Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 64 (5271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


... Probleme, mă?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Nici nu mai ţin minte la ce făcea reclamă chestia aia cu „Gogule, probleme, mă?”, dar ar putea foarte bine să fie reluată având acum drept „target” fotbalul românesc. Ba şi handbalul. Ori rugbiul. Ori... toate! Echipele noastre de primă ligă, exceptând Steaua, au probleme: cu banii (marea majoritate), cu lotul, cu terenul, cu antrenorii. Cel mai ciudat caz este cel al Sportului Studenţesc. Din frânturile de conflict făcute publice, eu înţeleg că dl. Şiman, care se dorea cândva a fi vârful de lance al bătăliei antimafie, candidând chiar la funcţia Naşului, nu este altceva decât un alt mărunt borfaş, a cărui ţintă nu este performanţa sportivă, ci niscai ciordeli mărunte pentru care individul nu se dă în lături de la nimic. Cel mai dramatic este cazul fotbaliştilor (câţiva din lot) care nu au fost plătiţi de... doi ani! Încât te întrebi din ce naiba au trăit ei în tot acest timp, din moment ce nu ştiu ca vreunul din ei să fie vreun conte, ca Gianluca Vialli, cu avere incalculabilă. Încă mai bizar e lanţul de întâmplări din ultima vreme: cei din lot au venit în continuare la antrenamente, dar dincolo de faptul că n-aveau vestiare şi duşuri, nici măcar n-au fost lăsaţi să joace: la primul meci din retur un paznic nu le-a deschis poarta, iar la al doilea s-au trezit că nu figurează pe foaie, în locul lor fiind trecuţi... juniorii! Federaţia lu' Naşu continuă să o lălăie, neluând nici o măsură, justiţia la fel, astfel încât nu m-ar mira să văd că Şiman rămâne liber încă multă vreme. Probleme are şi Vasluiul dacă Porumboiu chiar se cară, sătul să vadă că performanţa se tot îndepărtează (e drept că şi cu contribuţia lui, că doar nu l-a vândut altcineva pe Wesley), la fel, ba chiar mai rău, se prezintă lucrurile şi la Rapid, unde datoria creşte de la o zi la alta ca Făt Frumos (ajungând acum cică la 34 de milioane de euro!, de te ia cu rău la inimă, şi iar te-ntrebi: prin ce lanţ de miracole Copos e tot liber?), la Dinamo a fost sărbătoare că şi-au primit banii din... noiembrie! La Galaţi, la Bistriţa, la U. Cluj, cam tot aşa. Dacă ar fi după lege, ar rămâne vreo 3 echipe, Steaua, Astra, Mediaş. Probleme, mă?
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ... Probleme, mă?.
 Vizualizări articol: 1263 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
... Probleme, mă?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Don profesor de ce? trimis de
(19 mar 2013, 16:37:08
Iti mai citesc din cand in cand articolele si te simt din ce in ce mai papusica trasa de arc castigi si matele o pane un pic mai alba. Batrinetea, oboseala, frica te-a “mutilat”. Nu mai esti tipu ala care prin 90 sau 91 vorbea la un radio din Sv si stateam toata noaptea sa-l ascult. Apropo am facut liceul la Stefan si … vai inca de atunci prin 90 desi eram pufan aveam impresia de anormalitate era vorba “de un ceva in “ apucaturile securistice la unii din profesori numa la unii nu la totzi … era perioada cand inca se facea carte da se facea carte…. Don professor fii tu insuti leapada fata asta de telefon facut in ue, te simt ca devii pe zi ce trece o papusica in geaca inca dependenta de perdelei …….lasa alea trei televizoare la care te uiti simultan si fii “roaker fii adevarat”.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei