Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mar 2008 - Anul XIII, nr. 63 (3744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Proiecte

Strategia de dezvoltare a judeţului Suceava, în dezbatere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Consiliul Judeţean Suceava va publica pe site-ul de internet al acestei instituţii, www.cjsuceava.ro, „Strategia de dezvoltare economică şi socială a judeţului Suceava 2008-2013”.

Preşedintele CJ Suceava, Gavril Mîrza, a declarat că această strategie poate fi consultată şi dezbătută de suceveni începând cu data de 17 martie 2008, ea urmând a fi păstrată pe site-ul instituţie o perioadă de 30 de zile.

Mîrza a explicat că obiectivul principal al acestei strategii este valorificarea tuturor resurselor materiale şi umane în vedere dezvoltării judeţului, în vederea creşterii nivelului de trai al populaţiei.

Şeful administraţiei judeţene sucevene a spus că strategia are o serie de obiective specifice, respectiv dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii de transport, consolidarea mediului de afaceri prin creşterea competitivităţii şi eficienţei microîntreprinderilor şi a întreprinderilor mici şi mijlocii, dezvoltarea şi consolidarea mediului rural în vederea creşterii nivelului de trai al locuitorilor şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor de sănătate şi serviciilor sociale.

 

CJ vrea dezvoltarea turismului

De asemenea, Consiliul Judeţean Suceava îşi propune luarea măsurilor necesare în vederea dezvoltării infrastructurii din învăţământ şi din domeniul culturii, susţinerea tinerilor, realizarea de investiţii şi diversificarea ofertei de servicii turistice în vederea valorificării potenţialului turistic local şi, nu în ultimul rând, modernizarea administraţiei publice.

„Scopul pe termen scurt al strategiei este acela de a pune la dispoziţia Consiliului Judeţean, a Consiliilor Locale şi a celorlalte instituţii interesate din judeţ, un instrument de lucru, care să faciliteze dezvoltarea, promovarea şi implementarea unor proiecte, ce vor contribui la dezvoltarea judeţului Suceava”, a declarat Gavril Mîrza.

El a adăugat că pentru realizarea obiectivelor prinse în această strategie de dezvoltare va fi nevoie de fonduri importante, parte din acestea urmând a fi atrase prin intermediul programelor de finanţare europene.

„Toţi cei interesaţi vor putea utiliza pagina de internet a Consiliului Judeţean Suceava pentru a-şi face cunoscute opiniile, comentariile, propunerile cu privire la această strategie. Iar ideile bune vor fi luate în calcul, astfel încât această strategie să ţină cont şi de opiniile sucevenilor”, a încheiat preşedintele CJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strategia de dezvoltare a judeţului Suceava, în dezbatere.
 Vizualizări articol: 1062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Strategia de dezvoltare a judeţului Suceava, în dezbatere5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în sos de mărar 4 porţii – 40 minute 4 bucăţi file de crap2 lămâi250g smântână sau iaurt gras2 leg. mărar2 căţei de usturoi1-2 linguri ulei de măsline100ml ulei pentru prăjit± sare, piper Fileurile de crap se... Citeşte