Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 195 (5402)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Greu cu leşii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Momentul de reculegere în memoria lui Costică Ştefănescu a fost stricat de ambele tifoserii. Era clar că polonezii n-aveau habar de căpitanul de odinioară al Craiovei Maxima şi, chiar de ar fi ştiut, nu le-ar fi păsat. Ca să nu ne minţim singuri, nici fanilor stelişti care vor face deplasarea în Polonia nu le pasă dacă Lato e mort sau viu, acesta nefiind Latovlevici, ci un jucător polonez cam de vârsta lui Ştefănescu, încă în viaţă. Ideea e că mai degrabă s-ar fi respectat momentul de reculegere la un Dinamo-Steaua. Polonezii nu s-au conformat, au continuat să se manifeste, iar fanii Stelei au greşit când au început să-i huiduie. Dacă la un eveniment îţi intră unul cu pantofii murdari în casă, ultimul lucru recomandat e să-i faci scandal, mai bine îl laşi să se facă doar el de râs.

Trecând la joc şi mai ales la rezultat, trebuie să ne cam îngrijorăm. Dacă polonezii erau un pic mai tehnicuţi, ar fi scos ceva mai mult din situaţiile de contraatac, alea care n-au ajuns să se transforme în ocazii. Steaua şi-a păstrat forţa de a-şi înghesui adversarul, cu Tănase prelungindu-şi perioada de graţie, dar nu mai are un vârf care să inventeze goluri, ca Rusescu. Pe Piovaccari trebuie să-l alimentezi cu pase, să-i oferi mingi. Italianul are instinct şi ştie să dejoace tactica la ofsaid. Nu excelează la partea tehnică, la gol soluţia i-a fost oferită de Kuciak, care a ieşit neinspirat. Piovaccari, deplasându-se chiar şi cu spatele la poartă, pierduse progresia şi, în lipsa invitaţiei la lob, ar fi fost forţat la o soluţie statică şi nu-l văd reuşind vreun şut la vinclu de la acea distanţă. Dar, după ce a ieşit italianul, nici că am mai avut vreo acţiune frontală, s-a insistat pe benzi. La Varşovia, totul ar trebui să meargă strună pentru calificare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Greu cu leşii.
 Vizualizări articol: 1315 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Greu cu leşii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei