi în locul lui Ronaldo, din lovitură liberă!), aleargă turbat şi mai ales îşi serveşte coechipierii cu mingi de gol. N-o fi şi Keşeru un fel de Bale care după ce s-o acomoda...? Vă şi răspund: nu, nu şi nu! Bale aleargă într-un meci probabil mai mult decât a alergat Keşeru în 8 sezoane în Franţa.
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O fi Keşeru vreun Bale?.
 Vizualizări articol: 1762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
O fi Keşeru vreun Bale?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei