Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 229 (5436)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Tiberiu AVRAM

Tiberiu AVRAM


Cum creşte PNL ca purcica îndopată cu hormoni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încă de acum câteva luni, i-am spus lui Alexandru Băişanu că îl susţin pe Marius Ursaciuc pentru preşedinţia PNL Suceava. Am un milion de motive să o fac, dar nu despre asta vreau să vorbesc acum.

Cum îl susţin? Îi ţin pumnii, spun ce gândesc cui mă întreabă. Nu îl cenzurez pe Băişanu şi nici nu lansez atacuri murdare la adresa actualului lider al PNL Suceava. Că vreo două mijloace mass media din judeţ au lansat atacuri mizerabile la adresa lui Ursaciuc, este altă poveste. Evident, domnul Băişanu nu are absolut nici o legătură.

Îl susţin pe Marius Ursaciuc şi cred că, în momentul de faţă, este cea mai bună soluţie pentru preşedinţia PNL Suceava. Până acum câteva săptămâni eram convins că va câştiga categoric. Astăzi, cred că lupta va fi extrem de strânsă. Şi nu pentru că Alexandru Băişanu ar fi extrem de iubit în partid. Să fim serioşi. Cei din PNL care au primit diverse funcţii în judeţ îşi vor aduce şi căţelul să voteze cu Băişanu. Pentru că le-a spus actualul preşedinte că dacă vine Ursaciuc îşi pierd toţi funcţiile.

Lupta va fi extrem de strânsă şi nu pentru că liberalii au căzut pe  spate de admiraţie când au văzut rezultatele obţinute la alegerile generale, rezultate pe care şi le arogă Alexandru Băişanu. Şi trei sau patru găini bete dacă ar fi candidat pe listele USL, în locul candidaţilor liberali, ar fi ajuns în Parlament, în condiţiile politice de anul trecut.

Şi atunci, dacă aia nu, cealaltă nu, dacă liberalii sunt tot mai nemulţumiţi de modul în care conduce Alexandru Băişanu, atunci cum va fi lupta strânsă? Cum de Băişanu trage nădejde să-l bată pe Ursaciuc? Simplu. Băişanu organizează alegerile. Şi abia acum, actualul lider al PNL Suceava îşi arată talentul organizatoric. După ce i-a lăsat în joc de glezne pe liberalii cu funcţii de conducere, Băişanu a căutat şi în mormintele dacice după liberali suceveni. Şi probabil a găsit câte ceva. Acum trei luni, în municipiul Suceava erau doar 840 de liberali cu acte. După nopţi de căutări, Organizaţia Municipală a PNL Suceava a ajuns la aproape 2.000 de membri. Ca să aveţi dimensiunea acestei cifre, vă spun doar că PSD se apropie în municipiul Suceava de 2.000 de membri. Şi ce înseamnă că PNL are în municipiul Suceava 2.000 de membri? Înseamnă aproape 200 de delegaţi la congres (10% din numărul de membri). Toţi unul şi unul. Cu căţel şi purcel pentru Băişanu. În municipiul Rădăuţi, organizaţia numără circa 900 de membri cotizanţi. Dar pentru că acolo au mişcat câţiva în front şi şi-au exprimat public susţinerea faţă de Ursaciuc, Rădăuţiul va fi reprezentat de doar 30 de delegaţi.

Dar cea mai tare de abia acum urmează. Comuna Adâncata va fi reprezentată la alegeri de 19 delegaţi. În comuna Adâncata, din totalul de 13 consilieri locali, PNL are doar unul, şi acela venit de la PSD. Este vorba despre fostul viceprimar, pe care, întâmplător, îl cheamă Ursaciuc. Dar Stelică, nu Marius. Vă daţi seama ce forţă reprezintă PNL acolo. Câţiva liberali (culmea, apropiaţi ai lui Băişanu) îmi spuneau, râzând aproape în hohote, că ei nu ştiu dacă, în Adâncata, PNL are, de toţi, 19 membri. Glumeau probabil, se prosteau şi ei, ca băieţii.... În fine.

Dar ştiţi câţi delegaţi are Gura Humorului la alegeri? Gura Humorului, unde PNL are primar, viceprimar şi zece consilieri din totalul de 17? Ei bine, Gura Humorului are 19 delegaţi. Mişto, nu? Cine organizează alegerile la PNL Suceava? Păi nu v-am spus? Alexandru Băişanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum creşte PNL ca purcica îndopată cu hormoni.
 Vizualizări articol: 3227 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.42/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 19 voturi
Cum creşte PNL ca purcica îndopată cu hormoni4.4519

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 2 oct 2013, 12:55:22
aşa-i când "liderii" citesc stenograme, nu cărţi. Aşa-i !
aşa-i când ateii doctrinari fac politică de sertar
(h)evident că va câştiga QuellBossul şi-al său alai
AM ZIS , ( să citez pân' la capăt pe cineva) abcdar!happy
2.   Cenzura bat-o vina... trimis de
( 2 oct 2013, 13:34:50
Desi nu sunt sustinator al Baisanului si nici macar membru de partid, regret ca punctul 8 al proclamatiei de la Timisoara nu a fost legiferat.
Am postat un mesaj cu un punct de vedere personal, decent, clar si la obiect, sters de monitorul, probabil fiindca era in contradictie cu parerea SEFULUI.
Am sa citez atunci din ZDI: "CNSAS si-a inceput actiunea de verificare a lui Ursaciuc conform OUG nr.24/2008 prin care candidatii la functia de primar sunt verificati sub aspectul posibilei calitati de colaborator sau lucrator al Securitatii. Consiliul a constatat ca, pe vremea studentiei la Facultatea de Mecanica din cadrul Institutului Politehnic Iasi, Ursaciuc fost recrutat iar in data de 27.06.1985, Ursaciuc a semnat cu numele real un angajament de colaborare cu Securitatea si a preluat din acel moment numele conspirativ de colaborare "ALIN". Din notele de dirijare si analiza privindu-l pe acest colaborator, precum si din alte documente, reies obiectivele pe care le avea de urmarit ALIN in activitatea sa de colaborare cu Securitatea: el trebuia sa dea cu subsemnatul in legatura cu anumite "elemente suspecte" cunoscute de Securitate cu "manifestari dusmanoase", relatii suspecte, anturaje cat si alte persoane care prezinta interes pentru organele de Securitate si a fost dirijat pentru incadrarea informativa a unei persoane aflata in supraveghere informativa si avertizata pentru "manifestari cu caracter tendentios si ostil si colportarea stirilor transmise de postul de radio "Europa Libera". Sarcina informatorului ALIN era sa stabileasca "reactia dupa procesul avertizarii, cat si faptul daca va continua sa aiba manifestari dusmanoase"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei