Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 feb 2014 - Anul XIX, nr. 42 (5551)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Cocktail Cultural”

O incursiune fascinantă prin civilizaţia a zece ţări, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava le serveşte clienţilor săi, duminică, 23 februarie, la ora 13:00, un „Cocktail Cultural”. Evenimentul care promovează internaţionalismul este organizat de Asociaţia studenţească AIESEC. Tineri pasionaţi de multiculturalitate vor oferi publicului o incursiune fascinantă prin civilizaţia a zece ţări, printre acestea numărându-se Taiwan, China, Italia, Ucraina, Malaysia şi Noua Zeelandă. Clienţii Iulius Mall vor fi încântaţi cu momente de dansuri şi cântece specifice acestor ţări. De asemenea, participanţii vor prezenta costumele tradiţionale, obiceiurile şi preparatele culinare reprezentative pentru culturile surprinse în Global Village.

 

Puteţi câştiga un telefon Samsung Galaxy S4 Mini

Până pe 24 februarie, Iulius Mall Suceava le propune prietenilor de pe pagina de Facebook un concurs pentru îndrăgostiţi. Tot ce trebuie să facă este să se fotografieze în photo corner-ul din Iulius Mall şi să încarce imaginea în aplicaţia Love Shooting. Norocosul câştigător al unui telefon Samsung Galaxy S4 Mini va fi extras din primii zece participanţi cu cele mai votate fotografii, chiar de sărbătoarea românească a iubirii, Dragobete.

Şi copiii vor avea parte de multă distracţie. Sâmbătă este ziua în care se reîntâlnesc cu îndrăgitul clovn Bobo. Cel mai simpatic prieten al prichindeilor îi aşteaptă, de la ora 16:00, în zona KidsLand, cu jocuri, concursuri, dulciuri şi multe farse haioase.

În aceeaşi zi, de la ora 12:00, cei mici sunt aşteptaţi la atelierele de creaţie susţinute la Palatul Copiilor. Împreună cu alţi copii de vârsta lor, se vor amuza şi îşi vor dezvolta abilităţile şi creativitatea.

Iar pentru copiii pasionaţi de dans Iulius Mall Suceava organizează, în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, lecţii ritmate gratuite. În sala Boomdance, de la etajul mall-ului, începând cu ora 18.00, vor dansa rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O incursiune fascinantă prin civilizaţia a zece ţări, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1333 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O incursiune fascinantă prin civilizaţia a zece ţări, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei