Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 dec 2010 - Anul XV, nr. 291 (4582)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Din seria de 12

A patra săptămână Folklung, al patrulea concurent –grupul Zări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Grupul Zări este al patrulea concurent din seria celor 12 înscrişi la Folklung şi va urca în această seară, începând cu ora 21:00, pe scena amenajată la Pub Boem „La Fierărie” din municipiul Suceava, iar mâine seară va susţine un nou concert, tot în cadrul concursului de folk, la Pizzeria „La Bomba” din Gura Humorului, cele două locaţii fiind de altfel şi organizatorii acestui inedit festival.

Ioana Pânzariu şi Leonard Lutia, doi tineri din Botoşani, premiaţi la multe festivaluri de folk din ţară, au format acum două luni grupul Zări.

În cele două luni de la înfiinţare, cei doi membri de la Zări au reuşit să-şi treacă în palmares deja şi primul premiu luat împreună la singurul concurs la care au participat până în prezent ca trupă, „Chitara Dunării” – Călăraşi 2010, unde au câştigat „Premiul Special”.

„Ioana studiază pianul de 12 ani şi, mai recent, percuţia şi chitara. Se pregăteşte pentru admiterea la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, secţiunea muzică instrumentală-percuţie. Are multe premii, atât în muzica clasică, cât şi în muzica folk. Leo e pasionat de muzică şi de desen şi vrea să meargă la facultatea de medicină veterinară”, e o scurtă prezentare a celor doi tineri din grupul Zări, trimisă de organizatorii festivalului „Folklung”.

Ioana Pânzariu şi Leonard Lutia vor fi susţinuţi în cele două seri de concurs de folkistul Bogdan Dumitraş, membru al grupului „Pasiuni pe corzi”.

Preţul unui bilet de intrare este de 5 lei, bani care merg la fondul de premiere al festivalului.

 

Ascultă şi vezi Folkulung pe www.monitorulsv.ro

Vinerea trecută, la Pub Fierărie, ca în fiecare seară Folklung, s-a cântat folk până târziu în noapte.

Gazda fiecărei seri din cele 24 programate în cadrul festivalului, Adrian Beznă, cel de-al treilea concurent de la Folklung, Claudia Ciobanu, precum şi invitaţii Ioan Onişor şi Ionuţ Mangu au „rupt” chitările pentru zecile de spectatori prezenţi, care, la schimb, i-au recompensat cu aplauze şi, de multe ori, au cântat la unison cu artiştii de pe scenă.

Seria concertelor Folklung a fost deschisă acum trei săptămâni de Viorel Ghoerghiu, din Piatra Neamţ. A venit rândul apoi celui de-al doilea concurent, Cristina Andrieş, iar săptămâna trecută pe scenă a urcat Claudia Ciobanu.

Înregistrările video de la serile Folklung, de la Pub „La Fierărie”, pot fi urmărite pe site-ul www.monitorulsv.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A patra săptămână Folklung, al patrulea concurent –grupul Zări.
 Vizualizări articol: 1146 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A patra săptămână Folklung, al patrulea concurent –grupul Zări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei