Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 oct 2012 - Anul XVII, nr. 247 (5152)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Etape de pomină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prin alte campionate, pănă şi autogolurile se dau cu stil. L-am văzut pe Rooney cu un cap imparabil în poarta coechipierului de Gea, după care a dat fuga la poarta celalată şi a mai băgat două în aţe, în compensaţie. Un pic mai la sud, pe continent, un campion mondial, Jordi Alba, îşi lobează cu eleganţă portarul, anulându-şi astfel golul cu care deschisese scorul. Bafta lui a fost că n-a anulat şi avantajul Barcelonei, la care Messi a scos iar castanele din foc, înscriind de fiecare dată când adversarii de la Deportivo se apropiau la un gol. Ultima sa reuşită a fost de excepţie, născându-se dintr-un fault din spate asupra sa, la vreo 35 de metri, Messi răsucindu-se în cădere şi arestând balonul cu crosa, parcă! După asta, un Messi lansat spre poartă, cu doi adversari panicaţi în faţă, s-a mai văzut. M-a dus gândul la tenis, când simpla intenţie de a-l pune în dificultate pe Nadal sau, mai apoi, pe Djokovic, însemna întoarcerea unor lovituri de graţie din alergare. Aşa şi cu faultul ăla la Messi, dacă fundaşul acela se mulţumea să-l tatoneze, poate continuarea era mai cuminte.

Dar, cu toate autogolurile astea, adevăratele dureri de cap pentru pariori au venit din campionatul nostru. CFR Cluj, Rapid şi Dinamo au furnizat cote de poveste prin înfrângeri suferite pe teren propriu, la unison. Acum câţiva ani îmi amintesc de o triplă înfrângere Steaua-Dinamo-Rapid, dar nu toate acasă, de asemenea au mai fost meciuri pierdute concomitent de cele care constituiau The Big Four în campionatul englez, United-Arsenal-Liverpool-Chelsea. Iar în primăvara anului trecut Barcelona pierdea la Sociedad, în timp ce Realul o încasa acasă de la Zaragoza. Aceste etape sunt pur şi simplu de vis pentru casele de pariuri, eşecurile combinate triază buletinele până aproape de suprimare, ici-colo strecurându-se câte unul dintre cei care nu mai vor să vadă solişti în faţa ochilor. Dar ăştia sunt statistică banală pentru casele de pariuri, masa enormă a pariorilor au mari favorite între meciurile alese. Chiar când nu sunt asemenea etape aiuristice, din cei 10-15 solişti continentali câţiva nu confirmă. Şi, mai tot timpul, măcar unul e pe buletinele noastre...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Etape de pomină.
 Vizualizări articol: 931 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Etape de pomină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei